Зимни трансфери в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пеев подписа със Славия
Браво на Славия, добър трансфер!Аз си мисля ,че следващият играч който ще заиграе в Европа от Славия е Галин Иванов ,защото момчето играе много добре.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.
zlatan написа:не бе хора ехо модове веднага ни грабнахте аз просто попитах това официално ли е,а откъде да знам че белите си немат тема трансфери.аз просто попитах къде го прочетохте официално,това е.
Ето ти още един линк
http://gong.bg/view_article.php?article_id=108077

pomiqrat написа:PFC Litex написа:pomiqrat написа:Благой и Чавдара. Друго сериозно не знам да имат.
Вратар в Ювентус, забравих му името.
Другите отбори в София и с толкова не могат да се похвалят, а и трансферната политика на Славия е сериозна, а не си играят на рекла, казала и разкарване на футболисти насам на там.
Дано да е истина новината, това е крачка за Дани Пеев и ще впише перфектно в отбора на Славия.
Киров. Ама той толкова им е вратар, колкото аз съм световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория.
Марио Кирев е момчето
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Евала на Венци Стефанов

Изпревари всички и повежда с 1:0 още в началото на трансферния пазар ...
Дани е футболист с качества ! Пеев е освен всичко друго, умен и интелигентен футболист !
В "Пирин" очевидно вече е достигнал тавана си ... Дано в "Славия" да успее да се пребори за титулярно място, защото там конкуренцията май вече е голяма ... Имам предвид новината за новия бразилски футболист, който ще заиграе от пролетта при белите ...
Успех на Дани ! Успех и на "Славия" !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ако запазим отбора си и привлечем още някой класен , ще станем наистина силни 

Все още ми се струва, че умно момче като Пеев не може да направи такова нещо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ehh написа:Все още ми се струва, че умно момче като Пеев не може да направи такова нещо.
Разбира се , че няма - няма да се върне на Герена , да пада от трактористи и скиори и да стане футболна развалина като Георги Христов , който в Ботев беше най-добрият нападател , а в Левски е трагедия

Ще бъде чудесен трансфер, ако се осъществи.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]