[center]
[/center]Привърженици на Ауе, предпоследни в Бундеслига 2, се гъбаркат с ментетата от ЛайпциХ
П.П. Бахти абсурда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
[/center]MCMXIII написа:Щеше ми се, да има гедерейски отбор Бундеслигата, оно само тия недoклатените от китния ЛаипциХ имат шанс. Щеше да е яко, шансове да имаше готиния отбор на Берлин...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:MCMXIII написа:Щеше ми се, да има гедерейски отбор Бундеслигата, оно само тия недoклатените от китния ЛаипциХ имат шанс. Щеше да е яко, шансове да имаше готиния отбор на Берлин...
ТБ са аматьори от доста време
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ти каза най-симпатичния отбор от Берлин, сега пък и да са от източен
MCMXIII написа:rhaegar написа:MCMXIII написа:Щеше ми се, да има гедерейски отбор Бундеслигата, оно само тия недoклатените от китния ЛаипциХ имат шанс. Щеше да е яко, шансове да имаше готиния отбор на Берлин...
ТБ са аматьори от доста време
Не се ебавай с железните от 1. FC Union BerlinНикога не са били в "А" група на Германия, но са яки
И имат участие в ЕКТ
![]()
Малка забележкаТБ (Tennis Borussia Berlin ) е отбор от Западен Берлин, т.е. упадъчни и прогнили империалисти. Докато железните са си точно гедерейци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост