Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redman
Контакти:

Re: Гонг.бг - излагате се

Мнениеот redman » 12 фев 2015 17:55

1Neutralen написа:Не виждам нещо нередно в новината. Искате Гонг да крие истините за ЦСКА ли? Е няма да стане. Вече не живеем във времената пред 89г.

Кажи честно? Според теб това е "новина"? И не говорим да не се публикува това, говорим да се прояви обективност, например като се споменават делата на ЦСКА, да се направи сравнение с другите отбори, иначе оставаш с усещането че само срещу този отбор има дела. Освен това със сигурност има и по-значими новини в българския футбол, като например защо трима от легендарната разградска трупа, които писаха футболна история тази есен, още не са подновили договора си. Или пък защо фирма на братята ще строи легендарната трибуна с държавни пари? Защо на един клуб се отпускат в незапомнена финансова криза 3 млн. лв държавна пара, при положение че и образованието и здравеопазването, пък дори и отбраната с двата изтребителя, имат много по-голяма нужда от тия пари. А все пак най-успешния български клуб на 21-ви век заработи едно 15-на милиона евра от евроучастие и не би било проблем да си финансира трибуните. Иначе съвсем логичен е въпроса защо Левски, които трета година се мъчат със сектор А да не получат и те едни 3 милиона за строежа, или пък Ботев Пд. Но къде ти топки да се направи такова разследване, много по-лесно е да публикуваме "новини" за апокалипсиса на Армията, вместо да разберем на какъв принцип се помага за стадиона в Разград, а не примерно на Герена или колежа. Но понеже и сините са на принципа "сакам на Вуте да му умре кравата", вместо да питат как държавата ги отдели ония пари, а за тях няма, те се радват на нашата умряла крава...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 12 фев 2015 17:57

Captain Stottlemeyer написа:
Sole написа:Тези от Гонг са болни сини мозъци. Плещят 55 мин. за "левски" и накрая за 5 мин споменават набързо за останалите отбори и другите новини в спорта. Няма смисъл това радио да облъчва цяла България с безкрайните си глупави коментари само за един отбор. И без това извън глухата софийската околия никой не го интересува Гонг и фалиралия "левски".

Някой да те е принудил с пистолет, опрян в слепоочието, да слушаш "болните сини мозъци от Гонг", при това цял час!?... :roll: Стой си у вас на село, слушай селската радиоточка, да не би пак да е прелял язовирът, изривай калта и тинята от къщата, нахрани животните (ако водата не ги е отнесла) и не се занимавай с "безкрайните глупави коментари" за "фалиралия" "Левски". И не забравяй, все пак, че ако не е "глухата Софийска околия", много хора в провинцията (най-вече Перник и Северозападна България) ще умрете от глад... 8-)

Капитане стига се пени за глупости докато имате хора като Тити ще изплувате но ако Лудогорския,Гришата или Венцито се откажат от отборите си то те ще заиграят в групите
сърцето ми завинаги червено е

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 фев 2015 18:01

Обожавам такива теми. Фен на ЦСКА е получил епилептимен припадък, като е прочел нещо да своя отбор :) Обичам такива теми, защото те показват колко задръстени и комплексирани са феновете на ЦСКА. Те искат да се пишат само хубави неща, всеки ден да се пускат сълзите, сополите и клетвите на Стойчо Младенов. А когато се заведе поредното дело срещу клуба, всичи трябва да си мълчат и да си траят. Не знам, но ми се струва, че по такъв селяндурски начин реагират само феновете на ЦСКА и Ботев Пд, но червените са ненадминати....А всъщност кой те кара да четеш Гонг? Чети спорт1, полковника. Интернет е пълен с цесекарски сайтове...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 фев 2015 18:02

Sole написа:Тези от Гонг са болни сини мозъци. Плещят 55 мин. за "левски" и накрая за 5 мин споменават набързо за останалите отбори и другите новини в спорта. Няма смисъл това радио да облъчва цяла България с безкрайните си глупави коментари само за един отбор. И без това извън глухата софийската околия никой не го интересува Гонг и фалиралия "левски".

