gzagorov написа:7 е добро число написа:ГонзУ удари пак грИдЪ . Гикиевич още не успява да си уреди отношенията с АЕЛ Лимасол. Таранът има да получава пари от кипърския клуб, но още не е постигнал договорка да разтрогне контракта си. Левски пък не може да си позволи да плати каквато и да е сума за правата му. Полякът е заявил, че едва в неделя ще научи дали ще може да разтрогне с АЕЛ. Затова сините вече се насочват към привличането на друг играч.
Гикиевич още не успява да си уреди отношенията с АЕЛ Лимасол. Таранът има да получава пари от кипърския клуб, но още не е постигнал договорка да разтрогне контракта си. Левски пък не може да си позволи да плати каквато и да е сума за правата му. Полякът е заявил, че едва в неделя ще научи дали ще може да разтрогне с АЕЛ. Затова сините вече се насочват към привличането на друг играч.
en.wikipedia.org:
Łukasz Gikiewicz => 8 години, 9 отбора, 164 мача, 32 гола (~4 гола на година)
Друг играч? Ужас! Сигурно ще бъде с по-лоша визитка и по-малко вкарани голове
Нищо, вярваме на Гонзо и Анализаторът...
Не съм сигурен дали въпросния футболист въобще ще дойде в Левски. Мисля ,че е най-добре първо да заиграе за Левски и тогава да коментираме играта му. Лично на мен от това ,което гледах в мрежата ,мисля че не е правилния човек за нас. просто стила му на игра мисля че няма да ни пасне. Иначе типичен таран,много здрав физически ,играещ много добре с глава. В България това често е достатъчно за успех. да си спомним за Жоао Силва - един много добре подготвен тактически нападател,който освен страхотна физика ,реално нямаше друго,но с него малко не ни стигна за дубъл.
Иначе относно досегашната му кариера- нека си признаем честно ,че ако дойде в Левски за него ще бъде стъпка назад в кариерата му. Да си кажем право отборите на Сласк(Вроцлав), Омония(Н) и АЕЛ за съжаление са доста по-класни отбори( и доста по-богати също) от Левски в момента. Да напомням ли ,че точно сле гол н атози нападател АЕЛ беше много близо до елиминиране на многомилионната селекция на Зенит(решителния втори гол за Зенит падна малко преди края на редовното време).