Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 10 фев 2015 21:14

CTAHKO написа:
1982 написа:Руснаците за толко` години така и не се научиха да правят автомобили. Не знам защо. И до днес правят само бараки и шитни.

Иначе обичам водката им. И Семенович и Кириленко.

Добре бе, защо ме карате да го правя против волята си 8-) Защо, питам аз 8-)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Станко мисля,че ти или фенът на Нафтата бяхте постнали руски хладилници ,телефони,компютри...мисля ,че темата се казваше: "Русия пред фалит" .Ако можеш ги постни тук.Има интересни джаджи ;)
П.П. Не съм сигурен за темата... :roll:
Последна промяна от FLANKER на 10 фев 2015 21:21, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 21:16

Станко, твърде много приличат на вече произведените концепционни автомобили от други производители като БМВ, например. :)

[rimg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/BMW_Concept_Vision_Efficient_Dynamics_Front.JPG[/rimg]

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 21:22

Путин нали поръча на ЗИЛ да му направят лимузина, ако не се лъжа, че не въри все на "фашистките" Мерцедеси да се вози, ама май се оказа, че нещо не могли да се оправят с някои компоненти, та викали "империалистите" от Пор(о)ше да помагат.

Поне така четох, ако рубладжиите знаят повече, да снасят инфо. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 фев 2015 21:32

Руска техника и коли, ама само на снимки. Снимайте нещо ваше де. хайде всеки русофил да си признае колко руски неща изобщо притежава 8-)

П.П. Въпроса е реторичен, знам че нямате нищо руско освен някакви останали боклуци от социализма 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 фев 2015 21:51

Soulen написа:Руска техника и коли, ама само на снимки. Снимайте нещо ваше де. хайде всеки русофил да си признае колко руски неща изобщо притежава 8-)

П.П. Въпроса е реторичен, знам че нямате нищо руско освен някакви останали боклуци от социализма 8-)

При мен положението е:
ТВ-SONY(2бр.)-произведени в Словакия
Kомпютър-Индонезия/Китай
Телефон-Китай
Уредба-Индонезия
Хладилник-Турция
Печка-Китай
Пералня-Чехия. 8-)
П.П.На мен лично ,нищо от онова време не ми е останало с изключение на едно радио.Нямам представа къде се затри всичко...
П.П.2: То в България, май нищо руско не се предлага в момента(освен горивата) 8-) Иначе по магазините за техника в Москва си ги има руските джаджи. ;) Доколкото знам ,руския айфон е заел 3-то място на изложението в Барселона преди 2г.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 21:54

Дай марките, а не чия евтина работна ръка е използвана. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 фев 2015 21:57

1982 написа:Дай марките, а не чия евтина работна ръка е използвана. Изображение

Сони ,Панасоник,Беко ,Индезит,а забравих и Краун.Тя между другото не беше ли наша :roll:
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 21:59

Ето, навъдил си се с фашистки и империалистки стоки, както си и знаеше колегата капиталист.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 фев 2015 22:04

1982 написа:Ето, навъдил си се с фашистки и империалистки стоки, както си и знаеше колегата капиталист.

Мисля, че само лицензът им е "фашистки " вече 8-)
П.П.Или така да го наречем : източна стока по ''западен лиценз" .Нали така е модерно сега ;)
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 фев 2015 22:28

В момента моята кола е Лада 2107!Стара е , ама все още издържа и никога за 18 години каране не ме е предала на пътя!
Сега събирам пари за Лада-Гранта и в скоро време мисля да си я купя!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”