Тотнъм - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Harry Kane
Контакти:

Re: Тотнъм - Арсенал

Мнениеот Harry Kane » 07 фев 2015 16:48

dreben23 написа:Честито на Тотнъм, не съм изненадан изобщо! :lol: :cry: :mrgreen:

[offtopic]Само че аз съм с ход напред винаги и Хари Кейн ми донесе точици у фентъзито! :)[/offtopic]

С оглед на показаното заслужен успех на шпорите, изгубих три точици, че си смених прогнозата, но аз не си научих урока. :)

Проспахме цялото полувреме, както си му е редът- Арсенал къса фишове! :) :lol:

Aма ти сериозно ли беше заложил на Арсенал ? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 фев 2015 16:51

Ще ти се, Хари! : :mrgreen: Но други са заложили, да не съм толкова тъп! :mrgreen:
[offtopic]Тая седмица не съм играл нищо, споко. :) Кат казвам, че съм си сменил прогнозата, сети се де. :) И хиляда профила да си направиш, прозира, че им липсва акъла, батенце. :lol: Само луд ще заложи на Арсенал, когато сме в серия от победи! :lol: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 07 фев 2015 16:54, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 фев 2015 16:56

Браво на теб, уцелил си момента. :lol:
Венгер от следващия мач да почва с Паулища, не виждам какво повече може да направи Кошчелни, за да не го смени- всичките загуби са след неговите грешки. Умишлено или не, но това е положението. :cry:

Освен това много лесно може да се ориентира човек в днешно време, когато играе на лайф и гледа мача- ако треньор извади най-добрите си играчи- отборът ще изгуби. :lol:

Не ми е тъжно изобщо, смешно ми е, защото от самолет си личи, че Висшата лига е изключително покварена! Ще се радвам да свърши по-бързо сезонът, за да не гледам повече цирковете с участието и на любимия ми отбор за жалост. Повторението е майка на знанието, та и нашата игра така! :mrgreen:

Язък за хубавото първо полувреме, след почивката се отдадохме на следобеден сън! :(
Поздравления за Давид Оспина, че се опита да се надиграва сам с Тотнъм, но е малко трудно, когато излезеш с един срещу 11, но има и такива мачове. Айде с двама, щото и Дани Уелбек се постара момчето. :) Чудесен вратар се оказва, имах малки съмнения, но вече изчезнаха!

Челсарите имат вече право да ни бъзикат с превозни средства на четири колела. ;)
Последна промяна от dreben23 на 07 фев 2015 17:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 фев 2015 17:21

saract написа:А критиките срещу Оспина не ги приемам.Всичко което можеше извади и не носи вина за нито един от двата гола.

При втория като че ли можеше да се позиционира по-добре, но съм съгласен за головете, въпроса е цялостното му представяне. Беше изключително несигурен при игра с топката, имаше едно изключително неразчетено излизане, изстрел който беше почти до него и можеше да хване, изби в корнер. Може да звучат като дребнави неща, но се натрупват в рамките на 90 минути. Време той и Шезни да започнат да показват максимума си и хладнокръвие при всяка дадена възможност, за да има стабилна конкуренция на поста и то качествена. Критиката ми към Оспина е на базата на предишните му прояви в сравнение с днес.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 фев 2015 17:54

Арсенал нямат лидер - това е тъжната истина.Плюс очевадния фэакт че Кошчелни е лимитиран футболист.Оспина получи удар и беше неуверен но за мен е една идея по добър вратар от Шчесни.Една загуба не е края на света разбира се /пък било то и от Тотнъм/ но трябва да се направят необходимите изводи.Главния от които е че Арсенал все още не може да печели прагматично.Това си е цяло изкуство което романтик като Венгер не владее.И ми е тъжно като го гледам как се опитва на стари години да го научи.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 фев 2015 18:04

Напълно заслужен успех за по-добрия отбор в този мач. Изобщо не съм доволен от играта на Арсенал и бях на това мнение още при 0-1. Нищо общо с представяневто срещу Сити - и в двата мача играхме доста прибрано, но днес бяхме прекалено пасивни и позволихме на Тотнъм да отправят остри центрирания от фланговете и опасни удари, докато на Етихад такива положения в голяма част от мача просто липсваха, тъй като много по-рано посрещахме атаките на "гражданите". Освен това тогава при контрите си създадохме и опасни положения, а днес след гола на Йозил на практика нищо не направихме напред. Липсата на Алексис пък не е оправдание за поражението - и без него 3 пъти бихме Тотнъм миналия сезон.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 фев 2015 18:53

Абе Удожи не си съвсем прав.Лорис извади поне два гола.Но играта беше неубедителна.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 фев 2015 19:28

Мда, сетих се и аз сега, че имаше един много добър удар на Уелбек, избит от Лорис. И един на Санти изби, макар че той си излизаше. Но в дефанзивен план играта беше много по-зле от тази срещу Сити.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

pomiqr222

Мнениеот pomiqr222 » 07 фев 2015 20:20

Вече нямаме шанс за титлата. Имах надежди.
Добрият не трябва да страда, а лошият задължително трябва да отнесе здрав и подробен пердах. Дори повече от заслуженото, та да не му минава и помен от мисъл да прави нови поразии.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 фев 2015 20:25

Загубата не е края на света да, но... Има едно голямо "но"! Периодът Февруари-Март е свързван с традиционния крах на Арсенал на този етап от сезона през последните години. Този път влизането в топ 4 след подобен лош период изглежда невъзможно, така че Венгер има доста изводи и решения да прави и няма право на грешни. Този мач може да е началото или само на добро, или само на лошо.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Арсенал”