Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот vaskonti » 10 фев 2015 08:52

k20dan4o написа:
vaskonti написа:Нещата изобщо не са толкова елементарни. Ако бяха така, както ги представяте, щяхте да биете всички в България и то с разлика. А вие падате от отбори като Любимец и Хасково, а както и да го гледаме, Марек са по-добри от тях, макар и не с много. Естествено, това далеч не значи, че при нормални обстоятелства е нормално да ви бият. Но нормални ли бяха обстоятелствата? Всички видяхте поведението на защитниците на Марек в мача срещу Лудогорец, добавете към това поведение и изказването на треньора. Това изказване е идеркн опризнаване в прав текст, че са легнали. И не ми обяснявайте, че това е било тото или нещо от сорта. Още по-малко ми обяснявайте как са били съпричастни с каузата и ви били пазели от контузи. Макар че, дори и това да е така, то бива пазене, ама заобикаляне на нападателите от 2-3 метра ми се вижда малко прекалено.

Да, нещата наистина не са елементарни, но имат различни гледни точки, но в повечето случаи ако се гледат безпристрастно имат определена логика и обяснение. Но за да е удобно и оправдателно се посочва определен мач който е решил първенството - от над 30 мача. Така беше и преди 3 години - мача решил първенството беше Миньор - Лудогорец. Няма значение че разликата в точките бе 6, а следващия кръг дори стана 8. Сега Марек, едно е да твърдиш че са били стимулирани от Лудогорец - това означава че Домусчиев финансира собствения си отбор, отделно стимулира отбор да играе симулативно срещу собствения му, отделно стимулира отбори да играят както по-принцип трябва срещу ЦСКА, за съдии заделя някой лев, а и за ТВ права. И това за едната титла, която не е сигурно дали ще му гарантира възвращаемост. Друго е да се твърди дали Марек са си нагласили мача и поведението им да е било такова. По съм склонен да го вярвам - разследваха ги и ги санкционираха за подозрителни мачове, а и имаха и други домакински мачове, които загубиха "леко", но за тях не се говори, защо. И за треньорчето им - бил се изказал неподготвен. Ти ако си треньор и си нагласил мача заедно с момчетата си, няма ли поне малко да се направиш на клоун и да замажеш поне малко положението. Защо да се излагаш и издаваш като кифладжия. Няма логика. Излизаш оплюваш съдиите, терена, имал си контузени, наказани, момчетата не за вземали заплати и каквото искаш. Това да се свежда развитието на първенството до един или два мача естествено ще срещне подкрепа, но само от свои съидейници, и нищо повече. Всеки да си гледа отбора и толкова. Другото на терена.

Въпросът не е в това дали един конкретен мач от 30 е решил нещо или не. Въпросът е принципен, тук става въпрос не просто за очевидно полягане, ами и признаване от страна на противника, че такова има. Да - по всяка вероятност дори и да ви бяха скочили, пак щяхте да ги биете, но не в това е въпроса! Въпросът е, че хем вие ревете срещу Стойчо и ни обяснявате как в Англия щял да отнесе ебаси глобата, а в същото време забравяте, че в Англия ако се случи мач като вашия с Марек, и двата отбора щяхте да понесете да не ви казвам какви санкции! Без значение, че би могло това да е мач в средата на сезона между Бърнли и Челси и сините да са били с 4:0, който резултат, по принцип, е най-нормалното нещо на света.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 10 фев 2015 09:15

Писна ми да чета глупости. Нищо странно няма в тази победа. Лудогорец е просто много силен отбор, а ЦСКА малко прехвален. Това е истината. Ако си бяхте вкарали дузпата, щяхте да биете. Няма нужда от разни конспирации.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 фев 2015 09:23

1Neutralen написа:Писна ми да чета глупости. Нищо странно няма в тази победа. Лудогорец е просто много силен отбор, а ЦСКА малко прехвален. Това е истината. Ако си бяхте вкарали дузпата, щяхте да биете. Няма нужда от разни конспирации.

Ами недей да четеш бе!Няма конспирация,а чисто признание от страна на треньора на марек,че ви пазели.И за тебе ако е нормално,ок!Щях да ти пиша и на тебе за ценностната система,ама ти смяташ за нормално капитана на отбора да скача и плюе съдията щом защитава друг за футболист на клубчето ти!

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 10 фев 2015 09:43

Това че треньора на Марек си е признал че са полегнали на Лудогорец, не означава че Лудогорец имат нещо общо с това. Ако някой има доказателства,че Лудогорец са стимулирали(платили) на Марек нека да ги покаже или да сезира прокуратурата.
Аз знам само за един, който е стимулирал Марек, и това е Стойне Манолев(факт), а защо го е направил не мога да гадая.
фен на еднодневката

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 10 фев 2015 10:13

И аз чета и се забавлявам на писаниците на червеноармейците... :)
Най-лошото при тях че не виждат проблемите в техния отбор - и финансови, и спортно-технически, все те са най-добрите. То това е залегнало от тяхната безнаказаност когато с военна призовка и джипка, вземаха всичко свястно в България и правиха прилични отбори. Да ама това време свърши и трябва да се пренастроят към свободния пазар.
Както говорят за Марек, така и аз се сещам за комичните изяви на Локо София второто полувреме при 3:0 на Армията. Защо първото полувреме Локо играха отлично а след това никакви ги нямаше и имаше странни изяви на Митрев и карето пред него . Берое също много лесно бяха обърнати, защо Левски им вкара само един гол ( в два мача) на Берое, а ЦСКА за няколко минути - два...Същия Марек на Армията изглеждаше плашещо слабо и падна с 5:0. ЦСКА може да ги бие с 5:0, ама ние не можем с 4:0 , смях. Само седмица-две след това и Черно море ги би там с 3:1...
Не намесвайте Лудогорец, едва ли Киро ще се занимава с Марек и ще разичат да вземат нещо от ЦСКА, равния на Марек с ЦСКА бе чиста случайност . Марек как са играли и с Лудогорец, и с ЦСКА ( 5:0) и с някой други отбори си е техен проблем, не случайно имаше съмнения за участие в уговорени мачове.
На ЦСКА всеки им пречи - първо Левски в ерата Чорни и ерата Сираков- Мъри, колко пъти биха Левски в тази ера, един-два пъти, през останалото време - ядоха як бой...
Пречеше им и Литекс при техните титли - колко пъти биха Литекс в този период, един-два пъти..
Сега им пречим и ние. Ами излезте , бийте ни и тогава ще заявите някакви претенции, че сте по силен отбор и заслужавате титлата. Дотогава вашето ще бъде само едно - РЕВАНЕ, реване като каспийски магарета...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 фев 2015 10:25

snakebite написа:И аз чета и се забавлявам на писаниците на червеноармейците... :)
Най-лошото при тях че не виждат проблемите в техния отбор - и финансови, и спортно-технически, все те са най-добрите. То това е залегнало от тяхната безнаказаност когато с военна призовка и джипка, вземаха всичко свястно в България и правиха прилични отбори. Да ама това време свърши и трябва да се пренастроят към свободния пазар.
Както говорят за Марек, така и аз се сещам за комичните изяви на Локо София второто полувреме при 3:0 на Армията. Защо първото полувреме Локо играха отлично а след това никакви ги нямаше и имаше странни изяви на Митрев и карето пред него . Берое също много лесно бяха обърнати, защо Левски им вкара само един гол ( в два мача) на Берое, а ЦСКА за няколко минути - два...Същия Марек на Армията изглеждаше плашещо слабо и падна с 5:0. ЦСКА може да ги бие с 5:0, ама ние не можем с 4:0 , смях. Само седмица-две след това и Черно море ги би там с 3:1...
Не намесвайте Лудогорец, едва ли Киро ще се занимава с Марек и ще разичат да вземат нещо от ЦСКА, равния на Марек с ЦСКА бе чиста случайност . Марек как са играли и с Лудогорец, и с ЦСКА ( 5:0) и с някой други отбори си е техен проблем, не случайно имаше съмнения за участие в уговорени мачове.
На ЦСКА всеки им пречи - първо Левски в ерата Чорни, колко пъти биха Левски в тази ера, един-два пъти, през останалото време - ядоха як бой...
Пречеше им и Литекс при техните титли - колко пъти биха Литекс в този период, един-два пъти..
Сега им пречим и ние. Ами излезте , бийте ни и тогава ще заявите някакви претенции, че сте по силен отбор и заслужавате титлата. Дотогава вашето ще бъде само едно - РЕВАНЕ, реване като касписйки магарета...

И аз се забавлявам от общите приказки на турците......
Та на нито едно нещо не се отговори точно.
Съгласни ли сте с непускането на повиканите в националния отбор?
Хареса ли ви плюнката на Дяков?(стана ясно,че един от вас е съгласен,защото защитавал Кайсара :o )
Смешна и симулативна ли беше играта на защитата на марек?
Нормално ли е да не се хвърлят срещу вас,защото сте имали мач в ШЛ?
Смятате ли,че първенството ще бъде фейр плей след като малките отбори зависят от парите на олигархчето?(Узунов от Локо Пд вече благодари за това)
Има и други,ама едва ли някой ще отговори и на тези.
Целта на форумите е да се обсъждат нещата!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 фев 2015 11:28

Аз не изключвам вариант отбора на Марек да игра така по своя инициатива, без намеса на Домусчиев.
Според познати, които ходеха на мачовете им този сезон честичко сервират по нещо, което вони жестоко и води до гол, че и до определена резултатност. Макар че доказано нищо няма.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 фев 2015 12:06

Betchualeng Arnaikem написа:Аз не изключвам вариант отбора на Марек да игра така по своя инициатива, без намеса на Домусчиев.
Според познати, които ходеха на мачовете им този сезон честичко сервират по нещо, което вони жестоко и води до гол, че и до определена резултатност. Макар че доказано нищо няма.

Аз също не изключвам този вариант!

мили

Мнениеот мили » 10 фев 2015 16:49

BRF написа:...Целта на форумите е да се обсъждат нещата!

Ами обсъждайте:
Защо сте постоянно в безпаричие?
Защо постоянно лъжат ръководителите ви?
Защо постоянно отлагате заплащанията си?
Защо ви бягат играчите?
Защо, защо... защо има толкова много защо???
Защо не сте били ЛУДОГОРЕЦ досега за първенството???
Обсъждайте си вашите проблеми, а не като станете сутрин от леглото да си триете очите пред чужда "ясла"!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2015 16:59

BRF написа:Целта на форумите е да се обсъждат нещата!

Я виж ти какво прозрение, но май........ само ако обсъждането не касае поведението и проблемите на ЦСКА, защото тогава е плюене, тролене и хейт.

Хасково и Славия към кои отбори ги причисляваш, защото през първият дял от шампионата те взеха 4 точки от Лудогорец, но не сме чели да се оплакват от недаване на дялът им от тв права?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”