Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 09 фев 2015 16:22

stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.

Много полезна информация, на ход са конспираторите. :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2015 16:49

THE G.A.M.E написа:Не съм съвсем запознат със системата "свой-чужд", дето била невъзможно да се инсталира в настоящите ни МиГ 29, но май иде реч за необходим софтуеър.
Със сигурност по-новите модели МиГ-ове са снабдени с нужната електроника, за да се качи софтуеъра.
:roll:

Иначе за мен, за нашите моментни финансови възможности, най-удачно би било да се пробваме за по една ескадрила МиГ 31 и F 18 "SuperXornet".
Не са най-нови технологии, ама пилотите ни са хвалени на всякъде и от всички, ще компенсираме с опит и пилотски възможности. :mrgreen:

Игра, то не е само до самолетите, а и до радио-локационните станции и локаторите и на зенитно-ракетните комплекси. В общи линии, тази система на самолета трябва да е съвместима и със всички останали системи 8-) Добре, ама трябва да са съвместими и със системите на съюзниците ни :) А това нали се сещаш, какви разходи са. Поне на локатори съм служил и знам за какво става въпрос.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2015 17:08

diplomat написа:
stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.

Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2015 17:12

Кашчей написа:
diplomat написа:

Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?

Ти заеби, ами нали виждаш как сами си вкарват автогол. Уж нищо не произвеждат, уж цялата икономика на руснаците се крепяла само на газа, пък сега пишат как са на 2-ро място в света и по производство на влофрам :lol: Те и по производството на много други неща са сред лидерите, ама на русофобите това не им отърва :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2015 17:22

Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?

Без съгласието на производителя, потребителят ще духа супата. ;)
CTAHKO написа:Ти заеби, ами нали виждаш как сами си вкарват автогол. Уж нищо не произвеждат, уж цялата икономика на руснаците се крепяла само на газа, пък сега пишат как са на 2-ро място в света и по производство на влофрам :lol: Те и по производството на много други неща са сред лидерите, ама на русофобите това не им отърва :lol:

Бъркаш се, никой не оспорва ресурсите на Русия, както и производството им на много продукти. Фактите са си факти обаче, почти всичкият волфрам идва от Русия и Китай. Дали пък не планират заедно със САЩ да оберат целия свят и да си създадат тяхна нова система, може би някакъв ужасяващ хибрид между комунизма, фашизма и корпоративизма? :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2015 17:31

diplomat написа:

И кой произвежда 50 000 тона от даден специфичен метал само за собствена употреба? Не съм чувал китайците да се славят с черна металургия,а и толкова волфрам само за електрически крушки, с нажежаема жичка, си е направо ..уникално :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2015 17:34

Кашчей написа:
diplomat написа:

И кой произвежда 50 000 тона от даден специфичен метал само за собствена употреба? Не съм чувал китайците да се славят с черна металургия,а и толкова волфрам само за електрически крушки, с нажежаема жичка, си е направо ..уникално :roll:

Разбирам те, но замисли се: ако схемата съществува, руснаците едва ли са на тъмно, имайки предвид монопола си над този пазар (очевиден!). Това е моята теза. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2015 17:46

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:

Разбирам те, но замисли се: ако схемата съществува, руснаците едва ли са на тъмно, имайки предвид монопола си над този пазар (очевиден!). Това е моята теза. :)

Ако аз купя от теб 1 килограм домати, ти ще знаеш ли за какво съм ги използвал след това-за салата, за готвене, да замерям някой политик, или за сок? Освен това, играта с кюлчетата е продължила години, а не е направена за 2-3 месеца.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2015 17:55

Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:

Ако аз купя от теб 1 килограм домати, ти ще знаеш ли за какво съм ги използвал след това-за салата, за готвене, да замерям някой политик, или за сок? Освен това, играта с кюлчетата е продължила години, а не е направена за 2-3 месеца.

Много си прав с второто изречение, а това имам и аз предвид - руснаците не са балами, не са вчерашни, тези слухове са ги чули много преди нас, а бе направо знаят за цялата операция, ако питаш мен. Примерът ти не важи, защото ти говориш за дребни риби, а тук става въпрос за Русия, Китай и САЩ. Виж, ако ми дадеш пример с уран, с високо ниво на радиоактивност и големи количества, и аз ти го продавам, няма да го направя току-така и без да знам какво ще го правиш. :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 фев 2015 18:19

Кипър дава на Русия военни бази:

http://pan.bg/view_article-49-27614-Kip ... -bazi.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”