Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vhpvhp написа:Казваш - да седнем да мислим нещо креативно... Хубаво ! Да седнем ! Какво креативно да мислим на Коледа и на Нова година при разпаднал се клуб ?? Протести ? Митинг ? Шествия ? По принцип - да , ама в този момент знаеш ,че не става... Ами ето една актуална идея , с която феновете да се обединимДа посочим лъжците ! Да посочим демагозите сред нас ! Да посочим лизачите на Селския и авторите на "кредита на доверие" !! Да кажем - ей тия и тия толкова лъгаха ,че не може да не са взели кинти за тия нагли лъжи... А тия и тия са такива бунаци ,толкова се вързваха на лъжите на Селския ,че не могат да бъдат лицето на феновете !! Да посочим нови лидери ! Това е нещо за което мнозина тука проявиха желание ,някои фенове поискаха модовете да пуснат анкета - "стават ли тарторите или не..." . Тишина.
Пълна разсеяност
![]()
Бат Шайн пуска тема "Сделка 2 ..."
Оркестър - Туш !
Hacko1912 написа:sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!
Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///
vhpvhp написа:шейкър ,обръщам се към теб , не към БЕТОН-сектантите , те имат ушна кал и комуникацията с тухните чугунени глави е невъзможна... Има ПРЯКА , има ДИРЕКТНА ВРЪЗКА , между тази тема и темата за НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ "СДЕЛКА"Ако не можеш да разбереш тази проста , логическа връзка , значи няма смисъл да ти обяснявам... Платените фенове и лъжата за "италианската сделка" са оръдието на престъплението и самото престъпление. Престъплението към хилядите фенове на БОТЕВ , с ум и разум в главите. Анадън му ?
vhpvhp написа:...Да посочим лъжците ! Да посочим демагозите сред нас ! Да посочим лизачите на Селския и авторите на "кредита на доверие" !! Да кажем - ей тия и тия толкова лъгаха ,че не може да не са взели кинти за тия нагли лъжи...
vhpvhp написа:Hacko1912 написа:sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!
Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///
Никакво обединение със селски подлоги !Преди да се обединим - да се определим ! Който дава кредити на Селяка , аз с него не мога да бъда ! Ако е бил заблуден , ако е бил изигран и излъган - има грешка , има прошка ! Излиза и казва - така и така вярвах в сделката , гласувах за кредита на доверие , но се излъгах... Извинявайте ! Или поне да си замълчи... Но тука има 5-6 сектанти типигьози ,които майна , ултра дразнят...
vhpvhp написа:Това е един хубав въпрос Пее.Ако да бях с 50 млн. свободен капитал ,хич нямаше да дращя тука и да се препирам , направо купувам БОТЕВ и го правя , ай да не е Челси /50 млн...
![]()
/ поне един Черноморец...Сериозно ,при едно АД с масово участие на феновете в акции /по типа на Барса/ бих участвал без кол****ие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта