Някои колеги коментират манталитета, поведението и битието на българина. Ние станахме такива, точно каквито искат да бъдем нашите политически и бизнес елити - непукисти, играчи на дребно, с нисък морал, тъпи и злобни. Нека не забравяме, че простия и отчаян човек най-лесно се управлява и поддава на ''каквото му кажеш и дадеш".
Не искам да плюя по Бойко и това правителство, но в тези тежки години на криза, бедност и мизерия, на нас са ни необходими най-кадърните и способни българи, които да влязат в управлението на държавата. Хора с по няколко образования, с по няколко чужди езици, реални знания и опит, честни и лоялни - това конкретно за министър-председателя. А останалите министри трябва да са също някакви едва ли не магьосници, защото наистина ни е много, много тежко положението. От къде ще ги намерим такива хора не ми е много ясно, но с някакви случайни парашутисти и връзкари няма да стане. Давам ви пример - бившия външен министър Калфин сега се оказа, че разбира и от социална дейност и политика и стана министър в тази област. Според мен не по заслуги и знания, а поради договорки и игрички...
Бойко Борисов и това правителство едва ли ще направят някакви гръмки и реални реформи, защото вече мафията си има държава и е много трудно да се намери някой с топки, за да промени реално, а не само на думи нещата. Плюс това Бойко и другите са много спорни и съмнителни личности, т.е. те са част от статуквото, така че нещата не са никак оптимистични.
Оценката Ви за първите 100 дни на кабинета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- aleksandrov77
Re: Оценката Ви за първите 100 дни на кабинета
Red_Neck написа:aleksandrov77 написа:Red_Neck написа:Айдееееее, Александров вече гордо заработи надника
СТАНКО нещо се мотае, но предполагам и той няма да остане по-назад
Искаш ли да се срещнем в съда и там да докажеш клеветите си, че съм заработвам някакви пари (1)?![]()
Това, че написаното от мен не ти изнася, а е самата истина, те кара да хвърляш обвинения, които да го омаловажават! Като напишете "платения Александров" и хората, които са непредубедени и неутрални в спора ни, гледат вече с други очи на фактите, които изнасям!
Фактите обаче не са във ваша полза ! Фактите са си факти !
И понеже няма как да ги оборите следва дежурното - "Александров говори глупости", "Александров е платен" и всякакви други "аргументи и факти"!
Факт е , че с команден център на НАТО и с американска база ставаме мишена на Русия! (2) - Факт е , че дори когато сме били сателит на СССР в България нямаше съветски бази, а сега има американски бази!
Факт е, че сметките за ток скачат главоломно нагоре! (3)
Факт е, че България се дебългаризира, циганизира, турцизира и ислямизира! Който не ми вярва да остави компютъра си за 2-3 дни и да се поразходи и обиколи България и ще види за какво става въпрос! (4)
Колега Александров, да го караме наред
по точка (1) - извинявам се, не подозирах, че сте безработен
(2) - Доколкото знам в съседни на нас държави (Турция и Гърция) бази на НАТО има от години. Как стана така, че при наличието на тези бази майка Русия си врътка бизнеса с Турция а ние се оказваме изведнъж мишена? Вие бихте ли определили Турция и Гърция като мишени на Русия? - издишате с опорната точка
(3) - цената на ток наистина ли се повиши "главоломно"? Бихте ли дефинирали "главоломно"? Какво бихте казали за цената на едни други енергоносители - газ, бензин, дизел? ... или цената там се определя до голяма степен от международните пазари, но електроенергията си е друга бира- издишате по втора опорна точка.
(4) - предполагам описаните от Вас процеси са започнали преди 100 дни ... само предполагам... или повече ви тежи, че скачените съдове ДПС-Атака останаха извън управлението на държавата? Кажете си, не е срамно
(1) - Ами работя в една фирма като преводач парите ми стигат да си платя сметките ток, вода , телефон и почти ми стигат да си купя храна( като за храната не винаги успявам да си купя достатъчно, за да се нахраня)! И много често се налага да правя икономии!
(2) - С този команден център ставаме мишена определено! Днес сме по-зависими от САЩ , отколкото преди със СССР!
По времето когато бяхме с руснаците тук имаше много заводи , като в някои сектори от леката промишленост бяхме водещи , изнасяхме хранителна продукция за ФРГ, изнасяхме доста стоки на руските пазари! Руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй!
Към България по времето на Брежнев течаха реки от нефт и газ ,бензинът и газта струваха евтино на символични цени! Обикновените хора живяхме много по-добре по времето на социализма, отколкото сега! Имаше безплатно образование и здравеопазване на високо ниво!
И най-важното - системата тогава позволяваше основното население на България да е БЪЛГАРСКО!
След 1989г. системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД започна да извършва процеси на дебългаризация , циганизация, ислямизация и турцизация!
(3) - Цената на тока расте от 1989г, но 2009г. по време на управлението на ГЕРБ цената на тока започна да скача драстично! Резултат - хората излязоха на улица и почнаха да си горят сметките за ток, понеже със заплата си не можеха да го платят!
http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c7158.html - Как ще коментираш това?700 лв сметка за ток!

