bulgaro написа:Ние го искаме, но само с искането ще си останем, защото той не иска при нас
Много пари иска - в ЦСКА беше на 7500 лева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bulgaro написа:Ние го искаме, но само с искането ще си останем, защото той не иска при нас
Антон Карачанаков води подготовка с украински отбор в Турция. Нещо повече – напусналият в началото на януари ЦСКА футболист даже е взел участие в приятелски мач и е оставил добри впечатления с изявите си.
Засега от обкръжението на крилото не искат да назоват името на тима. Те уточняват, че украинците вече са предложили договор, но Карачанаков е поискал да изчака до четвъртък или петък. Последните информация гласят, че интерес към българския футболист проявява и клуб от Дубай.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:И двете страни в случая да не се правят на обидени, ами да се срещат и да си стискат ръцете. Извинение и в двете посоки, прегръдка за Ок и само напред.
boabbb написа:bulgaro написа:Ние го искаме, но само с искането ще си останем, защото той не иска при нас
Много пари иска - в ЦСКА беше на 7500 леваТова ви е почти тавана ... Отделно на ръка за подписване ... Дебела работа
mistreated написа:zlato1234 написа:russia написа:Много знаеш ти какво иска!
Много добре знам, защото това го каза в интервю... Би се върнал в ЦСКА ако разчитат повече на него, но това при Стойчо нямало как да стане. И като го гледам няма намерение да се извинява на никой.
И аз бих играл в ЦСКА, стига да разчитат на мен. Ама то само с желание не става. Иска се да покажеш нещо на терена.
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks и 7 госта