Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Илич Рамирес » 10 фев 2015 23:32

Кашчей написа:
BRF написа:Целта на форумите е да се обсъждат нещата!

Я виж ти какво прозрение, но май........ само ако обсъждането не касае поведението и проблемите на ЦСКА, защото тогава е плюене, тролене и хейт.

Хасково и Славия към кои отбори ги причисляваш, защото през първият дял от шампионата те взеха 4 точки от Лудогорец, но не сме чели да се оплакват от недаване на дялът им от тв права?!

Истината е по-елементарна,отсега се гласят за морални шампиони и надават неистов вой.Като стадо хиени на пустинен остров,заобиколени от дълбока вода,а на сушата живота си върви с пълна сила,то сърнета,антилопи, лъвчета,но и летящи орли.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 фев 2015 08:39

mozart написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ок, приемаме, че от Марек просто са били съпричастни с каузата и наистина са се притеснявали да не контузят някой от Лудогорец. Очевидно това е най-явното обяснение за поведението на Марек, пък в крайна сметка точно това каза и треньорът им. Не виждам причина да не му вярваме.

Всъщност, вие вярвате само на това, което ви отърва (това май е генетично заложено, не само при вас). Даже и на новина от даден сайт вярвате по същия начин. Ясно е, че Лудогорец ви бърка в здравето, но трябва да се научите да търпите, както и вас ви търпяха толкова десетки години.

За каква вяра ми говориш изобщо? Треньора признава в прав текст, че отборът му е играл ганкиното! Как мислиш - дали аз просто вярвам, че го е казал или той действително го е казал :?:

Аз пък казвам, че са им платили от трета страна за да играят така и да ни злепоставят. Трябва да си малоумен (явно тука има много такива), че да въобще да си помислиш, че отбор който не го е страх да играе срещу Реал(М) като равен, да се уплаши от посредствения (без да ми се обиждат) отбор на Марек! Смешни ставате с рева си. Първи сте, от този мач с Марек, който ще го споменавате още 20 години нищо не зависи. Бийте ни поне веднъж, спечелете повече точки в плейофите и ще ви поздравя, за спечелената титла и едва ли някой ще търси под вола теле. Съвсем скоро ще се разбере кой кой е в този шампионат.

Същия този смел отбор, дето излиза като равен с Реал, пада от Хасково. Това как сте излезли срещу Реал няма никаква връзка с който и да е друг мач. Както вече казах, ако имаше връзка, щяхте да биете наред всички в България и то с разлика. Също така казах, че най-нормалното нещо на света е да биете Марек с 4:0. Но в крайна сметка целия спор тръгна от това какво биха направили в Англия ако това или онова и аз просто попитах какво биха направили в Англия ако треньора на Бърнли заяви в прав текст, че играчите му са съдействали на тези на Челси за да ги бият. Това е - от тук натам дали мача е бил решаващ за нещо, и какво би станало ако ЦСКА бил вкарал дузпата, това няма никаква връзка. Това е отделен въпрос - ако ЦСКА беше вкарал дузпата нали не мислите, че отдавна щяхме да сме забравили изказването на треньора на Марек?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 фев 2015 22:02

vaskonti написа:
mozart написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ок, приемаме, че от Марек просто са били съпричастни с каузата и наистина са се притеснявали да не контузят някой от Лудогорец. Очевидно това е най-явното обяснение за поведението на Марек, пък в крайна сметка точно това каза и треньорът им. Не виждам причина да не му вярваме.

Всъщност, вие вярвате само на това, което ви отърва (това май е генетично заложено, не само при вас). Даже и на новина от даден сайт вярвате по същия начин. Ясно е, че Лудогорец ви бърка в здравето, но трябва да се научите да търпите, както и вас ви търпяха толкова десетки години.

За каква вяра ми говориш изобщо? Треньора признава в прав текст, че отборът му е играл ганкиното! Как мислиш - дали аз просто вярвам, че го е казал или той действително го е казал :?:

Аз пък казвам, че са им платили от трета страна за да играят така и да ни злепоставят. Трябва да си малоумен (явно тука има много такива), че да въобще да си помислиш, че отбор който не го е страх да играе срещу Реал(М) като равен, да се уплаши от посредствения (без да ми се обиждат) отбор на Марек! Смешни ставате с рева си. Първи сте, от този мач с Марек, който ще го споменавате още 20 години нищо не зависи. Бийте ни поне веднъж, спечелете повече точки в плейофите и ще ви поздравя, за спечелената титла и едва ли някой ще търси под вола теле. Съвсем скоро ще се разбере кой кой е в този шампионат.

Същия този смел отбор, дето излиза като равен с Реал, пада от Хасково. Това как сте излезли срещу Реал няма никаква връзка с който и да е друг мач. Както вече казах, ако имаше връзка, щяхте да биете наред всички в България и то с разлика. Също така казах, че най-нормалното нещо на света е да биете Марек с 4:0. Но в крайна сметка целия спор тръгна от това какво биха направили в Англия ако това или онова и аз просто попитах какво биха направили в Англия ако треньора на Бърнли заяви в прав текст, че играчите му са съдействали на тези на Челси за да ги бият. Това е - от тук натам дали мача е бил решаващ за нещо, и какво би станало ако ЦСКА бил вкарал дузпата, това няма никаква връзка. Това е отделен въпрос - ако ЦСКА беше вкарал дузпата нали не мислите, че отдавна щяхме да сме забравили изказването на треньора на Марек?

Не съм казал, че не можем да паднем, друго казах. Също така имам съмнения, че след всичкият рев трети отбори заинтересовани Лудогорец да е в скандали и да се разконцентрира, организират всичко това. Разбирай че на Марек му е платено не от Лудогорец да играе така. Треньорът им е още по-смешен с това изказване. Убеден съм, че ако е взел пари от Лудогорец никога не би си позволил да ги приказва тези работи. Някой прави нещата да изглеждат по определен начин. Явно е, че поне за сега някой успява да накара 20 малоумника да пеят в хор против Лудогорец. Жалкото за тях е, че след края на сезона ще ги боли още повече...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 фев 2015 22:31

Да де, ама ако в Англия се случи нещо подобно хич няма да ви бавят и да ви слушат абсурдните обвинения, че друг отбор предпочита да си жертва титлата, само и само да ви очерни. За това ставаше въпрос и за нищо друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 фев 2015 22:40

vaskonti написа:Да де, ама ако в Англия се случи нещо подобно хич няма да ви бавят и да ви слушат абсурдните обвинения, че друг отбор предпочита да си жертва титлата, само и само да ви очерни. За това ставаше въпрос и за нищо друго.

В Англия, отбор, като вашия, изобщо няма да съществува, камо ли да се бори за нещо. Стига с тази Англия, защото Стойчо там няма да бъде на скамейката в 2/3 от мачовете, и то много преди Марек- Лудогорец, а Лупи отдавна щеше да трие затворническите дрехи. Как виждаш в Англия да не се знае откъде идат парите в един отбор-собственик, приходи, дарения, спонсори....
Излагате се вече с това тъпо изказване, на един тъп треньор, и го правите само заради една пропусната дузпа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

мили

Мнениеот мили » 11 фев 2015 23:46

vaskonti написа:Да де, ама ако в Англия се случи нещо подобно хич няма да ви бавят и да ви слушат абсурдните обвинения, че друг отбор предпочита да си жертва титлата, само и само да ви очерни. За това ставаше въпрос и за нищо друго.

В Англия ей такива не ги бавят, зачеркват ги с червен химикал? Завинаги!!!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/venc ... yrt-316104

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 фев 2015 09:13

Кашчей написа:

В Англия, отбор, като вашия, изобщо няма да съществува, камо ли да се бори за нещо. Стига с тази Англия, защото Стойчо там няма да бъде на скамейката в 2/3 от мачовете, и то много преди Марек- Лудогорец, а Лупи отдавна щеше да трие затворническите дрехи. Как виждаш в Англия да не се знае откъде идат парите в един отбор-собственик, приходи, дарения, спонсори....
Излагате се вече с това тъпо изказване, на един тъп треньор, и го правите само заради една пропусната дузпа.

Кое :?: Парите в Сити откъде идват, бе :? А в Манчо :?: Дефицити, заплати с милиони, смятат, чинат и все на плюс или малко на минус :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Добре, че не се перат пари ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 фев 2015 10:02

boabbb написа:
Кашчей написа:

Кое :?: Парите в Сити откъде идват, бе :? А в Манчо :?: Дефицити, заплати с милиони, смятат, чинат и все на плюс или малко на минус :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Добре, че не се перат пари ...

Опитваш се да сравняваш несравними неща. На Сити му се знае собственика, на Челси също, на Юнайтед...и им се знаят богатствата и успехите на отборите. Мислиш ли, че Сити, Юнайтед, Челси ще ги търпят да не внасят данъци или осигуровки към държавата, или и те разсрочват такива плащания, обезпечават дълг от 20 милиона (примерно) с имот за 15 милиона, а държавата ги дундурка по 5-6 години?! Сигурно и са създадени, като ведомствени отбори, които са били 40 години на държавна издръжка, имат посещаемост по 1000-2000 на мач, фен магазините им са с оборот стотина хиляди на година?!
Друга някаква прилика да срещаш, която съм забравил?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 фев 2015 10:27

Кое дундурка, бе, чичин :lol: 4 милиона ще има ли за нас за стадиона :?: Ще има дедов, май :lol: Колкото до Сити - шейха е брат на владетеля на ОАЕ и фамилията му има над 500 милиарда паунда :lol: Честно ли е, според тебе, да има отбори, собственост на друга държава ? Или както е Реал, при пазарна икономика - държавен отбор :roll: Не всичко, да не кажа нищо е честно в днешния футбол ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 фев 2015 10:36

Или малко са решили, че така и така едва ли ще вземат нещо.. да подсигурят определен брой голове.
Любопитен съм още колко такива голове ще пуснат в други мачове, които няма да бъдат ключови и съответно обсъждани толкова?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”