9lives написа:If nobody Can, Emre can !!! И да знам че името му не се чете така![]()
Да, това го видях онзи ден в един англоезичен форум и адски много ми хареса

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
9lives написа:If nobody Can, Emre can !!! И да знам че името му не се чете така![]()
iliev72 написа:Тренер не , че не харесвам Фалкао.Просто след такова отсъствие от терена няма как да е същият.
А и контузията която го изкара за 1г си е сериозна и няма как това да не му влияе.
Поне разумният ход за мен беше да остане в Монако и покрай Бербо да влиза във форма.
Реално му остават няколко години футбол на високо ниво , а една от тези години си замина.
И сега ако МЮ не го вземат не виждам кой ще брои пари за него и ще се върне в Монако.
И ще загуби още една година и ще му остане само възможността да се върне в родна Колумбия.
Едва ли някой сериозен отбор би броил сериозни пари за 30г нападател.
Karsa Orlong написа:iznenada написа:MASTER_COOL написа:Нещо прекалено се надъхвате ми се струва. Да не ви боднем и на Анфийлд?
Тогава очаквам Суарезшампион изненадващо да си пререже вените
Ши боднеш ,само ако заспимПълен смях сте ей манаф....искам всяка седмица да играем срещу вас
Ето още един ,който е на моето мнение :
http://www.novsport.com/news1368451_1004.html
А, той също е на твоето мнение. В техния форум всички без изключение плюят ЛВГ и се вайкат колко са слаби, ама сега дошъл тук да се пери.
iznenada написа:Karsa Orlong написа:iznenada написа:MASTER_COOL написа:Нещо прекалено се надъхвате ми се струва. Да не ви боднем и на Анфийлд?
Тогава очаквам Суарезшампион изненадващо да си пререже вените
Ши боднеш ,само ако заспимПълен смях сте ей манаф....искам всяка седмица да играем срещу вас
Ето още един ,който е на моето мнение :
http://www.novsport.com/news1368451_1004.html
А, той също е на твоето мнение. В техния форум всички без изключение плюят ЛВГ и се вайкат колко са слаби, ама сега дошъл тук да се пери.
Аха...значи дойдоха на мойта манафите.Като им говорих ,преди сезона ,че тоя треньор не става ми се смееха ...ай сега пак да ми се смеят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта