Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот W84me » 12 фев 2015 13:11

hd29 написа:
Долно уйно написа:Зная, че българина обича друг да плаща заради него, но безплатен обяд няма и все някога идва сметката.

Нещо май бъркаш българина с едни представители на малцинствата,но за разлика от тях ние българите си плащаме за телевизия и сега и то не малко.

Телевизията ми е 14 лева на месец! Наистина баснословна сума!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 фев 2015 15:26

Някой наясно ли ще е как ще се процедира с първите мачове от пролетта? Понеже са в края на февруари, а телевизията я плащам в началото на месеца, тоест няма да имам още този пакет канали. Как ще става да се гледат? Дали до края на февруари ще е безплатно?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 фев 2015 15:38

А интернет излъчването безплатно ли ще е?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 фев 2015 16:30

parksf написа:http://www.blitz.bg/sport/article/263510

Едни хубавци бяха направили проучване, че 20 - 25 000 души ще си купят акции. :) Сега ще ги видим тия как са с проучванията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 фев 2015 01:02

xxxx написа:Предлагам и Гонг.бг да стане платен така и така явно са едно към Нова ,защо и те трябва да ни дават новини безплатно за всичко трябва да се плаща :roll:

Те са платени много отдавна ! И "Миризливия - смърдящ" дебеланко В. Грънчаров и оня със сините джуки - Томислав Русев, има само един читав сред тях - Ники Александров !!!!!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 16 фев 2015 18:31

30 кръга първенство са 180 мача при 12 отбора. Поне 15 минути рекламно време на мач са 2700 минути реклама. При 5 милиона на година, това е около 1900 лева на минута рекламно време. Тук не влкючвам мачовете за купата, както и плейофите, тоест повече мачове, повече реклама, по-евтина релкама и по-лесна възвръщаемост.

И при новия канал 100% ще има реклами, но колко хора ще ги гледат? Само абонатите. Дори 20,000 - 30,000 абонати да има, колко ще струва минута рекламно време, когато рекламата се гледа от 10-20 пъти пъти по-малко хора?

Да не говорим колко хора отрязват от А група. И то хора, на които им е интересно. Аз лично имам трима съседи (пенсионери), които не изпускат мач от А група. Какво толкова им е интересно в нашето първенством, не знам, но това си е тяхна работа. Та тези люде никога няма да дадат 4 лева на месец за А група, при положение че и сега едвам връзват двата края и се лишават от много неща. Ами хората по селата, където няма кабелна телевизия и гледат със стайни антени? Те как ще гледат този канал?

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 16 фев 2015 20:00

Carpy написа:Ами хората по селата, където няма кабелна телевизия и гледат със стайни антени? Те как ще гледат този канал?

Е точно това му е хубавото на тази идея - все по-малко хора ще си хабят нервите с жалката имитация на футбол А група :lol: Каква цена да се сложи на мачовете, като сме на ниво между Азербайджан и Албания. Най-добрите ни футболисти миналата година Чочев и Славчев едвам попадат в групата на абсолютни европейски средняци, ако играят е по 20-тина минути. Цялата ни държава е сбъркана и футболът ни няма как да не е сбъркан също.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 фев 2015 16:41

Carpy написа:30 кръга първенство са 180 мача при 12 отбора. Поне 15 минути рекламно време на мач са 2700 минути реклама. При 5 милиона на година, това е около 1900 лева на минута рекламно време. Тук не влкючвам мачовете за купата, както и плейофите, тоест повече мачове, повече реклама, по-евтина релкама и по-лесна възвръщаемост.

И при новия канал 100% ще има реклами, но колко хора ще ги гледат? Само абонатите. Дори 20,000 - 30,000 абонати да има, колко ще струва минута рекламно време, когато рекламата се гледа от 10-20 пъти пъти по-малко хора?

Да не говорим колко хора отрязват от А група. И то хора, на които им е интересно. Аз лично имам трима съседи (пенсионери), които не изпускат мач от А група. Какво толкова им е интересно в нашето първенством, не знам, но това си е тяхна работа. Та тези люде никога няма да дадат 4 лева на месец за А група, при положение че и сега едвам връзват двата края и се лишават от много неща. Ами хората по селата, където няма кабелна телевизия и гледат със стайни антени? Те как ще гледат този канал?

Не само те, има много хора, за които не е проблем да извадят тези пари, но не са балъци, за да го направят.

Аз лично мога и по 40 лева на месец да дам за нов канал, ако знам че си струва, но на тея алчни некадърници и 1 стотинка няма да им извадя. Продуктът им е гнусен и некачествен, те искат допълнително да те товарят за него. Стадионите и терените масово приличат на кочини, публика няма, футболът е на някакво пещерно ниво, отделно е пълно с мачове, които вонят на театър отдалеч ..... е, срещу този "продукт", те искат да те товарят допълнително ?! Не, мерси, не съм балък и ценя парите си.

Така бизнес не се прави. Първо се инвестира в продукта и се развива, а чак после му се слага и допълнителна цена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 фев 2015 16:56

Бат Зико написа:Само дето на Лудогорец стадиона е нон-стоп пълен на домакинствата, нищо че плащат най-скъпите билети.
Що така се получава как мислиш?

Стадионът им в повечето мачове е празен. Абсолютно жалка посещаемост имат за всичко, което постигнаха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”