Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот Готвача » 04 фев 2015 23:12

DanielGeorgiev написа:Питам се, имаме ли вратар? Две атаки имаше на видето = два гола = и при двата той не помръдна.

Имаме,ама за съжаление е все още контузен,а този присъства временно явно.Добрата новина е че Жоро почна тренировки с топка.Може и да започне първенството/евентуално/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 фев 2015 08:50

DanielGeorgiev написа:Питам се, имаме ли вратар? Две атаки имаше на видето = два гола = и при двата той не помръдна.

Аз също малко се притеснявам за вратарският пост,в отсъствието на Жоро Китанов!Гледах Чанович в двустранната игра,която завърши 4:4.Обезпокоително беше,не само че пусна 4 гола.Направи 2-3 много елементарни и фатални грешки!Но като за първи мач и то тренировъчен....може би е нормално.В мача с Пандури,вярно че не мръдна и при двата гола,но не мисля,че можеше нещо да направи.Първият гол беше грешка на защитата.Те оставиха свободен нападател на 6-7 метра от вратата,да получи топката.Нямаше нужда,нито да обработва,нито да се обръща.Просто я насочи в другия ъгъл.Вратаря не можеше нищо да направи!При втория гол също.Удар в далечния горен ъгъл,над стената от 17 метра.Не можеше да се разтегне толкова!По репортажите пише,че е спасил няколко много силни удара,които ги няма във видеото....След като е стигнал до националния отбор и е играл на Олимпиада,значи има качества.Има и опит.Както знаем,не е млад.Пък и Кольо го познава.Дано изборът да е удачен!Естествено,най-добре е Жоро да е готов!Но едва ли ще стане за първите мачове.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 фев 2015 20:13

Юбилейните фланелки по повод 90 години от първата титла на Владислав пристигнаха.Супер са!Аз моята вече я облякох и искам да се похваля!!!Изказвам сърдечната си благодарност на д-р Огнян Калинов за жеста към феновете на най-старият футболен клуб в България.САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 05 фев 2015 21:36

Къде ги продават? Ако не е тайна.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 фев 2015 09:45

zeleno-beliya написа:Къде ги продават? Ако не е тайна.

Няма никаква тайна!Не се продават!Безплатни са!За да получиш,само трябва да си фен на ЧЕРНО МОРЕ и да се запишеш за фланелка,казвайки какъв ти е размера.Бяха поръчани 90 бройки,защото са за 90 годишният юбилей от спечелването на ЦАРСКАТА КУПА от предшественика на ЧЕРНО МОРЕ ,ФК ВЛАДИСЛАВ.Оформени са в ретро стил,на зелено-бели вертикални райета.Такъв е бил екипът на ВЛАДИСЛАВ.Със детелина за емблема.Идеята е осъществена със решаващото участие на д-р Огнян Калинов,Антон Атанасов,д-р Георги Ганчев,Велико Димитров и други запалени привърженици на ЧЕРНО МОРЕ!Възползвам се от случая да им изразя сърдечната си благодарност!Понякога пиша,че не трябва само да искаме и да чакаме,а нещо да направим за отбора си!Ето за такива неща говорим.Както се казва,не е много,но от сърце!А ЧЕРНОМОРЦИ със сърце,винаги е имало,има и ще има!!!По повод получаване на фланелка има две добри новини.Първата е,че поради огромния интерес всички се изчерпаха.Има заявки по списък при Велико.Втората добра новина е,че поради този огромен интерес,са поръчани още 100 бройки.Скоро трябва да пристигнат! САМО ЧЕРНО МОРЕ !Днес нашите момчета играят с Домжале и се прибират у дома!Очакват ги трудни и важни мачове!Ние трябва да сме с тях!
Последна промяна от КироВарна на 06 фев 2015 13:24, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 фев 2015 11:46

Имам и аз вече такава фланелка :). Страхотно е да усещаш огромната история на този велик клуб, може би ръководството, което не направи нищо за юбилея трябва да се активизира в тази насока. Тези легендарни екипи можеше да бъдат титулярни за отбора в юбиления ни сезон! Малко акъл се иска, маркетинг... Конкретно за контролата с Пандури!
1. Изключително слаба игра в защита. Първия гол беше потресаващ, грешка на десния бек, а после смешно центриране минава през краката на 3-ма централни защитника и ни бележат гол от дузпата....
2. Страхотен Вилиян Божев!!! Първо - много бърз, на ръба на засадата....Второ - убиец в головите ситуации, с лекота и класа реализира безапелационно и двете 100% положения....сещаме се Миро примерно как ги патка такива в на майка си кътния, Вилиян има много голяма класа, не съм виждал аз такива отигравания, дори Бакари е колеблив пред гола, докато на Бижев спокойствието и завършващия удар са му най-силнтие качества наред със скоростта и играта на ръба на засадата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 фев 2015 11:51

съгласен съм за Бижев ...само дето класата му си проличава в случая на класен и равен терен, където може топката да се владее нормално и да се копне като хората ...докато на Тича има да отскача от бабуните и не съм сигурен дали нещата ще изглеждат толкова добре ...т.е. класата я има, но се надявам да си оправим стадиона и терена най-накрая, за да можем наистина да ги виждаме тия отигравания :)
ИзображениеИзображениеИзображение

georgi.yanev
Контакти:

Мнениеот georgi.yanev » 06 фев 2015 13:02

А да попитам къде мога да се запища за 2рата партида тениски :) Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 06 фев 2015 14:52

мача с Домжале ще го дават по Спортал ТВ , най-вероятно и в сайта им

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 фев 2015 14:58

какво значи това ...с думи ли ще го предават или с картина? аз сега се опитвам уж да търся и нищо не намирам, някакъв директен линк може да пуснете ако има изобщо такъв :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”