Колониалните ЕРП-та крадат българския народ и го държат бедно с цел да поддържат на запад изкуствено високия си жизнен стандарт!
Затова аз съм противник на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД и съм за излизане на България от антибългарските структури на НАТО и ЕС!
(4) - Процессите на дебългаризация , циганизация, ислямизация и турцизация се извършват от 25 години насам под диктовката на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД(Брюксел , Тел Авив и Вашингтон)!
Българите ни държат изкуствено бедни , за да може умните и интелигентните българи да избягат на запад, където стандартът е висок , защото чрез обиране на по-малките държави по военен път или чрез МВФ и СБ!
ДПС и ГЕРБ са скачени съдове по-скоро! През 2009г. когато Доган уж случайно изпусна онази реплика за разпределението на порциите , те дигнаха рейтинга на ГЕРБ! После когато Борисов заплаши, че има атентат поръчан от Доган по този начин мобилизира електората на ДПС! През 4 години управление на ГЕРБ не закачиха нито един областен управител на ДПС , а ромите си имаха привилегии! ГЕРБ и РБ(Партия в която са Корман Исмаилов и Касим Дал (хора на Ердоган)) са в коалиция! ГЕРБ са най-отявлените слуги на Вашингтон и Брюксел сиреч НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Волен Сидеров през 2013г. даде кворум за да се създаде правителство и по този начин спря ГЕРБ от власт! Това му беше целта - да свали Бойко Борисов от власт! ГЕРБ са по-вредни за България дори и от ДПС , защото спряха печеливши проекти за България като Южен Поток и АЕЦ Белене и замразиха пенсии и заплати! ГЕРБ са глобалисти тоест антибългари!
БСП и те са слуги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД , но не слугуват чак така отявлено, както ГЕРБ и поддържаха добри отношения с Русия или поне не отдалечаваха така фатално както го прави ГЕРБ! За да върнат Боко Тиквата на власт световните господари организираха платени протести(организаторите им са платени) , но като видяха , че не става по този начин , дойдоха трима американски сенатори и свалиха Орешарски, защото това правителство явно не беше достатъчно удобно на Световните господари, понеже поддържаха не лоши отношения с Москва! От този момент се затвърдиха впечатленията ми, че България е колониална държава на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!
И си назначиха удобния слуга Бойко Борисов!
За мен Волен Сидеров се изложи много като плюеше против ГЕРБ 2 години поред от екрана на СКАТ и през 2009г. ги подкрепяше 2 години! Тогава го псувах по форумите!
Но всеки човек може да сгреши! Включително и Волен!
Смятам , че с даването на кворум през 2013г. спирайки ГЕРБ от власт Волен Сидеров изкупи греха си!
Също така проруската, анти ЕС и антиНАТОвската позиция на Волен Сидеров ме накара отново да симпатизирам на АТАКА!
Защото за тези 100 дни ГЕРБ извършиха такива поразии каквито не е вършило дори и първото правителство на Борисов!
Обявяват Русия открито за враг и са на прага да ни вкарат във война с нашата Освободителка!
Команден център на НАТО в огромна сграда и американските бази какво друго могат да означават освен вкарване на България във война! В най-добрият случай ако се разминем с войната печелим враг в лицето на Русия заради изцепките на Росен Плевнелиев!
За пореден път заставаме на губещата страна! По същия начин както през двете световни войни с Германия , през студената война със СССР и сега САЩ!
Нашите политици винаги лижат задниците на силните на деня които в последствие се оказват ГУБЕЩИТЕ НА ВЕКА!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
- Странджата
- Контакти:
Не мога да дам оценка - нямам непосредни наблюдения. Мога само да споделя това, което ми прави впечатление. А то е, че вече не властва езикът на омразата както в общуването на политиците, така и тука. Погледнете как е изглеждал форумът по политически теми преди изборите или по времето на Орешарски и може би ще се окажа прав.
