[/center]
[/center][center]Предишен мач между двата отбора :[/center]
[center]
 [/center]
[/center][center]Предишни мачове в първенството:[/center]
[center]
 [/center]
[/center][center]Пряко по:[/center]
[center]
 [/center]
[/center][center]
 [/center]
[/center]Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 [/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center]
 [wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] 

Ей много ми е ясна бе болни хейтъри ?
 Ей много ми е ясна бе болни хейтъри ?   Няма да спорите  с мен за футбол .Роджърс ,започна да пуска правилните играчи ,смени схемата и нещата тръгнаха .Казах ли ,че вече трети сезон ,при Роджърс ,втория му полусезон е много по силен от първия ? И за това спорехте и сме смеехте .Искахте друг треньор ,ами искайте си ,само с искането ще си останете
 Няма да спорите  с мен за футбол .Роджърс ,започна да пуска правилните играчи ,смени схемата и нещата тръгнаха .Казах ли ,че вече трети сезон ,при Роджърс ,втория му полусезон е много по силен от първия ? И за това спорехте и сме смеехте .Искахте друг треньор ,ами искайте си ,само с искането ще си останете   
  Обаче като креативност е нула, даже пресечена
  Обаче като креативност е нула, даже пресечена   Някой път топката се удря като от джанка
  Някой път топката се удря като от джанка   Колкото до Джан - казах ви, че е добър трансфер, снощи излезе напред и играта живна, иначе бяхте угаснали
  Колкото до Джан - казах ви, че е добър трансфер, снощи излезе напред и играта живна, иначе бяхте угаснали   На Стъридж му личи, че му трябва време - не е за титуляр в дербито, според мене
  На Стъридж му личи, че му трябва време - не е за титуляр в дербито, според мене  

boabbb написа:Даката е много силен в дефанзивен план, много тича човекаОбаче като креативност е нула, даже пресечена
Някой път топката се удря като от джанка
Колкото до Джан - казах ви, че е добър трансфер, снощи излезе напред и играта живна, иначе бяхте угаснали
На Стъридж му личи, че му трябва време - не е за титуляр в дербито, според мене
 В интерес на истината и вие не сте лоши .Кво ши кажеш ,да задминем манафчетата и двата отбора ?
 В интерес на истината и вие не сте лоши .Кво ши кажеш ,да задминем манафчетата и двата отбора ? 
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 3 госта