Тия мръсници вече цяла година ни държат без английски мач в традиционно най-футболното време в събота и то без да коментират защо.
Иначе, пари бих дал единствено за мач Левски-Цска и то, ако е качествена картината, щото заради тъпата и мързелива милиция вече няколко години този мач се играе, когато слънцето грее в камерите.
Плащаш, за да гледаш дербито на кръга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Плащаш, за да гледаш дербито на кръга
Един път не се получи, ама българина е решил да се пробва за втори пък барем глътнат някой левец.
Дано няма трети път и веднъж завинаги да им светне, че тази схема у нас няма как да просъществува.
Те преди години успяха да залъжат само 1000 човека да пратят смс да гледат Ел Класико между Реал и Барселона пък за мач от А група не ми се мисли каква ще е бройката.
Дано няма трети път и веднъж завинаги да им светне, че тази схема у нас няма как да просъществува.
Те преди години успяха да залъжат само 1000 човека да пратят смс да гледат Ел Класико между Реал и Барселона пък за мач от А група не ми се мисли каква ще е бройката.
-
Направо ще се видят в пари тия! 

Да се разбират с кабелният ми оператор мен не ме е.е ! Платил съм си пакет за всички канали с нета в едно с дългогодишен договор 

Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- 7 е добро число
sunscres92 написа:iliev72 написа:Нямам нищо против да си плащам за качествен продукт , но коментаторите на Диема/Нова са пристрастни и абсолютни дилетанти.
Няма значение колко е качествен двубоя с техният коментар всичко отива по дяволите !
Извади ми 1 клип с пристрастен коментар и ще те черпя.
Силата на Хингилийската религия явно е в теб .

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- Балкански Орел
- Контакти:
- anihilator
- Контакти:
Ако има канал който да предлага всичките мачове от а група и аз да избера кой да гледам да бих платил
А да ми избира някой п****** кое е дерби не мерси без мен 

Пхаха, да ходят да се прегледат, за помийното ниво на футбола от "А" група и стотинка няма да им дам. Изобщо няма да се поболея от изпускането на няколко мача.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
А може ли и на мен да плащат за да гледам мачовете на любимия си отбор в 12:00 на обяд?

- bulgaro
- Контакти:
Стига ревахте!
Така се стимулира посещаемостта по стадионите. Примерно, вместо пред обичайните 4 - 5000 фенове, "вечното" дерби ще се играе пред 6 - 7000 екзалтирани привърженици

Така се стимулира посещаемостта по стадионите. Примерно, вместо пред обичайните 4 - 5000 фенове, "вечното" дерби ще се играе пред 6 - 7000 екзалтирани привърженици

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !