Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 10 фев 2015 09:28

Жоржиньо написа:
futbolqga написа:
Tommi написа:В момента не можем да си позволим доказани голмайстори, така че ще се вземе някой с надеждата да се окаже добър.

Аз изобщо не съм специалист, но веднага ти давам пример за футболист, който би играл за заплатата на Педро, а е на светлинни години пред него като класа - http://www.transfermarkt.co.uk/pavel-savitskiy/profil/spieler/167582

Момчето се казва Павел Савитски. На 20 години е, за миналия сезон (когато е бил на 19) има изиграни 35 мача с 16 гола и 4 асистенции... А е крило! Ако кажете играл е в слабо първенство - ще се съглася, макар личното ми мнение да е, че Беларуското първенство е сравнимо по класа с нашето. Статистиката му за националния отбор трябва да изясни това дали слабото първенство е причина за резултатите му. Момчето има 39 мача за юношеските гарнитури на Беларус, с отбелязани 19 гола. От скоро е и в мъжкия отбор на Беларус - 3 мача, 2 гола. А е на 20 години!

Договорът му изтича в края на сезона. Играе в седмия в беларуското първенство за миналия сезон (нови още не е започнал). Един от доста малките и бедни беларуски отбори, чиито заплати дори не могат да се сравняват с нашите измислени звезди, които взимат по 10-15 хиляди. Сами си правете изводите. А аз нито съм специалист, нито пък съм отделял време да търся играчи. Какво за Бога прави Гонзо с изгледаните няколко хиляди човека?!

За този пише,че е подписал договор от лятото с Ягиелония ;)

Забележете! На 20 години е и струва повече от 1 млн. евро. Според същия източник нашите близнаци (двамата) струват 500 х. евро. И те са на 20 год. За какво говорим?!

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 10 фев 2015 11:50

Още ли се нови чакат играчи или останаха за лятото , ако влезем в ЛЕ ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 фев 2015 11:53

milen.hristov написа:E ние взехме в отбора да изхранваме играч, в чиято страна изобщо не знаят какво е храна. Изобщо взимаме играчи, които са доволни и на къшей хляб.

Само дето той отдавна не живее в страната, в която не знаят какво е храна. Освен ако не визираш Норвегия де :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 12:35

7 е добро число написа:Още ли се нови чакат играчи или останаха за лятото , ако влезем в ЛЕ ?

Чака се поляка нападател.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 фев 2015 13:31

Има да си чакате! Той сезона започва вие чакате Годо.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 фев 2015 13:48

onegavon написа:Има да си чакате! Той сезона започва вие чакате Годо.

Ние не чакаме да дойде Годо, ние се надяваме да си отиде Гонзо ....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 фев 2015 13:54

Der Schmarotzer написа:
onegavon написа:Има да си чакате! Той сезона започва вие чакате Годо.

Ние не чакаме да дойде Годо, ние се надяваме да си отиде Гонзо ....

Ще има да чакаш доста... :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 фев 2015 13:56

Жоржиньо написа:
futbolqga написа:
Tommi написа:В момента не можем да си позволим доказани голмайстори, така че ще се вземе някой с надеждата да се окаже добър.

Аз изобщо не съм специалист, но веднага ти давам пример за футболист, който би играл за заплатата на Педро, а е на светлинни години пред него като класа - http://www.transfermarkt.co.uk/pavel-savitskiy/profil/spieler/167582

Момчето се казва Павел Савитски. На 20 години е, за миналия сезон (когато е бил на 19) има изиграни 35 мача с 16 гола и 4 асистенции... А е крило! Ако кажете играл е в слабо първенство - ще се съглася, макар личното ми мнение да е, че Беларуското първенство е сравнимо по класа с нашето. Статистиката му за националния отбор трябва да изясни това дали слабото първенство е причина за резултатите му. Момчето има 39 мача за юношеските гарнитури на Беларус, с отбелязани 19 гола. От скоро е и в мъжкия отбор на Беларус - 3 мача, 2 гола. А е на 20 години!

Договорът му изтича в края на сезона. Играе в седмия в беларуското първенство за миналия сезон (нови още не е започнал). Един от доста малките и бедни беларуски отбори, чиито заплати дори не могат да се сравняват с нашите измислени звезди, които взимат по 10-15 хиляди. Сами си правете изводите. А аз нито съм специалист, нито пък съм отделял време да търся играчи. Какво за Бога прави Гонзо с изгледаните няколко хиляди човека?!

За този пише,че е подписал договор от лятото с Ягиелония ;)

Бил е под наем там. Няма договор. Настоящия му догов изтича след няколко месеца, т.е. си е свободен агент от лятото.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 фев 2015 13:58

BadBoy написа:
futbolqga написа:
Rivaldo10 написа:Тези играчи били гледани от скаути, анализатори, треньори и Гонзо, само колко много идиоти имало в Левски...

Зарежи ти тея номера. Ето какво каза Гонзо: "За да обясня как стоят нещата в нашия отбор, аз като набележа играч, го давам на треньорите и скаутите.". Което означава, че нашия бездарен мъпет е този, който набелязва играчите.

Ако го е казал така, както си го написал си е ерата тъпня, от какъв зор го дава на скаутите :lol:

http://levski.gong.bg/bg-football/a-grupa/gonzo-dokato-az-sym-tuk-hero-niama-da-raboti-v-levski-315859 - ето линк към статията, цитирал съм точни думи. А играчите се набелязват според това от кой може да прибере най-тлъста комисионна. Друго обяснение просот няма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2015 14:02

Какво стана с тоя нападател :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”