Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 19:55

мишок, не разба ли че кредит на селяка никой не е давал ... еййй тоя форумно-плъхарски живот води до слепота и слаба памет явно

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:58

rump_shaker написа:
vhpvhp написа:шейкър ,обръщам се към теб , не към БЕТОН-сектантите , те имат ушна кал и комуникацията с тухните чугунени глави е невъзможна... Има ПРЯКА , има ДИРЕКТНА ВРЪЗКА , между тази тема и темата за НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ "СДЕЛКА" :!: Ако не можеш да разбереш тази проста , логическа връзка , значи няма смисъл да ти обяснявам... Платените фенове и лъжата за "италианската сделка" са оръдието на престъплението и самото престъпление. Престъплението към хилядите фенове на БОТЕВ , с ум и разум в главите. Анадън му ?

Разбирам за какво говориш. Но също така може да се допусне че те толкоз искат наистина да има сделка че просто вярват на това което им се казва. Един от твоите форумници които са обект на нападките ти е Отчето. Е аз го познавам лично. И мога да ти гарантирам че той е оптимист единсвено заради това че му се иска свободен Ботев. Да речем той, комуникира с италянците. Те му казват от своя страна че ще има сделка. Той вярва натова защото иска да има, а не защото е продажник или прочие. Защо това също така да не важи и за другите. А аз лично не си спомням някой от тарторите да е излезнал и да е казал - Хора вярвайте има сделка! Велизар например, за който стана въпрс, също по-скоро е подведен от тези италянци, от колкто да е взел кинти от Христолов и да прокламира сделка сред феновете. Винагиима различни гледни точки, ако към всяка гледна точка се погледне от друга страна, то истината може да не е такава каквато на всеки му изглежда. Аз лично несмятам че в момента има хора които да вземат пари, само и само да подържат "фалшива" възможност за сделка. Всичко което по известните фенове са казали аз го тъклкувам като "подлъгване" от италянци/селския. Просто вярата им и надеждата им да се случи най-сетне нещо добро с Ботев ги заслепява на ммоменти. Но най-малкото да лъжат нас!

В общи лини съм съгласен. Макар че има ботевисти , които ме убеждават точно в обратното. но - айде ,да приемем че всеки е невинен ,до доказване на противното. Специално за Отчето ,ако внимателно си ми чел мненията , не съм си позволявал упреци , че е платен. За мен това е абсурдно с оглед - не професията , призванието му. Убеден съм че е имал добри намерения ,но и той беше излъган и подведен.Прави му чест ,че сега не участва в дискусиите.Смятам че това е своего рода извинение към феновете ,че се е предоверил на селските лъжи и е давал празни надежди ...Лоша дума против него не съм казал нито ще кажа ,нито го познавам човека нито нищо.С това смятам че почти съвсем се конкретизирах по тарторския казус.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 19:59

Шврнц Тпрунков -Питам понеже имаш повече информация от мен,италианците смятат ли да правят нещо тази седмица!Ако не...да се вдигаме и да вдигнем селяка във въздуха...мисля,че вече му е време.Докога ще го чакаме?!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 20:01

Alternative написа:Шврнц Тпрунков -Питам понеже имаш повече информация от мен,италианците смятат ли да правят нещо тази седмица!Ако не...да се вдигаме и да вдигнем селяка във въздуха...мисля,че вече му е време.Докога ще го чакаме?!

Ако Швранц има инфо да я дава ... а не да си мълчи и той.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 14 дек 2009 20:02

Що не вземете да спрете да пишете глупости ! На българина му дай да дава акъл и го остави.
Беше дадено предложение да се видим и кой каквото има да го казва да го каже , но вместо това някои продължават да се изживяват пред компа за големи лидери и Ботевисти.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 14 дек 2009 20:06

vhpvhp написа:Това е един хубав въпрос Пее. :lol: Ако да бях с 50 млн. свободен капитал ,хич нямаше да дращя тука и да се препирам , направо купувам БОТЕВ и го правя , ай да не е Челси /50 млн... ;) :cry: / поне един Черноморец...Сериозно ,при едно АД с масово участие на феновете в акции /по типа на Барса/ бих участвал без кол****ие.

мисля ,че закона в БГ не позволява такова ФК с участие на феновете по модела на Барса може и да греша
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 20:08

Alternative написа:Шврнц Тпрунков -Питам понеже имаш повече информация от мен,италианците смятат ли да правят нещо тази седмица!Ако не...да се вдигаме и да вдигнем селяка във въздуха...мисля,че вече му е време.Докога ще го чакаме?!

Не, нямам никакво инфо. Мога единствено да подкрепя това, което Шейкър каза за Брици. Между другото - още преди два месеца Брици каза "А защо Христолов е оставен спокоен, след като толкова го мразите?"

А за селяка... Дано съм жив, като умре, обещавам, че ще се из*ера на гроба му. Гадно, мазно и лепкаво. Ако ще и да е продал отбора години преди това. Въпросът е принципен.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 20:12

Шврнц Тпрунков написа:

Не, нямам никакво инфо. Мога единствено да подкрепя това, което Шейкър каза за Брици. Между другото - още преди два месеца Брици каза "А защо Христолов е оставен спокоен, след като толкова го мразите?"

А за селяка... Дано съм жив, като умре, обещавам, че ще се из*ера на гроба му. Гадно, мазно и лепкаво. Ако ще и да е продал отбора години преди това. Въпросът е принципен.

Значи,отбора се разпада.Отиваме в Крумово...там ще се разбере каква ще е съдбата на селяка,и започваме от В група с нов отбор.Това е.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 20:16

Alternative написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Значи,отбора се разпада.Отиваме в Крумово...там ще се разбере каква ще е съдбата на селяка,и започваме от В група с нов отбор.Това е.

За Крумово - добавяш кола и три места от мен. За "В" група - ще видим, не се знае.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 20:18

Хубаво е да се чуе мнението на ботевист-правист !? :lol: Или поне Коко Дервенков да се включи пряко в ефир... :mrgreen:

Върни се в “Архив”