redman написа:bobo_13 написа:redman написа:Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?
И какво е общото между представянето на терена и "новините", които се публикуват и държат като главни по цял ден? ЦСКА ли е единствения клуб в България, срещу който има дела? Или ти си от тия на кафево и не разбираш за какво става въпрос?
Със сигурност не е единственият клуб с дела с/у него, но главен редактор на сайта е един от най-върлите защитници на ЦСКА (Ники Ливърпула) и е нормално да си слага водещи теми казаещи ЦСКА> Той го е сложил като челна новина, за да настрои всички червени фенове с/у Карата
Я виж пак кой го е сложил, а ако не те мързи, можеш и да прочетеш статията, да видиш срещу кого е статията.
Е то какво значение има кой я е писал? Нали се одобряват тези новини от някого. И да ми говориш за НЕ пристрастия особено към ЦСКА от този сайт е меко казано смешно. Нормална новина на челно място, докато свърши контролата на ЦСКА. Аз отдавна съм казал, че този сайт обслужва само и единствено ЦСКА и Левски. Просто статията критикува ЦСКА, че досега не са завели дело както се закани Т....просто Карата ги е изпреварил.