Някой да те е принудил с пистолет, опрян в слепоочието, да слушаш "болните сини мозъци от Гонг", при това цял час!?... :roll: Стой си у вас на село, слушай селската радиоточка, да не би пак да е прелял язовирът, изривай калта и тинята от къщата, нахрани животните (ако водата не ги е отнесла) и не се занимавай с "безкрайните глупави коментари" за "фалиралия" "Левски". И не забравяй, все пак, че ако не е "глухата Софийска околия", много хора в провинцията (най-вече Перник и Северозападна България) ще умрете от глад... 8-)

Пич, това е проблемът на България. Всичкият бизнес и възможности за работа са съсредоточени в София. Няма държавна политика да се разработват останалите региони. Затова не можеш да обвиняваш хората от Провинцията, че си търсят хляба и възможности за по-висок доход в СОфия. Я виж нормалните държави? В столиците е пълно с всякакви етноси, но не и местни. Те са в провинцията. Като отидеш в Лондон или Берлин не може да видиш англичанин или германец......
Колкото до радио Гонг е нормално след като е НАЦИОНАЛНО радио да се обсъждат проблемите на всички отбори, а не само на Левски и ЦСКА. Или то зилзиа, че само тези 2 отбора са проблемни, другите са си ок
Интериорни врати - Врати хармоника

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 фев 2015 18:05

dodo7271 написа:Обожавам такива теми. Фен на ЦСКА е получил епилептимен припадък, като е прочел нещо да своя отбор :) Обичам такива теми, защото те показват колко задръстени и комплексирани са феновете на ЦСКА. Те искат да се пишат само хубави неща, всеки ден да се пускат сълзите, сополите и клетвите на Стойчо Младенов. А когато се заведе поредното дело срещу клуба, всичи трябва да си мълчат и да си траят. Не знам, но ми се струва, че по такъв селяндурски начин реагират само феновете на ЦСКА и Ботев Пд, но червените са ненадминати....А всъщност кой те кара да четеш Гонг? Чети спорт1, полковника. Интернет е пълен с цесекарски сайтове...

Ти си като Вуте, но както и да е. Ще те питам само едно нещо - правото ми да си подбирам кои медии да чета, дава ли право на тези медии, които не чета, да публикуват "истини" украсени и поднесени като новини? Например вчерашното интервю на корема, каква новина е?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 фев 2015 18:14

1Neutralen написа:Не виждам нещо нередно в новината. Искате Гонг да крие истините за ЦСКА ли? Е няма да стане. Вече не живеем във времената пред 89г.

Е няма как да видиш! Не е въпросът дали е редна или нередна. Иде реч за това, че явно само ЦСКА е закъсал с финансите и само срещу ЦСКА има дела в съда! Ей това е нередното, да се представят разни факти избирателно. Просто другите клубове явно са бели лястовици в нашия футбол! Но щом ги кефи да пишат за или по-скоро срещу ЦСКА, ами ОК, ние също сме с по два крачола и можем да си го местим от единия в другия, а като му дойде времето ще го извадим и ще ви го покажем да му се порадвате. :lol:
dodo7271 написа:Обожавам такива теми. Фен на ЦСКА е получил епилептимен припадък, като е прочел нещо да своя отбор :) Обичам такива теми, ...

Кога пък олигофрените се научиха да обичат? :roll:
Последна промяна от russia на 12 фев 2015 18:17, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 фев 2015 18:15

Веско Вълчев много изпадна...

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 фев 2015 18:16

Капитане, доста високомерно гледаш от позицията си на софиянец, ако държавата не беше такава мащеха за всички хора, живеещи извън София и ако 90% от националните приходи не отиваха в София ти щеше също да ядеш филията намазана със свинска мас и да си гълташ сополите. Давай го по-спокойно към хората, живеещи извън София и не си вири носа.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 фев 2015 18:17

redman написа:
dodo7271 написа:Обожавам такива теми. Фен на ЦСКА е получил епилептимен припадък, като е прочел нещо да своя отбор :) Обичам такива теми, защото те показват колко задръстени и комплексирани са феновете на ЦСКА. Те искат да се пишат само хубави неща, всеки ден да се пускат сълзите, сополите и клетвите на Стойчо Младенов. А когато се заведе поредното дело срещу клуба, всичи трябва да си мълчат и да си траят. Не знам, но ми се струва, че по такъв селяндурски начин реагират само феновете на ЦСКА и Ботев Пд, но червените са ненадминати....А всъщност кой те кара да четеш Гонг? Чети спорт1, полковника. Интернет е пълен с цесекарски сайтове...

Ти си като Вуте, но както и да е. Ще те питам само едно нещо - правото ми да си подбирам кои медии да чета, дава ли право на тези медии, които не чета, да публикуват "истини" украсени и поднесени като новини? Например вчерашното интервю на корема, каква новина е?

Абсолютно им дава право...Аз, например, не харесвам какво и как пише вестник "Дума". И поради тази причина не го чета. Корема веднъж е казал нещо срещу ЦСКА и получихте нервна криза. А колко е говорил срещу Левски? Ама знаеш ли колко ми пука какво мисли мутрата Венци Стефанов за моя отбор???
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 12 фев 2015 18:20

Такава е орисията на големите грандове, винаги да са на първа страница. Така както много хора ги обичат, също така и много хора ги мразят.Така че, и хубавите и лошите новини са печеливши за журналистите!!!!
фен на еднодневката

Върни се в “Архив”