Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот парци » 11 фев 2015 08:36

Айде нема спирка - очаквайте мачове май месец през цялата (работна) седмица от 10:30 сутринта - таман след Гала. Събота и неделя са резерве за Ви'шата лига и брат му, така че да го духате, уважаеми все още ходещи на стадиона фенове.

Благодаря, ама не благодаря.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 08:54

Изчетох всички мнения в темата и имаше доста интересни, настрана от заяждането на жълтите банкери :lol: Първо, Цветане, ако си мислиш, че мустака или Сашо Томов ще вкарат парите от правата в бази и прочее, значи си доста наивен, меко казано :lol: Второ, парите не са много, поне за мен, очевидно е, че има хора, за които ще са много, но въпроса е принципен :!: Да, аз давам 50 лв. за карта за фитнес, обаче насреща получавам съответното качество и знам какво ще получа. В случая имаме вариант " абе, пуснахме телевизия, ще има по 5 мача на седмица и требе да дадете по 4 лв." ... Какво искате да ми кажете - че Нова Спорт ще е платена вече :?: За какво е "новия канал" , при положение, че на практика няма да има разлика с настоящия ? А, пък тоя канал, дето могло да видиш колко често сере, с извинение, Дейвид Бекъм ... не, мерси :lol: Отделен е въпросът, че съм 90% сигурен, че ще почнат да наглеят ако видят повече абонати - догодина 5лв. , после 6 и то ти влиза все повече :lol: Наглостта на БТВ и Нова е ясна на всички, тъй като имаха вече ядове с операторите ... Гледам, че BadBoy прави сметка за парите за правата как ще се платят и ще има 100% печалба при 125 хил. абоната ... А правата за Премиършип :?: А за НБА впоследствие ? Друго първенство ? Ще платят дедовия, едно време обясняваха като имаше Диема Екстра ( повечето явно сте забравили тая телевизия ), че било трудно, но това бил пътя - какво стана? Телевията съществува 2 години словом и цифром! Nova Premiership HD или нещо подобно просъществува 1 година ... Няма да стане ;) BadBoy, да кажеш, че 50 % плащат за HBO трябва да си или психично болен, или прекалено много да си вярваш :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 09:32

boabbb написа:Да, аз давам 50 лв. за карта за фитнес, обаче насреща получавам съответното качество и знам какво ще получа.

Пффффф...ахахахаха, тоя за пореден път рече да каже нещо и за пореден път се пльосна по нос. Качество бил получавал за 50 лева,ахаха, ела у Ориндж да видиш кво е качество за 2 500 на година и тогава говори...

Немал бил да дава пари щото Томов щел да си ги зима у джоба, ми изгонете Томов и си ги влагайте в базата бе, кво мрънкяш по форумите.

Много ме кефи Домусчиев как ги лекува такива като тебе: най-скъпите билети у А група и това е-ако искаш идвай на стадиона, ако не седи си у къщи и пляскай глупости у форума...
Професор по география

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 11 фев 2015 09:50

Бат Зико написа:
1926 написа:Българинът не е свикнал да плаща.

Ние това за вас много добре го знаем, само не знам що намесваш българите,тва че ти и аз имаме еднакви на цвят паспорти не ни прави автоматично еднакви.
То вас не могат да ви накарат да плащате ток, вода и билети за градския транспорт,кво да говорим за платена кабелна телевизия...

Абе странен факт наистина-как не се намери поне един столипинец дето 4 лева да не са му непосилен финансов проблем, после що немало никой на стадиона и шо никой не искал бил да им става собственик, ми е за тва що...

Поредният прероден никнейм с едни и същи прийоми. Вадиш цитат от контекста на човека и си нареждаш обичайните глупости. Аз пък да попитам такива като теб, след като толкова не харесвате обитателите на Столюпиново, как допуснахте техен малцинствен представител да ви стане собственик??? :lol:
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 09:53

lpfc_1926 написа:как допуснахте техен малцинствен представител да ви стане собственик??? :lol:

Стига увърта Мюмюн, изскачай 4 кинта от джобовете иначе и ти като марки19?6 ше краднеш на баба си портативното радио да слушаш подвизите на МарТОТО по села и паланки,хахах...

