Новият вратар е под всякаква критика като го гледам как се върти в кръг. Плонжирането също е проблем, още на клипчетата го гледам, че гледа да си полегне да не натърти някое ребро.
/контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Сьондерийске 09.02.2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: /контрола/ ЦСКА - Сьондерийске 09.02.2015, 17:00 часа
И аз съм на същото мнение. Ами и предните не ни бяха много силни, ама поне имахме положения за гол, а днес една греда на Кукоч, гола и главата на Стоянов. Боби Галчев май си спечели титулярно място пролетта, ако не го продадем де.
Новият вратар е под всякаква критика като го гледам как се върти в кръг. Плонжирането също е проблем, още на клипчетата го гледам, че гледа да си полегне да не натърти някое ребро.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Logical person
- Контакти:
Тези бяха точно копие на Черно море, като физика и стил на игра. Ние от много години имаме затруднение срещу такива отбори. Много трудно създаваме голови положения. Биха си ни, но според мен беше полезна контролата.
- ralka_levskarka
- Контакти:
dreben23 написа:И аз съм на същото мнение. Ами и предните не ни бяха много силни, ама поне имахме положения за гол, а днес една греда на Кукоч, гола и главата на Стоянов. Боби Галчев май си спечели титулярно място пролетта, ако не го продадем де.
Новият вратар е под всякаква критика като го гледам как се върти в кръг. Плонжирането също е проблем, още на клипчетата го гледам, че гледа да си полегне да не натърти някое ребро.![]()
Е то и ние имахме по 15 положения на контрола, ама като няма кой да ти ги вкара е все тая. Ако за първенството играете така титлата няма да я спечелите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
peliforewer
- Контакти:
Re: /контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Сьондерийске 09.02.2015
Нашите влязоха много отпуснати в мача и това беше пагубно.Тунчев му личеше че му е първи мач,Тони Силва явно е недоволен че не си намери нов отбор и го дава лежерно на контролите,май и се контузи,дано не е нещо сериозно,Съни също излезе контузен,в такива мачове не стъпиш ли здраво и играеш сериозно най-много да получиш някоя нелепа контузия.Може би прекалено дългия лагер и умората си казват думата,но единствената добра новина за ЦСКА от днес е че този мач е без значение и дано приземи малко футболистите.Галчев направи добро впечатление защото игра с голямо желание,а не че има кой знае какви качества.Забелязвам и опит от страна на Ст.Младенов да пробва Фортес като ляв защитник,за сега тази идея не е сполучлива за мен,Фортес е рисков играч,прави нарушения в наказателното поле,вече направи една дузпа,една друга не му свириха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ralka_levskarka написа:dreben23 написа:И аз съм на същото мнение. Ами и предните не ни бяха много силни, ама поне имахме положения за гол, а днес една греда на Кукоч, гола и главата на Стоянов. Боби Галчев май си спечели титулярно място пролетта, ако не го продадем де.
Новият вратар е под всякаква критика като го гледам как се върти в кръг. Плонжирането също е проблем, още на клипчетата го гледам, че гледа да си полегне да не натърти някое ребро.![]()
Е то и ние имахме по 15 положения на контрола, ама като няма кой да ти ги вкара е все тая. Ако за първенството играете така титлата няма да я спечелите.
А, титла! Съмнява ме тази работа, колкото и да ми се иска! Още в трите мача, които предстоят от редовния сезон ми се струва, че ще се издъним и Лудогорец ще ни подминат като малка гара. После върви ги стигай. Първото ни място в момента се случва благодарение на стечение на обстоятелствата, а не че сме много силни и мачкаме съперниците. Имахме някой и друг силен мач, но като цяло не сме убедителни.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
peliforewer написа:Забелязвам и опит от страна на Ст.Младенов да пробва Фортес като ляв защитник,за сега тази идея не е сполучлива за мен,Фортес е рисков играч,прави нарушения в наказателното поле,вече направи една дузпа,една друга не му свириха.
Е нали го взехме за атакуващ играч, за къв чеп му е на Стойчо да го трансформира в нещо за което и самият Фортес не е чувал?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- ralka_levskarka
- Контакти:
russia написа:ralka_levskarka написа:dreben23 написа:И аз съм на същото мнение. Ами и предните не ни бяха много силни, ама поне имахме положения за гол, а днес една греда на Кукоч, гола и главата на Стоянов. Боби Галчев май си спечели титулярно място пролетта, ако не го продадем де.
А, титла! Съмнява ме тази работа, колкото и да ми се иска! Още в трите мача, които предстоят от редовния сезон ми се струва, че ще се издъним и Лудогорец ще ни подминат като малка гара. После върви ги стигай. Първото ни място в момента се случва благодарение на стечение на обстоятелствата, а не че сме много силни и мачкаме съперниците. Имахме някой и друг силен мач, но като цяло не сме убедителни.
Може и да се издъните, може и да не се, нищо не се знае. Не знам играта на лудите каква е, не съм им гледала нито една контрола. Ще видим какво можем да очакваме от тях в КБ още тази седмица, мисля.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- dreben23
- Контакти:
Ако не намерим добър нападател, няма начин да я спечелим просто. Но пък това е само контрола, не бива да си правим крайни изводи. Но не са добре нещата, изключвам Съни и Галчев, които са си със стабилни изяви всеки мач. Другите на приливи и отливи всеки мач по някой различен се изявява, единствено Боби засега впечатлява с визитка в контролите
, а и съперници като тези трябва да бъдат прегазвани, не са от най-силните отбори. А става обратното.
Нищо, трябва и да се сработим, че новите си личи, че не са много в час, може би Фортес само хваща окото засега. С него определено ще изненадваме съперниците, че няма да знаят на кой пост ще го пуснем.
Вратарят доста трябва да се потруди, за да измести Якуб Дивиш като гледам, плачевен е с две атаки - два гола. И докато при първия опита нещо, при втория се паникьоса, направи едно кръгче, че топката се удари в гредата и гол.
Ще видим по-нататък, но засега ми се струва грешка той да е титуляр, а може и просто да не е бил съсредоточен. Викам да изчакаме да изиграе някой официален мач, тогава ще го мислим.
Нищо, трябва и да се сработим, че новите си личи, че не са много в час, може би Фортес само хваща окото засега. С него определено ще изненадваме съперниците, че няма да знаят на кой пост ще го пуснем.
Вратарят доста трябва да се потруди, за да измести Якуб Дивиш като гледам, плачевен е с две атаки - два гола. И докато при първия опита нещо, при втория се паникьоса, направи едно кръгче, че топката се удари в гредата и гол.
Ще видим по-нататък, но засега ми се струва грешка той да е титуляр, а може и просто да не е бил съсредоточен. Викам да изчакаме да изиграе някой официален мач, тогава ще го мислим.
Последна промяна от dreben23 на 09 фев 2015 19:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
Това, че пропускаме по една камара положение и ни бият накрая е в + към момента (защото се знае нашата слаба страна и съм сигурен, че ще има яко тренировки на удари и т.н.)... във важните мачове няма да имаме тоя проблем сигурен съм!
- dreben23
- Контакти:
Фелипе е хванал окото на мениджърите.
Датски агент хареса бразилец от ЦСКА при загуба

Датският мениджър Антъни Ричърд заразпитва живо за историята на Жуан Фелипе от ЦСКА по време на загубения от „червените" мач с 1:2 от „Сьондерийске". Агентът пожела пълна информация за визитката на дошлия през лятото офанзивен халф. Не е изключено да потърси контакт за евентуален трансфер в бъдеще. „На секундата си личи, че Фелипе е бразилец, има много меко докосване", каза мениджърът..
На терена ЦСКА изигра най-слабия си мач от лагера в Анталия. Учудващо неубедително се представи цялата защита - Александър Тунчев, Марин Оршулич, Тончи Кукоч и Апостол Попов. Прекалено лесно датчаните минаваха през отбраната, а игралият цял мач нов вратар Максимс Уваренко нямаше вина за головете. „Сьондерийске" вкара два пъти през първото полувреме - първо с удар от далече, а след това след бърза контраатака.
„Това е най-добре защитаващият се тим в датската лига - каза още мениджърът Ричърд след почивката на двубоя. - Ние работим най-вече с бразилски футболисти. Имаме и много сделки по тази линия с „Шахтьор" (Донецк)."
За ЦСКА майсторски гол от пряк свободен удар вкара резервата Борис Галчев, който влезе на почивката. Тогава и играта на българския тим видимо се подобри.
Загубата от „Сьондерийске" беше под №3 в мачовете на ЦСКА на турска земя. Тимът падна още от Рапид (Виена) и „Стяуа". До края на лагера остават още 2 контроли.
***САМО ЦСКА!***