Купа на африканските нации 2015 - Елиминационна фаза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Купа на африканските нации 2015 - Елиминационна фаза

Мнениеот shotgun blues » 08 фев 2015 23:51

Финала е един от най-слабите мачове в историята на футбола.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 фев 2015 23:54

Бих казал същото за вчерашния позорен мач на Реал Мадрид ,че бяха разкостени ,ама не мрънкам ,че било най-слабия им мач така ,че гледай и трай .

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 09 фев 2015 00:04

Браво на слоновете, макар и победата с дузпи да е най-грозния завършек на всеки голям турнир. И Гана заслужаваха, но за съжаление друг начин за определяне на победител, след голова суша, не е измислен във футбола.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 фев 2015 00:29

Честито на всички, които харесват Слоновете и разбира се - 23 милиона ивоарци, които могат да започват големи празненства ;) Страхотен мач, урок за всеки начинаещ треньор, урок за всички футболисти, които искат да играят големи роли и да печелят титли! Браво и на ганайците, след тази рязка смяна на поколенията - финал 8-) Ерве Ренар влиза в историята на африканския футбол - голям треньор! Феърплеят, който показаха футболистите и на двете страни също е забележителен))) Стига толкова, че и без това пиша с тъга, както след всеки финал на голям турнир...
Дано през 2017 видим още по-добри неща. Организацията и готовността на всички със сигурност ще са по-големи освен ако пак не се случи нещо лошо ;) Дано отново видим и моите хора от Ангола, макар че който си е заслужил - той :)

[center] Félicitations Côte d'Ivoire![/center]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 фев 2015 12:21

Пак голяма драма, която ми опъна нервите до крайност. След пропуските на Бони и Тало бях почнал да псувам моите хора, че трети пореден финал ще загубят с 0-0 и дузпи. Много се радвам, че излязоха от трудната ситуация и най-после я взеха тая пуста титла. Малко бях притеснен, че на вратата се наложи смяна на Гбохо с Бари, но точно последният се оказа герой при дузпите. Иначе Гана за мен бяха малко по-добрият отбор в мача и жалко за тях, че трябваше да са от губещата страна, но сами са си виновни, че изпуснаха 2 гола аванс при дузпите. Поздравления и за Ренар - преди 3 години стана шампион с един просто добър отбор като Замбия, който обаче не бе сред основните фаворити, а сега и с един тим на Кот д'Ивоар, който поне като единици сякаш изглежда по-слаб от този в предходните 5 турнира. Да, в този турнир "слоновете" сякаш играха доста по-дефанзивно и непривлекателно, но след някои красиви загуби в предишните турнири честно казано не ми пука.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 фев 2015 12:55

Честито на Кот д'Ивоар, Жервиньо, Удоджи и Бубакар Бари! :) От 90-та минута почнах да ги гледам, че си чакаш дузпички. :lol:

С оглед на това, че убиха Алжир, няма кой знае каква изненада, но за малко да убият и себе си с тия пропуски от бялата точка! :lol:

Жервиньо как ги преживя тия драми, не знам! :) Радвам се, че свърши тоя турнир най-сетне, че го чака много работа в Рома, другите ги мързи да дишат! :mrgreen:
[offtopic]Добре, че беше този бледен юноша Даниеле Верде да извади кестените, че загивахме геройски. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”