Eвъртън - Ливърпул 07.02.2015 | 19:30 | 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Eвъртън - Ливърпул 07.02.2014 | 19:30 |
Джерард от 3,4 мача насам се спуква да прави грешки. Грешни подавания, центрирания, удари пратени на майната си. Ще му направи услуга, ако го остави резерва.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Гадно равенство. Нашите не искаха да им вкарат ли, бяха уморени ли, не знам каква беше причината, но в предни позиции нямаше достатъчно острота и хъс. Два дни почивка и идват Тотнъм. Дано Коутиньо и Лукас да са добре, че иначе много кофти картинка се очертава...
iznenada написа:Ебати късмета ,какво му стана на Коутиньо беееееееееееееееее ????????? И остана другия халф Джерард да гради а той как може, без да мръдне цял мач беееее ? Как да стане работата ? То като изкараш Коутиньо ,за кво ти е да влиза Стъридж ,кел файда ,като го няма бразилеца да си взаимодействат ? Роджърс ,трябваше да пусне Емре по напред .Жалко ,изтървахме ги .
Кофти равенство . Умирам от яд !!!!
Отчитам все пак 20 мач и само една загуба.
Следват Тотнъм ,те не са такива затворени мишки .Очаквам да ни дадат повече пространства и много е важно какво е състоянието на Коутиньоооо ???
Сега ще ти го обясня като на малоумен. 38 мача, 2 загуби през 2009та. Помниш ли на кое място завършихме? Точно така, като няма успехи колко пъти си паднал за 20 мача никой не го грее. Ако бяхме паднали 5-6 пъти но да си вземем всичките равни пак щяхме да имаме повече точки.
Честита титла на Автобуса
Сако от както се върна е много кьопав. Трябва да го остави на пейката за 1 мач ми се струва. Джан прекалява с финтовете, да не се прави на Меси ми да си гледа работата в защита. Общо взето с нищо не показахме, че заслужаваме победа. Някаква малоумна преса водеща до нищо. Добре, че Миньоле е на висота и спаси онзи шут, че ако тия на бяха били с 1 точен удар щеше да е пародия. Ако играем така срещу Тотнъм ще падаме, да мисли Роджърс какво ще прави за следващия мач.
wolf написа:iznenada написа:Ебати късмета ,какво му стана на Коутиньо беееееееееееееееее ????????? И остана другия халф Джерард да гради а той как може, без да мръдне цял мач беееее ? Как да стане работата ? То като изкараш Коутиньо ,за кво ти е да влиза Стъридж ,кел файда ,като го няма бразилеца да си взаимодействат ? Роджърс ,трябваше да пусне Емре по напред .Жалко ,изтървахме ги .
Кофти равенство . Умирам от яд !!!!
Отчитам все пак 20 мач и само една загуба.
Следват Тотнъм ,те не са такива затворени мишки .Очаквам да ни дадат повече пространства и много е важно какво е състоянието на Коутиньоооо ???
Сега ще ти го обясня като на малоумен. 38 мача, 2 загуби през 2009та. Помниш ли на кое място завършихме? Точно така, като няма успехи колко пъти си паднал за 20 мача никой не го грее. Ако бяхме паднали 5-6 пъти но да си вземем всичките равни пак щяхме да имаме повече точки.
Честита титла на Автобуса
От математическа гледна точка си прав, но за самочувствието на отбора е много по-важно да не се допускат загуби.
Hohohoho написа:Скучничко мачле. Роби беше усетил, че ще си върви, ако се издъни в този мач и паркира автобуса. Поне 7 точки от зоната на изпадащите си е постижение.
Едно нещо е сигурно и то е, че ще остане до края на сезона.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
Тренер как се представи Ibe , че не можах да гледам мача.Гледам , че няма коментари за играта на малкия.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Тренер как се представи Ibe , че не можах да гледам мача.Гледам , че няма коментари за играта на малкия.
Добре игра, но ако този гений Браян не го бе сложил като халф-бек щеше да се справи още по-добре.Иначе имаше един много хубав пробив, после шутира и уцели гредата.Имаше и едно положение, при което ако беше по-смел можеше и да отбележе, но няма как да бъде винен
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
soccerav написа:Сако от както се върна е много кьопав. Трябва да го остави на пейката за 1 мач ми се струва. Джан прекалява с финтовете, да не се прави на Меси ми да си гледа работата в защита. Общо взето с нищо не показахме, че заслужаваме победа. Някаква малоумна преса водеща до нищо. Добре, че Миньоле е на висота и спаси онзи шут, че ако тия на бяха били с 1 точен удар щеше да е пародия. Ако играем така срещу Тотнъм ще падаме, да мисли Роджърс какво ще прави за следващия мач.
оо Skillet - браво за избора!
iliev72 написа:Тренер как се представи Ibe , че не можах да гледам мача.Гледам , че няма коментари за играта на малкия.
ДОбре игра малкия ,като за първи мач и то дерби .Направи два три пробива ,удари и греда ,но като че ли повече мислеше за гърба си ,предвид и дефанзивните си функции .Имай предвид ,че тия бяха същите грубияни ,като Болтън ,влизаха много здраво ,но малкия не се уплаши и изкара мача докрай . Определено ,даде заявка за титулярно място на тоя пост. Ще се борят здраво със Маркович .
Аз се притеснявам повече за Лукас и Коутиньо .Коуитньо излезе рано рано ,но аз отдавам това на умората .След мача Брендън не спомена за негова контузия ,така че ,със сигурност смяната е била заради умора .Но нека изчакаме до вторник за да сме най сигурни.
Докато Лукас има проблеми с адукторите ,Това си е голям проблем .Аз миналата година скъсах адуктор и 5 месеца бях аут .Много неприятно . При Лукас ,обаче явно е само разтежение в тая област ,което е малкия дявол . Ще почине известно време и със сигурност няма да играе във вторник срещу Тотнъм ,които са в добра форма и ще бъде труден мач..
Яд ме е ,че не ги бихме тия ,бяха много затворени и нямаше пролуки. Но ако Коутиньо беше свеж и останал докрая ,щяхме да ги излъжем .
Радващото е ,че в защита нещата са повече от добри .Отново допуснахме ,може би само 1 или 2 удара за целия мач и то ,като гости . Емре Джан изяде Лукаку ! Направо го отказа ,не му даде да диша
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.