Няколко думи за Рабех!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дали не бе ,,хванат,, Рабех.
Пиянските изпълнения на Рабех датират от времето на Боримиров (само за справка)
додо, мисля си че си много прав,но чак пък толкова непризнателност от негова страна може ли бе мама му стара.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
zlatan написа:додо, мисля си че си много прав,но чак пък толкова непризнателност от негова страна може ли бе мама му стара.
Каква признателност искаш от циганин,който вижда че и пиян играе по-добре от футболните недоразумения Генев,Миланов и Минев.Потенциалът на отбора е нулев и компромисите с тази арабска маймуна говорят за безпомощност по всичи нива на синия клуб.
- comandosa1
- Контакти:
Рабех няма мотивация почти от самото начало, още след отпадането от батетата се чудеше къде да се дене. После с течение на времето му стана удобно, хем не го потят на тренировки, хем си пие, къде е проблема? Човека наддаде, намери си гадже, пие, кола ехе кеф! Защо да ходи да го карат да тренира като вол другаде, като тука става. За мен грешката е изцяло на ръководството. Мисля си че го пускат последните мачове само с една цел, да го продадат, ама той явно е научил и се представя на "ниво" в тия мачове. Най-лошото е че Генев и Топчо са доста по-зле от алкохолика, дори и като са във форма.
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Рабех,играе симолативно.Норочно прави груби фалове,за да бъде изгонен във важните мачове.Рабех не иска да играе вече за ЛЕВСКИ.Това го знае всяко дете,само треньорите в ЛЕВСКИ не разбраха.Рабех ако не бъде продаден ,трябва да бъде подарен някаде в някоя 3 или 4 девизия в КИТАИ.Това си е мое мнение.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
comandosa1 написа:Рабех няма мотивация почти от самото начало, още след отпадането от батетата се чудеше къде да се дене. После с течение на времето му стана удобно, хем не го потят на тренировки, хем си пие, къде е проблема? Човека наддаде, намери си гадже, пие, кола ехе кеф! Защо да ходи да го карат да тренира като вол другаде, като тука става. За мен грешката е изцяло на ръководството. Мисля си че го пускат последните мачове само с една цел, да го продадат, ама той явно е научил и се представя на "ниво" в тия мачове. Най-лошото е че Генев и Топчо са доста по-зле от алкохолика, дори и като са във форма.
Надявам се това да е последния мач в който виждам мароканеца и искрено се надявам да го продадат някъде където "обичат" арабите от все сърце, а иначе по темата - не е "хванат", просто не му се играе вече в Левски и затова прави всички на маймуни

Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
То тоя манго не го е пускало ,бе хора.
Циганина си е циганин - вари го ,печи го все това е.
Ама , не е виновен само той. Вижте и треньорите . Хабер си нямат , как да сглобят състава.
Единият нямал А - лиценз , другият ,явно няма и Ц -лиценз.
Приказки пред камерата всеки може.
Какво ще правим срещу ЛАЦИО?
Циганина си е циганин - вари го ,печи го все това е.
Ама , не е виновен само той. Вижте и треньорите . Хабер си нямат , как да сглобят състава.
Единият нямал А - лиценз , другият ,явно няма и Ц -лиценз.
Приказки пред камерата всеки може.
Какво ще правим срещу ЛАЦИО?
Единствената причина поради която рабех играе е ... за да го продадат зимата
друг е върпоса , че няма кой да го купи
друг е върпоса , че няма кой да го купи

Че и това не му е първата подобна постъпка. В Баку направо нокаутира с шут техния нападател. Как тогава нищо не свириха незнам
е по-горе прочетох негативизъм спрямо веско минев не съм съгласен казвам си го ,за генев тема специална бях пуснал,но за веско не съм на това мнение,за живко просто дано иде навън иначе се превръща във следващия данчо тодоров-голямо желание липса на класа.
LEVSKI_FOREVER