Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 18:14

vhpvhp написа:Ботев Форевър е отворил много актуална и конкретно адресирана тема. Това , което аз твърдя за тарторите изобщо / те са 3-4 имена/ ,той има смелостта да го заяви съвсем конкретно за един от тях. Аз съм напълно съгласен с мнението. Същевременно смятам ,че темата тука ,в Гонг е напълно безполезна. Сектантите-овчовци боготворят "СДЕЛКАТА" , дори когато и болшинството ботевисте вече погребаха селските лъжи... Нищо не може да разколебае тяхната вяра в Борго , Сделката , Тарторите и най-вече в Селския - надарен от тях с "кредити на доверие"... 8-) И в същото време нищо не може да разколебае омразата им към всеки ,който им говори факти и истини. Амин.

Здравей, мишок. Да те питам - кой говори тук, в тази тема за сделка и кои са "сектантите-овчовци, които я боготворят"?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 18:17

vhpvhp написа:
rump_shaker написа:Някога си някой, предлагал услугите си на селския..... искал пост..... бил шофьор. Алоооо Някъде си НЯКОГА!

Форевър нещо немга да се сетя далечната 99-та да протетрираше срещу селския. А всъщност да не си бил този с букета който му го даде преди един мач с Спартак Вн ли беше незнам..

Ай стига с тези платени тартори. Извинявам се ВХП и Форевър, ама ми приличате на чисти провокатори, всяващи раздори и кавги във време което най-малко имаме нужда от това!

И какво му е на времето :?: :roll: Точно сега какво критично се случва :?: ;) Може би стоим на тръни , всеки момент ще се случи нещо епохално за БПФК ... :P И точно в този сюблимен момент... Ах ,тези лоши провокатори ! :lol: Ще развалят сделката...

Платените "тартори"... Някой мишок ще им каже ли имената накрая? Ти, въшльо, дето се криеш зад анонимността на интернет, застани като мъж, какъвто се правиш, и кажи имена. Иначе си поредната мишка, извинявай, мишчицица, която избива дребнавите си комплексчета по форумите.
Не натискайте ТУК!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 14 дек 2009 18:30

Форевър, това твоето си е чиста манипулация и разчистване на сметки. Не познавам въпросния Велизар, а само съм чул две- три "хубави" приказки за него. Поради факта, че не го познавам не ги и казвам, защото може и да са неверни. Така че, ако това, което си казал по повод него е истина, то в следващия си пост напиши трите си имена, защото иначе твоето си е чист остракизъм / ако не ти е ясно какво значи, провери го в мрежата/. Разправяш на другите какви са "големци", а в същото време доносничиш и клеветиш скрит удобно зад ника си. Ако не си готов да се разкриеш, то просто се извини на въпросния Велизар и спри да говориш по тази тема! Аман от големи анонимни мъже изживяващи се в ролята на обвинители като теб.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 дек 2009 18:38

vhpvhp написа:
rump_shaker написа:Някога си някой, предлагал услугите си на селския..... искал пост..... бил шофьор. Алоооо Някъде си НЯКОГА!

Форевър нещо немга да се сетя далечната 99-та да протетрираше срещу селския. А всъщност да не си бил този с букета който му го даде преди един мач с Спартак Вн ли беше незнам..

Ай стига с тези платени тартори. Извинявам се ВХП и Форевър, ама ми приличате на чисти провокатори, всяващи раздори и кавги във време което най-малко имаме нужда от това!

И какво му е на времето :?: :roll: Точно сега какво критично се случва :?: ;) Може би стоим на тръни , всеки момент ще се случи нещо епохално за БПФК ... :P И точно в този сюблимен момент... Ах ,тези лоши провокатори ! :lol: Ще развалят сделката...

ВИХи, раздор сред феновете ли целиш. Това не му е времето. И стига ми блъска сделката в главата. Позицията ми е съвсем ясна около тази сделка ама май ти не го разбра още. Но вместо да седнем и да мислим нещо креативно виж кво правиш. РАЗДОР има тука. КАРАМЕ се сега по форуми, скоро ще за почнем и на живо да се караме. Рано или късно напрежението ще избие. За това не му е времето сега да се провокираш и да се опитваш да компрометираш
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 18:40

Neo M написа: ... разчистване на сметки

Анджък, както казваше баба ми

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 14 дек 2009 18:44

кажете им имената на всички "тайфуни" и сумите които са взели та утре като ги срешнем да им кажем абе ,чакай малко ти си взел толко итолко пари от еди кой си иначе само си правим вятър на мозъците имазоли на пръстите исамо се караме излишно без да има някакъв смисъл от цялата работа
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 19:06

gogova4o написа:кажете им имената на всички "тайфуни" и сумите които са взели та утре като ги срешнем да им кажем абе ,чакай малко ти си взел толко итолко пари от еди кой си иначе само си правим вятър на мозъците имазоли на пръстите исамо се караме излишно без да има някакъв смисъл от цялата работа

+100000000000
Това е точно така.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:17

шейкър ,обръщам се към теб , не към БЕТОН-сектантите , те имат ушна кал и комуникацията с тухните чугунени глави е невъзможна... Има ПРЯКА , има ДИРЕКТНА ВРЪЗКА , между тази тема и темата за НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ "СДЕЛКА" :!: Ако не можеш да разбереш тази проста , логическа връзка , значи няма смисъл да ти обяснявам... Платените фенове и лъжата за "италианската сделка" са оръдието на престъплението и самото престъпление. Престъплението към хилядите фенове на БОТЕВ , с ум и разум в главите. Анадън му ?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 дек 2009 19:21

Fоревър,ти друга работа нямаш ли си??Вместо да пускаш теми против фенове на отбора направи нещо полезно за самия отбор.
Не защитавам Велизар ,но мисля ,че не сега е времето и мястото да изясняваме кой какво е направил.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 19:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:Fоревър,ти друга работа нямаш ли си??Вместо да пускаш теми против фенове на отбора направи нещо полезно за самия отбор.
Не защитавам Велизар ,но мисля ,че не сега е времето и мястото да изясняваме кой какво е направил.

Стига сте обсъждали тарторите!
По добре насочете енергията си към........ онези измамници италианците(не играчи!)
ПОДЛОГИ НА НЕГРАДСКИЯ!!!!

Върни се в “Архив”