Що се отнася до перспективите - ако някой мисли, че радикални промени за народа ни ще настъпят за един ден или пък за сто дни, няма как да е доволен. Аз например бих дал добра оценка на правителство, което зримо работи поне за това, да бъде възмездена поголовната бедност с конкретни стъпки в борбата с мафията. И тъй като това също не може да се случи, докато конституционния и правен контекст, в който битува това правителство, не се промени, чакам политик, който да заяви открито - късно е, либе, за китка, назад сме много с всичко, затова нека започнем поред - първо с мафията, а после ще дойде ред и на другото. И тука е ключът от палатката - сигурно тъй и ще си остана в очакване, защото мафията е повсеместна, за разлика от решимостта да се борим с нея .Защото неведнаж мафията е била политически оцветявана - т. е. акцентът е бил преместван значимо. Докато не се обедини този народ срещу нея, независимо от политически и идеологически пристрастия, никое правителство не ще успее ...
Що се отнася до перспективите - ако някой мисли, че радикални промени за народа ни ще настъпят за един ден или пък за сто дни, няма как да е доволен. Аз например бих дал добра оценка на правителство, което зримо работи поне за това, да бъде възмездена поголовната бедност с конкретни стъпки в борбата с мафията. И тъй като това също не може да се случи, докато конституционния и правен контекст, в който битува това правителство, не се промени, чакам политик, който да заяви открито - късно е, либе, за китка, назад сме много с всичко, затова нека започнем поред - първо с мафията, а после ще дойде ред и на другото. И тука е ключът от палатката - сигурно тъй и ще си остана в очакване, защото мафията е повсеместна, за разлика от решимостта да се борим с нея .Защото неведнаж мафията е била политически оцветявана - т. е. акцентът е бил преместван значимо. Докато не се обедини този народ срещу нея, независимо от политически и идеологически пристрастия, никое правителство не ще успее ...
Сегашното: 6/10
Предишното: 0/10
Значи за мен понятието "мафия" не е много конкретно. Мафията е събирателен образ на организираните престъпни групи.
Какво прави всяко правителство, което дойде на власт? Една от първите му задачи е установи контрол върху контрабандните канали, защото от там може да се издържа дадената партия или партии. Следващата облага е вземането на подкупи
Контрабандата е престъпление, вземането на подкупи - също. Следователно хората, които идват на власт също могат да бъдат класифицирани като престъпна група и то много добре организирана.
Значи ние очакваме, че една престъпна група ще тръгне да се бори срещу другите престъпни групи. Да, вероятно с някои се борят, с други се съюзяват. Но в крайна сметка се краде поголовно и полза за обикновените хора ня-ма.
Мислил съм си, че изход от това положение ще има, когато по-големите босове измрат, внуците или правнуците им станат аристократи (ще получат наследство наготово, а няма да се бият за него) и започнат да си пазят имането и да мислят за бъдещето. Засега обаче сме още далеч от този етап.
Какво прави всяко правителство, което дойде на власт? Една от първите му задачи е установи контрол върху контрабандните канали, защото от там може да се издържа дадената партия или партии. Следващата облага е вземането на подкупи
Контрабандата е престъпление, вземането на подкупи - също. Следователно хората, които идват на власт също могат да бъдат класифицирани като престъпна група и то много добре организирана.
Значи ние очакваме, че една престъпна група ще тръгне да се бори срещу другите престъпни групи. Да, вероятно с някои се борят, с други се съюзяват. Но в крайна сметка се краде поголовно и полза за обикновените хора ня-ма.
