Монтана-Черно море, 7.ХІІ.2009, стадион Огоста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Монтана-Черно море, 7.ХІІ.2009, стадион Огоста

Мнениеот Sagittarius » 07 дек 2009 23:38

Бесен небесен....всичко щеше да мине за чиста монета,ако РИНГ БГ не предаваха мача директно,с повторенията и всичко както си му е редът.ЧК на Миро Иванов - неправилно изваден!Защо втори жълт питам аз,когато влизането на този футболен престъпник с бутоните в глезените на Дани Димов беше за 3 директни ЧК наведнъж?Сигурно обаче Ристосков не трябваше да му вади втори жълт и да го остави да чупи крака?Колкото до втория жълт на Бето - нарисуван картон за посягане с бутоните към лицето на Миро Манолов,посягане със злоба,умишлено и удар някъде в областта на гърдите и корема.Нарисуван картон,100%-ов.Хич не ви знам така ли играете по принцип,но вашето беше корида!Вие бяхте излезли днес с едничката мисъл да трошите краката на нашите играчи и много ви е яд,че съдията се държа на ниво и не ви позволи да безчинствате по терена.Като говорим за терен - каква беше тая картофена нива която предложихте?Дали изобщо трябва да има футбол на такъв селски стадион?Прибавяме и "играта" ви,безумните балтии и се получи краската,че сте си най-обикновен селски отбор,който кротко полегна на баткото на Герена,облиза синия задник и после се хвърли да убива Черно Море,всячески да вземе точки дори и с футболни убийства.Да,ама не.Това не ви е селската група където като си домакин може и да убиеш гостите,тука се играе футбол.Нещо което вие не умеете.И понеже изявявате претенции аз ви давам линк към клипче за мача,детайлни повторения на червените картони,които аз пак бих определил като опит за футболно убийство на съперник(най-вече влизането на подуенския гавазин Деко срещу Дани Димов,когато типично по левскарски даже се възмути,че му вдигат втори жълт,а вижте добре фала само какъв е :idea: )

http://www.ring.bg/multimedija/montana-cherno-more-1-2.html
Ревът ви би минал ако нямаше директно предаване където ви лъсна голия задник.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

ADJ
Контакти:

Re: Монтана-Черно море, 7.ХІІ.2009, стадион Огоста

Мнениеот ADJ » 14 дек 2009 21:35

Черно Море един безумнно слаб отбор

Върни се в “Монтана”