Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот aleksandrov77 » 10 фев 2015 23:06

sin4ec написа:Нищо не зависи от утрешната среща. Русия се готви за война отдавна. И е готова. Няма как американски висши чиновници и дипломати да заявяват без скрупули и срам, че не е честно 200 млн сибирци да държат такива огромни природни богатства, и че трябва да ги споделят или да им се вземат! Факти, факти и пак факти!
И мир да се възцари в Украйна, пак ще намерят повод и пак ще е същото! Затова и съм скептичен за утре, затова ВС РФ правят масови учения за стрелба и сваляне на крилати ракети. А кой друг има такива ракети?
Винаги съм се чудел на наглостта на ония, дето уж носят демокрация и свобода, а дето са стъпили-само реки от кръв и сълзи...но повече се чудя на ония, дето виждат това, и пак им вярват!
Светът днес е като в 1939! Совалки за мир, преговори, нови мирни инициативи, блудкави призиви за разбирателство! Глупости-идва война! Хората на Донбас го разбраха отдавна- и затова не вярват на никого. И ако утре Путин им каже да свалят котела в Д****цево, ще го прокълнат!
Но той , естествено, няма да им го каже.
" И дойде мигът, в който Аракис( Донбас) се оказа в главината на колелото на историята, а то се канеше да се завърти!"

За съжаление си прав! Историята се повтаря и сега сме точно като преди 1 Септрември 1939г.! Тоест на прага сме на Трета Световна Война и за нас като плацдарм за атаки на САЩ срещу братска Русия не се очертава нищо добро! :(
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 23:08

aleksandrov77 написа:За съжаление си прав! Историята се повтаря и сега сме точно като преди 1 Септрември 1939г.! Тоест на прага сме на Трета Световна Война и за нас като плацдарм за атаки на САЩ срещу братска Русия не се очертава нищо добро! :(

Не съм съгласен. Новините от последните дни са по-позитивни, все още може да се намери решение. ;) Колегата Фланкер предостави малко информация, мен поне ме обнадеждава за момента. :)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 фев 2015 00:03

diplomat написа:Даваха ги опълченците по БНТ, казаха и за котела в Д****цево, но едно ми направи впечатление - много от младите момчета носеха Адидас и Найк. Дали е руско производство? :?

Ако проблема ти е дали е руско производство, то и Адидас, и Найк имат представителство в Москва. Така че,ДА, руско е.
Ако проблема ти е, че било "западна" марка, то достатъчно е да те попитам как би коментирал факта, че половината тук се правите на големите патриоти, ама на етикета на дрехите ви пише "Мейд ин Тюрки". Така си и мислех. Не се напрягай да отговаряш. Шах и мат. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 фев 2015 00:10

Messi_fan написа:
diplomat написа:Даваха ги опълченците по БНТ, казаха и за котела в Д****цево, но едно ми направи впечатление - много от младите момчета носеха Адидас и Найк. Дали е руско производство? :?

Ако проблема ти е дали е руско производство, то и Адидас, и Найк имат представителство в Москва. Така че,ДА, руско е.
Ако проблема ти е, че било "западна" марка, то достатъчно е да те попитам как би коментирал факта, че половината тук се правите на големите патриоти, ама на етикета на дрехите ви пише "Мейд ин Тюрки". Така си и мислех. Не се напрягай да отговаряш. Шах и мат. 8-)

Аз нямам проблем, питах каквото ме интересуваше и получих задоволителни отговори, не от теб, разбира се, но ти и без това си компетентен точно по НИЩО. :lol: И аз лично не се правя на патриот, на дрехите ми може да пише и "мейд ин хел", а това пък касае темата или теб още по-малко. 8-) Фактите са си факти, нито знаеш нещо, нито допринасяш положително към която и да е дискусия, досущ като един паразит си. 8-) 8-)

П.П.: Троленете ти е на страшно ниско ниво. Ако имаше класация за "най-слаб трол", ти би спечелил безапелационно. 8-) Дерзай, фенче на Меси. 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 фев 2015 01:38

diplomat написа:
Messi_fan написа:
diplomat написа:Даваха ги опълченците по БНТ, казаха и за котела в Д****цево, но едно ми направи впечатление - много от младите момчета носеха Адидас и Найк. Дали е руско производство?