Мислил съм си, че изход от това положение ще има, когато по-големите босове измрат, внуците или правнуците им станат аристократи (ще получат наследство наготово, а няма да се бият за него) и започнат да си пазят имането и да мислят за бъдещето. Засега обаче сме още далеч от този етап.
Последна промяна от djd на 13 фев 2015 18:25, променено общо 2 пъти.
aleksandrov77 написа:Red_Neck написа:aleksandrov77 написа:Red_Neck написа:Айдееееее, Александров вече гордо заработи надника
Искаш ли да се срещнем в съда и там да докажеш клеветите си, че съм заработвам някакви пари (1)?![]()
Това, че написаното от мен не ти изнася, а е самата истина, те кара да хвърляш обвинения, които да го омаловажават! Като напишете "платения Александров" и хората, които са непредубедени и неутрални в спора ни, гледат вече с други очи на фактите, които изнасям!
И понеже няма как да ги оборите следва дежурното - "Александров говори глупости", "Александров е платен" и всякакви други "аргументи и факти"!
Факт е , че с команден център на НАТО и с американска база ставаме мишена на Русия! (2) - Факт е , че дори когато сме били сателит на СССР в България нямаше съветски бази, а сега има американски бази!
Факт е, че България се дебългаризира, циганизира, турцизира и ислямизира! Който не ми вярва да остави компютъра си за 2-3 дни и да се поразходи и обиколи България и ще види за какво става въпрос! (4)
(2) - Доколкото знам в съседни на нас държави (Турция и Гърция) бази на НАТО има от години. Как стана така, че при наличието на тези бази майка Русия си врътка бизнеса с Турция а ние се оказваме изведнъж мишена? Вие бихте ли определили Турция и Гърция като мишени на Русия? - издишате с опорната точка
(3) - цената на ток наистина ли се повиши "главоломно"? Бихте ли дефинирали "главоломно"? Какво бихте казали за цената на едни други енергоносители - газ, бензин, дизел? ... или цената там се определя до голяма степен от международните пазари, но електроенергията си е друга бира- издишате по втора опорна точка.
(4) - предполагам описаните от Вас процеси са започнали преди 100 дни ... само предполагам... или повече ви тежи, че скачените съдове ДПС-Атака останаха извън управлението на държавата? Кажете си, не е срамно
(1) - Ами работя в една фирма като преводач парите ми стигат да си платя сметките ток, вода , телефон и почти ми стигат да си купя храна( като за храната не винаги успявам да си купя достатъчно, за да се нахраня)! И много често се налага да правя икономии!
А!
aleksandrov77 написа:Имам, основно, средно и висше образование! А иначе работя като счетоводител в една фирма!
Истински промит мозък,дори не знае какво пише

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Истински промит мозък,дори не знае какво пише
Може да са го повишили.

- aleksandrov77
ivan56 написа:aleksandrov77 написа:Red_Neck написа:aleksandrov77 написа:Red_Neck написа:Айдееееее, Александров вече гордо заработи надника
Искаш ли да се срещнем в съда и там да докажеш клеветите си, че съм заработвам някакви пари (1)?
А!aleksandrov77 написа:Имам, основно, средно и висше образование! А иначе работя като счетоводител в една фирма!
Истински промит мозък,дори не знае какво пише
А не може ли да работя и двете неща в една фирма? Да съм счетоводител и преводач?
Заяждаш се на дребно!

ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
- Chelsea 1905
- Контакти:
diplomat написа:Сегашното: 6/10
Сегашното какво е направило????
Предишното е без коментар...
[offtopic][wrapimg=]http://prikachi.com/images/0/7929000i.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Е значи си ок.Кво се оплакваш тогава
За едно приключване на годината на една фирма 200 кинта.
Гаден капиталист

За едно приключване на годината на една фирма 200 кинта.

Гаден капиталист

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...