Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот Show Must Go On » 14 дек 2009 21:09

botev forever написа:Наблюдавам индивида Велизар и се чудя на: докъде може да стигне наглоста на един мерзавец на средна възраст.Всички помним как се самопредлагаше за изпълнителен директор на Селяка и какъв ред щяло да има в съблекалнята.Странно,но чак след това стана антихристоловист.Сега се е вписал в ролята на шофьор на смешника Малу и навсякъде тръби,че е заслужил висок пост във Ботев Пд.Тежко и горко на клуба ни с такива индивиди.Всъщност той е един от хората взели пари да осигурят комфорт на италианците.Мисля,че няма непредубеден фен на Ботев Пд който да не е съгласен с гореизнесенето.

Тея Велизарчовци и Ко вече ги разкриха,който още се кълне в тях негова си работа.

Потребителски аватар
TITANS-1912
Контакти:

Мнениеот TITANS-1912 » 14 дек 2009 21:09

botev forever Велизар беше човека който за малко не удуши селския ,гнусна е твоята постъпка че се криеш зад анонимността на форума .
Преди да плюеш като недодялана мома ЗАГУБИЛА СВОЯТА НЕВИННОСТ ,замислисе какво направи ти за изгонването на селския :?: :?:

Или просто си поредното журналистическо интригантче mews 4000. :) :) :) : ако стане сделката ще поеме ли отговорност за помията излята от устата ти
:?: :?: :?: :

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 21:12

Изображение Кога ще ходим в Крумово !!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот Mod 1912 » 14 дек 2009 21:12

vhpvhp, в две трети от мненията ти има директни обиди към останалите във форума: галош, тъпоумник, овца и т.н. С това предизвикваш не само насрещна реакция, но и много спам в темите. В крайна сметка, досега те търпя заради правото ти да изразяваш свободно мнение. Това съобщение обаче се явява предупреждение да смениш начина, по който се обръщаш към всички останали, защото нарушаваш сериозно правилата на форума и ако продължиш така, ще последва санкция!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 21:17

vhpvhp-Буфер ли си?Боби Димитров или Христо Андреев ли си/които имат интерес сделката с италианците да не стане/.Кой си?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 21:22

Alt

Сега ще ти каже че сделка няма и не може да има, за това той няма как да има интерес тя да не стане.
не е Андреев или Боби а е тотаджия, на който числата на този етап поне излизат. Ибзрал си е иделаната позиция - ако сделката стане, "ще празнувам с вас и ще черпя даже и много ще се радвам, но аз твърдя че няма и не може да има такава."

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 21:24

Mod 1912 написа:vhpvhp, в две трети от мненията ти има директни обиди към останалите във форума: галош, тъпоумник, овца и т.н. С това предизвикваш не само насрещна реакция, но и много спам в темите. В крайна сметка, досега те търпя заради правото ти да изразяваш свободно мнение. Това съобщение обаче се явява предупреждение да смениш начина, по който се обръщаш към всички останали, защото нарушаваш сериозно правилата на форума и ако продължиш така, ще последва санкция!

ДокладвайОтговори с цитатRe: Сделка или НЕ ...part 2...
от Hacko1912 на 14 Дек 2009 20:55

мишок, не разба ли че кредит на селяка никой
.......
от teufel на 14 Дек 2009 21:36
....половината хора от форума да ти се извинят ли ве разстройство....
Уважаеми Мод , не Ви познавам лично , но мисля че и Вие не ме познавате ,че да ми говорите на ти без разрешение. С този пост най-настойчиво Ви призовавам да започнете да изпълнявате Задълженията си като Модератор , а не като страна по споровете. И да престанете с ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ. Гарантирам Ви ,че следващата ми комуникация с шефовете на Гонг по повод на своеволията Ви в темите за Ботев ще бъде конкретизирана върху Вашата персона , а не върху Модераторите изобщо... За да не се обиждат без причина и без вина готини модератори като Бат Шайн. ;) С уважение.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 21:27

Hacko1912 написа:Alt

Сега ще ти каже че сделка няма и не може да има, за това той няма как да има интерес тя да не стане.
не е Андреев или Боби а е тотаджия, на който числата на този етап поне излизат. Ибзрал си е иделаната позиция - ако сделката стане, "ще празнувам с вас и ще черпя даже и много ще се радвам, но аз твърдя че няма и не може да има такава."

За мен няма логично обяснение истински ботевист така да плюе другите,да се изтъква колко е прав и да се радва,че няма сделка за отбора...освен ако няма личен интерес,или не мрази Ботев.Това е моето обяснение...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 14 дек 2009 21:29

освен ако не е дх-с
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 21:29

vhpvhp написа:
Mod 1912 написа:vhpvhp, в две трети от мненията ти има директни обиди към останалите във форума: галош, тъпоумник, овца и т.н. С това предизвикваш не само насрещна реакция, но и много спам в темите. В крайна сметка, досега те търпя заради правото ти да изразяваш свободно мнение. Това съобщение обаче се явява предупреждение да смениш начина, по който се обръщаш към всички останали, защото нарушаваш сериозно правилата на форума и ако продължиш така, ще последва санкция!

ДокладвайОтговори с цитатRe: Сделка или НЕ ...part 2...
от Hacko1912 на 14 Дек 2009 20:55

мишок, не разба ли че кредит на селяка никой
.......
от teufel на 14 Дек 2009 21:36
....половината хора от форума да ти се извинят ли ве разстройство....
Уважаеми Мод , не Ви познавам лично , но мисля че и Вие не ме познавате ,че да ми говорите на ти без разрешение. С този пост най-настойчиво Ви призовавам да започнете да изпълнявате Задълженията си като Модератор , а не като страна по споровете. И да престанете с ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ. Гарантирам Ви ,че следващата ми комуникация с шефовете на Гонг по повод на своеволията Ви в темите за Ботев ще бъде конкретизирана върху Вашата персона , а не върху Модераторите изобщо... За да не се обиждат без причина и без вина готини модератори като Бат Шайн. ;) С уважение.

Човека те репликира заради глупостите които пишеш.Според мен си заслужи подобна обида.
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”