Аз нямам проблем, питах каквото ме интересуваше и получих задоволителни отговори, не от теб, разбира се, но ти и без това си компетентен точно по НИЩО. :lol: И аз лично не се правя на патриот, на дрехите ми може да пише и "мейд ин хел", а това пък касае темата или теб още по-малко. 8-) Фактите са си факти, нито знаеш нещо, нито допринасяш положително към която и да е дискусия, досущ като един паразит си. 8-) 8-)

П.П.: Троленете ти е на страшно ниско ниво. Ако имаше класация за "най-слаб трол", ти би спечелил безапелационно. Дерзай, фенче на Меси.

Радвам се, че за пореден път съм те просветлил и дал отговор на мътни за теб въпроси. 8-) Колкото за троленето, нормално да ми е слабо. При положение, че не съм трол, няма как да троля. Все пак не съм трол като теб. Само да припомня, че в края на миналата година имаше тема за най-голям трол във форума и ти, според потребителите тук, зае доста престижно челно място. хаххахаха сам си вкара автогола. хахаххаах :lol: :lol: 8-) Шах и мат. 8-) Дерзай, тролчо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 09:51

sin4ec написа:Нищо не зависи от утрешната среща. Русия се готви за война отдавна. И е готова. Няма как американски висши чиновници и дипломати да заявяват без скрупули и срам, че не е честно 200 млн сибирци да държат такива огромни природни богатства, и че трябва да ги споделят или да им се вземат! Факти, факти и пак факти!
И мир да се възцари в Украйна, пак ще намерят повод и пак ще е същото! Затова и съм скептичен за утре, затова ВС РФ правят масови учения за стрелба и сваляне на крилати ракети. А кой друг има такива ракети?
Винаги съм се чудел на наглостта на ония, дето уж носят демокрация и свобода, а дето са стъпили-само реки от кръв и сълзи...но повече се чудя на ония, дето виждат това, и пак им вярват!
Светът днес е като в 1939! Совалки за мир, преговори, нови мирни инициативи, блудкави призиви за разбирателство! Глупости-идва война! Хората на Донбас го разбраха отдавна- и затова не вярват на никого. И ако утре Путин им каже да свалят котела в Д****цево, ще го прокълнат!
" И дойде мигът, в който Аракис( Донбас) се оказа в главината на колелото на историята, а то се канеше да се завърти!"

Slow your roll, дето викат капиталистите :lol: :lol: 140 млн. са все живо другарите ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 11 фев 2015 10:53

Кашчей написа:
diplomat написа:Ами то повечето, които искат да стават военни са там, за да си избиват педалските комплекси, и това наистина е навсякъде. Достатъчно съм слушал за казармите в България и какво е било... :|

Я да чуем какво е било, защото аз служих малко повече от 2 години, в две различни по характер и състав поделения и нямам спомен колега, или офицер да ми е налетял. Виж, цивилни са го правили.

Не му обръщай внимание на малкият. Пише понякога глупости , както е в случая , и се мисли за интересен. Определено обаче е добре ,че се интересува и има позиция , без значение че е неправилна често, защото много от неговите набори нямат никакви интереси за съжаление. Едно от най големите предателства към нацията е премахването и заличаването на българската армия! Срамно за нас служилите е , че го допуснахме!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 11 фев 2015 11:14

Дано Путин да няма съдбата на дук Лито ... За съжаление май ще се окаже за пореден път ,че Библията е едновременно историческо и пророческо писание!Армагедон се очертава и става все по реален.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 фев 2015 11:23

1982 написа:
ivan56 написа:Тия глупости за липса на руски войници ходете ги говорете на майките и жените загубили своите синове и мъже.Как се водят, войска, доброволци, отпускари не знам.Но са факт.Факт е че беше задържана жена в Русия която съобщила в украинското посолство че поделението до дома и се е изнесло в посока Украйна.Факт са колоните от военна техника при Ростов.Както и е факт че украинската армия е пълен гъз като подготовка и тактика.

На всеки му е ясно, че в Украйна воюва Русия, а не никакви опълченци. Самият факт, че преговорите за мир се водят с ..... Путин, говори достатъчно. Ясно е, че Путин ако им нареди, ще спрат.

За което може само да й благодариш. Понеже, ако нямаше нейна намеса цяла ИЕ щеше да пламне, благодарение на пияните украински блядки и щяхме да сме в Трета световна война. Шах и мат. 8-) ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 фев 2015 12:29

Бе, деба майка им нагла, оръжия за 1 млрд. им се приискало да пратят в Украйна... Колко дадохте на Украйна за реформи и помощ за населението?
Тез педали искат твърдо Сирия в Европа и не слушат никого. И меките европейски клепоухи китки мигат на парцали и само мънкат "Ама ние не искаме". :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Архив”