gzagorov написа:Уникалният пореден пропуск на дузпа-голмайстор Валерье вече е факт, от мача остава да видим само дежурната грешка в защита за поредния малшансов резултат в контролите. Дано да ме опровергаят.
Бахти, не ме опровергаха.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gzagorov написа:Уникалният пореден пропуск на дузпа-голмайстор Валерье вече е факт, от мача остава да видим само дежурната грешка в защита за поредния малшансов резултат в контролите. Дано да ме опровергаят.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
zlato1234 написа:Ами не е виновен само вратаря, след това имаше още 2-3 опита за некадърно изчистване... Така и не се намери кой да я изрита някъде далеч!
ralka_levskarka написа:zlato1234 написа:Ами не е виновен само вратаря, след това имаше още 2-3 опита за некадърно изчистване... Така и не се намери кой да я изрита някъде далеч!
Глупости, само вратаря е виновен!
zlato1234 написа:ralka_levskarka написа:zlato1234 написа:Ами не е виновен само вратаря, след това имаше още 2-3 опита за некадърно изчистване... Така и не се намери кой да я изрита някъде далеч!
Кое е глупост? Вече колко поредни мача няма кой да изчисти една нормална топка. Айде стига, цялата защита е трагедия...
ralka_levskarka написа:zlato1234 написа:ralka_levskarka написа:zlato1234 написа:Ами не е виновен само вратаря, след това имаше още 2-3 опита за некадърно изчистване... Така и не се намери кой да я изрита някъде далеч!
Кое е глупост? Вече колко поредни мача няма кой да изчисти една нормална топка. Айде стига, цялата защита е трагедия...
Ирония, ирония, и аз казвам, че е защитата..
Sinite ot Sofia написа:Гаджев и Велев - безобразни
Абди и Краев - прилично ниво
Домо - мързи го да бъде слаб
Защитата - без коментар
До часове подписваме с нападател.. до минути даже, до секунди (според Гонзо)
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, helic, tiamat, tmanolov и 21 госта