Кмете, длъжник си на Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Re: Кмете, длъжник си на Локо Пд!

Мнениеот М Камбуров » 13 фев 2015 11:37

Пловдив1926 написа:Абе ти се смееш, но в Пловдив примерно зъболекаря ми е то Локо, майстора дето ми оправя колата, Джи пи-то, даже си мия колата в автомивка на локомотивци, никой от хората около мен не е на Виваком щото са турска фирма и давата на отборчето на Пеевски - Ботев. Утре ако слагам дограма ще е от Профилинк :)

абсолютно вярно-при мен така стана с избора на кола-купих си от Аутохаус,човека е локомотивец и се включва в разни начинания с Рефана,давал е и средства за школата,доколкото знам,като си сменям пак колата,разбира се ще си купя от него-аз помагам на неговия бизнес,а той ако може-на любимия отбор

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 13 фев 2015 11:45

cska-632 написа:Ще се разплачем. Вързахте бюджета с мача с другото Локо. ЦСКА и Левски също се издържат от феновете. Сигурно 1000-та човека, които едва се събират на Лаута пускат в касичката пред стадиона пари. Забравих, иновативни сте и пращате смс-и и ревахте преди 1-2 седмици, че събирате едва 200.

Мишко, няма по-големи наглеци от злобни чорбарчета като теб. Освен че изреди всички опорни точки не написа нищо смислено.

Локомотив е единственият клуб, който се издържа от феновете. Все още не се е появил кретен, който да спори по темата, имаш голям шанс да бъдеш първи. А подигравката за посещаемостта е меко казано жалка. Най-малкото защото се биете в гърдите по тая тема само ако сте първи или имате шанс да сте първи!! Ако не се борите за титла празните червени седалки се обясняват с бойкот - винаги! Ако ще и черният дявол да се появи обаче, качите ли се на върха - става златен! И се отварят едни големи усти, все едно нищо друго никога не е било и няма да бъде.

Полезно е да си набиете в простите комунистически кратуни, че нямате право да давате акъли за клубове, които съществуват и до днес въпреки БКП, а не благодарение на нея! Всичките проблеми и всичките борби на привържениците на Локомотив са мноооого далече от вас. Никога няма да го разберете. Не си губете времето.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 фев 2015 11:48

Лошото е, че по общини и министерства са още от едно време дърти комунисти съответно всичките са жълтури. Титюков, Славчо педофила, и тн. и тн. И на тия им се дава щото ревът през седмица. Да не говорим, че и караибархима беше политическо назначение - обещаха му ремонтите на улиците в Пловдив, само, че турците и комунистите се скараха и жълтурите останаха на сухо. Помним ония кретен Чомаков как се изцепи пред 50-60 хиляди души след шампионската титла къде ще играем евротурнири. Смях пълен е тая община, братче...ако няма за лапане и крадене тури му пепел.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 13 фев 2015 12:08

Всичко ОК, но аз не съм чувал вие да сте отишли и да сте си поискали стадиона и базата около него на концесия и да са ви отказали.
Или греша?
Професор по география

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 13 фев 2015 12:26

Кой ви направи осветлението? Вечен плач. Все някой за нещо ви е длъжен на вас.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 13 фев 2015 12:58

Съветвам ви да не ядосвате Тотев, защото е направил достатъчно компромиси спрямо Локомотив и ако реши да си върши работата като хората може и без стадион да останете. :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 фев 2015 13:15

Какво значи някой искал ли е стадиона на концесия? Какво значи концесията? Да имам аз милионите, да взема да направя стадиона и да плащам на общината, че съм го направил и аз да си печеля. Само, че при положение, че няма крупен инвеститор какво става? В момента стадион Локомотив е общински и община Пловдив е собственик на стадиона от...винаги. Т.е вината за това, че този стадион се руши и стигна до това дередже е на практика на неговия собственик.

Нямам против да обикалят като пчелички титюковци да намерят на жълтурите собственик и пари да дишат, но да върши същото и за нас. Да не си отварят устите жълтурите за компромиси и тн, защото по времето на Христолов ако не беше общината можеше да не почнат Н на брой сезона. Та в крайна сметка, няма как да не се гледа в двора на другия когато става въпрос за държавна и общинска помощ, защото тогава нещата трябва да са развнопоставени.

Да коментираме ли, че заради престъпника цветан василев, който срути стадион Хр. Ботев Пловдив няма да приеме европейското първенство за юноши? А от там щяха да дойдат по няколко стотин хиляди на клуб за инфраструктура и стадион, целево?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 13 фев 2015 13:17

DarkPsy написа:Кой ви направи осветлението? Вечен плач. Все някой за нещо ви е длъжен на вас.

Вечен плач ли? Ти по колко пъти на ден проклинаш всичко живо в България, че престъпната корпоративна банда решиха да изхвърлят твоя идол извън играта? Като споменаваш осветлението нали не забравяш, че и вие си получихте парите от софийския боклук?
Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 фев 2015 13:18

Какво сте дали на Тотев та да вие длъжник :?:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 фев 2015 13:20

Ми докато жълтурите от 100липиново гласуваха за ДПС ние го направихме кмет Тотев :idea: Това сме му дали.

Те жълтурите получиха парите за боклук, но с тях купиха едни мистериозни седалки, които Божо, Велизарис и компания отдавна изпиха и издрусаха ;)

Върни се в “Локо Пловдив”