Кай ся честно-колко желязо допълнително трябва да набереш за 4 кинта?Как е курса към момента?
Професор по география

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 11 фев 2015 09:56

1926 написа:Личното ми мнение е, че ще ударят на камък! Българинът не е свикнал да плаща. Повечето кабелни оператори се движат на ръба на психологическите граници 15, 20, 30 лева на месец. Новата такса ще ги прескочи и освен заведенията /и то определен тип само/ доста малко ще са хората, които ще си платят. Не са го обмислили много. В най-добрият случай приходите едва ще компенсират загубата от реклами заради загубата на аудитория. А аудитория ще се загуби и то не малко! Много ще загуби и "милата" ни "А" група. Безплатното разпространение малко от малко караше хората да хвърлят едно око на там. Сега тази "реклама" ще си замине. Песимист съм както за телевизията, така и за рейтингът на "А" група след тези новини.....

Много точно мнение колега!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 фев 2015 09:56

Бат Зико написа:... Много ме кефи Домусчиев как ги лекува такива като тебе: най-скъпите билети у А група и това е-ако искаш идвай на стадиона, ако не седи си у къщи и пляскай глупости у форума...

Перфектната бизнес стратегия, нали? Надуй някакви цени до безобразие за безбожно евтин продукт и убий всякакъв интерес към него. Както показва посещаемостта по нашите "стадиони" въобще.

Но на мен ми е по-интересно защо се търпят подобни откровени тролове, които не допринасят с абсолютно нищо към коя да е дискусия, освен да я разводняват.
Изображение

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 10:00

парци написа:Перфектната бизнес стратегия, нали? Надуй някакви цени до безобразие за безбожно евтин продукт и убий всякакъв интерес към него. Както показва посещаемостта по нашите "стадиони" въобще.

Но на мен ми е по-интересно защо се търпят подобни откровени тролове, които не допринасят с абсолютно нищо към коя да е дискусия, освен да я разводняват.

Само дето на Лудогорец стадиона е нон-стоп пълен на домакинствата, нищо че плащат най-скъпите билети.
Що така се получава как мислиш?

А по темата казах каквото мисля-4 лева на месец са брутално смешна сума и ако някой не може да си го позволи то този някой трябва да се замисли какво прави с живота си въобще,щото тва че няма д аможе да гледа футбол по телевизията очевидно му е най-малкия проблем.
Последна промяна от Бат Зико на 11 фев 2015 10:03, променено общо 1 път.
Професор по география

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 11 фев 2015 10:03

Бат Зико написа:
lpfc_1926 написа:как допуснахте техен малцинствен представител да ви стане собственик??? :lol:

Стига увърта Мюмюн, изскачай 4 кинта от джобовете иначе и ти като марки19?6 ше краднеш на баба си портативното радио да слушаш подвизите на МарТОТО по села и паланки,хахах...

Кай ся честно-колко желязо допълнително трябва да набереш за 4 кинта?Как е курса към момента?

Денонощно ли бдиш над форума Бате Зико? :lol: Или няколко фена на Цецоу Василев пишете през един профил??? :lol: Много повече от 4 кинта ще ги дам директно на моя отбор и скоро ще имаме светлинно табло. Другите отбори не ме интересуват. Моят отбор си игртае в Пловдив домакинските, София и Коматево ей къде са, че да се притеснявам за гостуванията. Лек ден ти или ви пожелавам! 8-)

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 10:04

lpfc_1926 написа:и скоро ще имаме светлинно табло.

:) :) :) :)

И нов собственик.
До 10 дни.
Макс!
Професор по география

Върни се в “Свободна зона”