Eвъртън - Ливърпул 07.02.2015 | 19:30 | 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Eвъртън - Ливърпул 07.02.2014 | 19:30 |

Мнениеот iliev72 » 08 фев 2015 21:23

kileto написа:
iliev72 написа:Явно някои хора никога няма да разберат значението на дума fan/supporter.
kileto толкова ли е трудно да си обединиш мненията а ?!
Наборе така съм решил така съм го направил ;) Проблем?

Вземи прочети малко за форумната култура ;) И за какво говори два поста един същ потребител един след друг ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 фев 2015 21:27

sunscres92 написа:По-скоро купа, 5 точки са твърде много, за точно този състав на Ливърпул. Няма лошо да сме оптимисти за мачовете със Сити и Тотнъм, но все пак и 2-та отбора към момента са по-добри от нас.

Защо да са по-добри от нас? Всичко зависи от това дали Коутиньо и Лукас ще са на линия, дали Стъридж ще е готов за цял мач и по какъв начин ще допринесе с играта си в него. Тотнъм постигат добри резултати напоследък, но имат един нападател в страхотна форма в лицето на Хари Кейн и ако той бъде обезличен от стабилно представящата ни се напоследък защита ще им бъде много трудно да ни вкарат. Вчера не победихме, но отново постигнахме чиста мрежа. А Сити са трагедия от Нова година насам, тях изобщо не е невъзможно да ги бием. Да не забравяме, че сме домакини и в двата мача.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 08 фев 2015 21:38

Karsa Orlong написа:
sunscres92 написа:По-скоро купа, 5 точки са твърде много, за точно този състав на Ливърпул. Няма лошо да сме оптимисти за мачовете със Сити и Тотнъм, но все пак и 2-та отбора към момента са по-добри от нас.

Защо да са по-добри от нас? Всичко зависи от това дали Коутиньо и Лукас ще са на линия, дали Стъридж ще е готов за цял мач и по какъв начин ще допринесе с играта си в него. Тотнъм постигат добри резултати напоследък, но имат един нападател в страхотна форма в лицето на Хари Кейн и ако той бъде обезличен от стабилно представящата ни се напоследък защита ще им бъде много трудно да ни вкарат. Вчера не победихме, но отново постигнахме чиста мрежа. А Сити са трагедия от Нова година насам, тях изобщо не е невъзможно да ги бием. Да не забравяме, че сме домакини и в двата мача.

За Тотнъм, може би имаме не лоши шансове, но от изгледаните техни мачове, някак си не ми дават поводи за оптимизъм, а и очаквам отново да излизаме с 1 нападател и вероятно добре помниш, какво ставаше.

При Сити се Връщат Туре и Бони, а знаем каква е формата на Сити с Туре. + Сити играха срещу отбори, които се затварят, а ние едва ли ще го направим, за това нямам големи надежди.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 08 фев 2015 21:44

iliev72 написа:
kileto написа:
iliev72 написа:Явно някои хора никога няма да разберат значението на дума fan/supporter.

Вземи прочети малко за форумната култура ;) И за какво говори два поста един същ потребител един след друг ;)
Пиша на двама различни потребители ама айде Ти си по по най (Бате Енчо) ;)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 фев 2015 21:53

kileto написа:
iliev72 написа:
kileto написа:

:lol: :lol: :lol: Това не пречи да ни цитираш и двамата и всичко да е в един отговор :) Някои форуми това го прави самият форум :P
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 08 фев 2015 22:03

iliev72 написа:
kileto написа:
iliev72 написа:
kileto написа:

:lol: :lol: :lol: Това не пречи да ни цитираш и двамата и всичко да е в един отговор :) Някои форуми това го прави самият форум :P
Не мислиш ли ,че това вече не е по темата ако имаш нещо с/у мен пиши на лично :lol Лека и спокойна вечер Ти пожелавам(Бате Енчо) ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 фев 2015 22:09

sunscres92 написа:
Karsa Orlong написа:

За Тотнъм, може би имаме не лоши шансове, но от изгледаните техни мачове, някак си не ми дават поводи за оптимизъм, а и очаквам отново да излизаме с 1 нападател и вероятно добре помниш, какво ставаше.

При Сити се Връщат Туре и Бони, а знаем каква е формата на Сити с Туре. + Сити играха срещу отбори, които се затварят, а ние едва ли ще го направим, за това нямам големи надежди.

С Бони изобщо не се знае дали ще са по-силни. Яя е голям звяр, тука си прав. А това с единия нападател - ако Коу, Стърлинг и Стъридж са едновременно на терена не бери грижи за атаката ;) На мен много ми се иска след завръщането на Коло да играе на мястото на Джан в защитата, а Емре да мине в центъра - уникален изверг е това момче и халфовата линия много ще спечели от присъствието му, особено ако Лукас е контузен. Джерард изнемогва вече и се надявам до края на сезона Роджърс да проявява повече здрав разум вместо сантименталност.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 08 фев 2015 23:13

Karsa Orlong написа:
sunscres92 написа:
Karsa Orlong написа:

С Бони изобщо не се знае дали ще са по-силни. Яя е голям звяр, тука си прав. А това с единия нападател - ако Коу, Стърлинг и Стъридж са едновременно на терена не бери грижи за атаката ;) На мен много ми се иска след завръщането на Коло да играе на мястото на Джан в защитата, а Емре да мине в центъра - уникален изверг е това момче и халфовата линия много ще спечели от присъствието му, особено ако Лукас е контузен. Джерард изнемогва вече и се надявам до края на сезона Роджърс да проявява повече здрав разум вместо сантименталност.
И аз мисля че Джан се използва не където му е мястото.Ако(Вие знаете какво е акото)Ловрен беше влезнал в час както в предния си отбор Джан може би щеше да е по на пред,но Ловрен е дубка и някой трябва да я запълва(Ловрен и на малкия пръст не може да се сравни с Агер) Но дадохме 20 милки ;) За Лалана ако трябва ще тегля кредит( и аз го исках в Ливърпул) за трансфера му, но не показва това което очаквах ;) (кредита е че го исках)Дано момчето свикне.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 фев 2015 23:22

Може би Джан не трябва да се пипа от пост централен защитник. Тъкмо свикнаха заедно Емре-Шкъртел-Сако и разбиването на тази тройка може да ни върне проблемите в защита. На мнение съм че нещо, което работи не трябва да се пипа. ;) Иначе да би бил адски полезен в халфовата линия, но за сега не можем да си позволим да го сложим там.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”