Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Захарченко

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Захарченко » 11 фев 2015 21:14

levskar_95 написа:Ти к'во за малоумен ли ме мислиш ?!? :mrgreen:

Да съм казал такова нещо? Когато имам да казвам някому подобни работи, ги казвам на всеослушание. Мисля, че бях ясен-казах " уважаван колега". :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 11 фев 2015 21:41

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... xrnlfXYo30 LIVE-Норманската четворка Минск
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 11 фев 2015 22:04

Сводка: отчаян опит за пробив на котела отвътре около Углегорск, чрез две щурмови колони и помощ на авиацията отвън. Опитът е отбит с тежки загуби за противника. Без снабдяване силите за съпротива на обкръжените бързо намаляват. С оглед маньоврите на армиите на ДНР и ЛНР по периметъра на обкръжението възниква оперативна възможност за дълбок захват на Светлодарск, което би било " котел над котела" , но би могло и да е капан. Щабът на опълчението анализира ситуацията.
Като цяло ВСН използва част от оперативните резерви за развитие на успеха край Дебалцево, но стратегическият резерв е все още замразен. Ситуацията е умерено положителна, никой не си прави илюзии за лесна победа при численото превъзходство 2-1 на противника. Освен това е безценен всеки войник, и дори загубата на един такъв е тежка загуба. Всяко сражение и операция трябва да се планира и реализира с оглед минимум жертви сред своите.
В рисковани и непресметнати авантюри армията на ДНР няма да се впусне.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 11 фев 2015 22:14

Сводка: РСЗО на армията на ДНР водят непрестанен огън по позициите на киевските сили в котела.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 22:18

И?Няма Минск или? Синчец ,казвай,брате!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x1tmfINjY1U[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 22:25

Война,да или???
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 22:27

thebully,Синчец,дайте инфо на нетърпеливия 8-)
Изображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 11 фев 2015 22:30

FLANKER написа:thebully,Синчец,дайте инфо на нетърпеливия 8-)

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... xrnlfXYo30 Няма инфо още,умуват явно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 11 фев 2015 22:31

Не знам кой е Синчец. Но всъщност Минск е интересен случай. Изведнъж след година на терор и кръв Европа се сети, че нещо се изплъзва от контрол. И ако не е евтин спектакъл( каквото за жалост е мнението на повечето анализатори), то Минск е първото сериозно опълчване на ЕС срещу задокеанските другари. Ако Европа успее да възцари мир в Украйна, то това ще е грандиозен успех и страхотен импулс, крайно необходим в момента за губещата популярност и живец идея за обединен европейски континент.
Но зад Атлантика нямат нужда от мир. Искат тлеещ конфликт в Донбас. И вероятно ще го получат. Нека изчакаме резултатите, но според мен всичко ще завърши с нови обвинения към Русия и оръжия за Украйна. Което води към...знаеш към какво. Така или инак още утре( или вдругиден-според решението на Щаба), обкръжените войски на ВСУ ще бъдат подложени на щурм с оглед максимално бърза ликвидация на котела и излаз на нови оперативни възможности.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 22:43

Блокпостовете около Киев вече са 12 :mrgreen:
Да изберат лостове за набиране, на Порошенко,Яйцето и групата на Азов.Ако не, сами бесарабските българи ще ги притегнат на любимия Майдан :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”