/контрола/ ЦСКА - Слован Либерец 06.02.2015 - 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: /контрола/ ЦСКА - Слован Либерец 06.02.2015 - 17:00ч.

Мнениеот mistreated » 07 фев 2015 08:27

Най-слабият ни мач в контролите, независимо от победата. Срещу Стяуа и Рапид играхме в пъти по-добре. Вчера нямаше никаква организация нито в средата на терена, нито в защита. Добре играха само Йоаким и Платини. Може би е разбираемо с оглед на състава, с който излезнахме и доста твърдата на моменти игра на противника, но на мен това не ми хареса. Тия дето ги гласят титуляри второто полувреме влезнаха и дори не искаха да се изпотят.
Господинов за пореден път показа, че няма никакво чувство за пласиране при ударите извън нак. поле. Вторият гол на чехите спокойно се хващаше от добър вратар, ударът беше почти в центъра на вратата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 фев 2015 10:20

Че какво не ви хареса, аз успях да се насладя на второто полувреме мачът си беше приличен според мен. Като изключа подредбата на отделни състезатели де. :lol: Но трябва да се опитват варианти в контролите, не в мачовете. В атака момчетата бяха добрички- Платини, Йоахим и новият ни нападател Галчев. :)
Направи ми добро впечатление играта на номер 16 Витанов ако не се лъжа :P , Сънди си игра добре, Причиненко отбеляза върховен гол. Честно да ви кажа, на мене си ми харесаха тоя път момчетата! :)

Обаче вие сте много особени хора, когато бием мачът не ви се харесва, а когато падаме ви кефи играта, младежи, футболът се брои на голове, а вчера ЦСКА отбеляза цели три- кога за последно сме вкарвали толкова? :)

Много доволен останах даже, но всеки си има мнение. Аз и без тва нямам футболно мислене, нищо, че не може да ме бият на прогнози и най-големите типстъри! :lol: :)

Всеки път да играем така както вчера, ще бием наред! :)

Защитата леко си куца, ама тя кога не куца при нас, а и това няма да са титулярите. :) Фортес не става за ляв бек, много дузпи ще ни изкарва! :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 07 фев 2015 14:32

Дали г-н Перуката няма да ни глоби с дежурните 2к за "нерагламентирано пиро"? :?
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 фев 2015 12:13

Тончи Кукоч направи перфектен пробив с това двойно. Можеше и да я забоде с една мощна тупалка, но постъпи като професионалист и колективен играч - тънък пас към Бобчо Галчев.

Върни се в “ЦСКА”