Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 10 фев 2015 16:12

FLANKER написа:
GOLEADOR написа:1.Правосъдието не ни го налага запада.И никой няма да скочи на съдията,че е раздал правосъдие според закона.А и циганина е само част от проблема.Спомни си,че съда оправда Доган!За това ти говоря,няма ред в тази държава.Ако сега АД бе в ЦСЗ,а сарая му конфискуван в полза на държавата,дали щеше да ми говориш тези небивалици за запада?Ние сме си виновни за хала и не ни трябва никаква Русия,а работещ съд!
2. "Мотора на прогреса" е на запад.Тези технологии които ползваме в момента са благодарение на запада.Всичко прогресивно идва от там.Ако наистина не виждаш това,няма как да ти помогна.И не разбирам защо не го признаваш.

Какъв мотор бре, Голе?Тези технологии, които ползваме в момента са дело предимно на Изтока(ако имаш предвид неща като: печки, хладилници, компютри,автомобили вече ако щеш).
Та този " прогресиращ" Запад излиза в открития космос с руски и китайски апарати.А именно в тези апарати са заложени и най- сложните компютри.
П.П.Според мен Западът в сравнение 90- те , бележи регрес.
Лично мнение. ;)

Не само с 90-те ... Ако говориме за коли специално, върхът на американското автомобилостроене са края на 60-те и началото на 70-те ;) В момента са трагедия :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 фев 2015 16:23

FLANKER написа:
GOLEADOR написа:1.Правосъдието не ни го налага запада.И никой няма да скочи на съдията,че е раздал правосъдие според закона.А и циганина е само част от проблема.Спомни си,че съда оправда Доган!За това ти говоря,няма ред в тази държава.Ако сега АД бе в ЦСЗ,а сарая му конфискуван в полза на държавата,дали щеше да ми говориш тези небивалици за запада?Ние сме си виновни за хала и не ни трябва никаква Русия,а работещ съд!
2. "Мотора на прогреса" е на запад.Тези технологии които ползваме в момента са благодарение на запада.Всичко прогресивно идва от там.Ако наистина не виждаш това,няма как да ти помогна.И не разбирам защо не го признаваш.

Какъв мотор бре, Голе?Тези технологии, които ползваме в момента са дело предимно на Изтока(ако имаш предвид неща като: печки, хладилници, компютри,автомобили вече ако щеш).
Та този " прогресиращ" Запад излиза в открития космос с руски и китайски апарати.А именно в тези апарати са заложени и най- сложните компютри.
Лично мнение. ;)

Просто по-развитите страни, вече се обърнаха към банковото и като цяло се преместиха в секторът на услугите. Вече производството не е на 1-во място при тях.

А за Кирай, знаем какво произвеждат....

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 17:08

boabbb написа:
FLANKER написа:

Лично мнение. ;)

Не само с 90-те ... Ако говориме за коли специално, върхът на американското автомобилостроене са края на 60-те и началото на 70-те ;) В момента са трагедия :roll:

Аха, сега сигурно ще кажеш, че азиатските коли са по-добри от немските? :mrgreen: :mrgreen: И американските коли са направени да се шофират с удоволствие на огромни магистрали с висока скорост, щото нафтата им няма и долар. ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 17:12

Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци". ;) 8-)

pomiqr222

Мнениеот pomiqr222 » 10 фев 2015 17:14

Американските коли са вървели д0 70-тте години, защото пазарът им е бил затворен. Но усетили немското и японското качество автомобилопроизводството им е изпаднало кома.
Добрият не трябва да страда, а лошият задължително трябва да отнесе здрав и подробен пердах. Дори повече от заслуженото, та да не му минава и помен от мисъл да прави нови поразии.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 17:16

pomiqr222 написа:Американските коли са вървели д0 70-тте години, защото пазарът им е бил затворен. Но усетили немското и японското качество автомобилопроизводството им е изпаднало кома.

А бе ти събери пари да си купиш някой Шевролет или Додж, пък после се обяснявай. :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 фев 2015 17:58

diplomat написа:Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци". ;) 8-)

Но пък това че са със западняците не отменя географското им положение което е Изток!
Иначе Шевролет не ми харесват, отварям скоба че съм шофирал само моделите които са за европейския пазар и се правят в Ю.Кореа
(в заводите на бившето Деу) и май има и в Китай и Турция заводи но те правят малките модели ако не бъркам.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 18:15

Pichichi написа:
diplomat написа:Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци". ;) 8-)

Но пък това че са със западняците не отменя географското им положение което е Изток!
Иначе Шевролет не ми харесват, отварям скоба че съм шофирал само моделите които са за европейския пазар и се правят в Ю.Кореа
(в заводите на бившето Деу) и май има и в Китай и Турция заводи но те правят малките модели ако не бъркам.

Ами повечето им коли в нашия район са от нисък клас, освен Корветите. Ако си докараш от Щатите веднага ще усетиш разликата, но пък ще трябва да си имаш бензиностанция, че да го изхранваш това жУвотно. :lol: :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 18:19

Pichichi написа:

Ами, много просто, това не са Шевролети, ами Деу, тези коли нямат нищо общо с марката Шевролет. Просто маркетингов трик на Джи Ем, защото марката Деу няма добър имидж на някои пазари, особено в Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 фев 2015 19:04

Колко хора карат американски и колко-японски коли в България?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”