Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот mistreated » 03 фев 2015 11:20

alexpetrof написа:
mistreated написа:
alexpetrof написа:Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените, двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.

То понеже е страшно голяма разликата между 320 и 350. Какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор? Толкова ли е жизненоважно за теб?

Не ми дреме, Стойчо е този, който се интересува от заплатите и бюджетите на чуждите отбори. А разликата между 320 хил. и 400 хил. са едни нищо и никви 900 хил. лева за година

Е и? Пак те питам, теб какво те вълнува толкова, та задаваш тези въпроси? И какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 03 фев 2015 11:31

mistreated написа:
alexpetrof написа:
mistreated написа:
alexpetrof написа:Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените, двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.

То понеже е страшно голяма разликата между 320 и 350. Какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор? Толкова ли е жизненоважно за теб?

Не ми дреме, Стойчо е този, който се интересува от заплатите и бюджетите на чуждите отбори. А разликата между 320 хил. и 400 хил. са едни нищо и никви 900 хил. лева за година

Е и? Пак те питам, теб какво те вълнува толкова, та задаваш тези въпроси? И какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор?

Интересно ми е :lol:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 фев 2015 11:32

alexpetrof написа:
mistreated написа:
alexpetrof написа:
mistreated написа:

Интересно ми е :lol:

Ами явно и ти като оня, дето стои до 1 часа през нощта да чака новини за ЦСКА, не си май сигурен на кой отбор си точно фен, щом всичко свързано с ЦСКА ти е интересно.

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 03 фев 2015 11:40

mistreated написа:Ами явно и ти като оня, дето стои до 1 часа през нощта да чака новини за ЦСКА, не си май сигурен на кой отбор си точно фен, щом всичко свързано с ЦСКА ти е интересно.

И тва го казва човек, който е фен на отбор, на който треньорът им говори повече за чуждите отбори, отколкото за техния собствен
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 фев 2015 12:03

alexpetrof написа:
mistreated написа:Ами явно и ти като оня, дето стои до 1 часа през нощта да чака новини за ЦСКА, не си май сигурен на кой отбор си точно фен, щом всичко свързано с ЦСКА ти е интересно.

И тва го казва човек, който е фен на отбор, на който треньорът им говори повече за чуждите отбори, отколкото за техния собствен

Ти да не би да отговаряш за действията на всички футболисти и служители в Лудогорец? Собствено мнение нямаш ли? Къде е написано, че щом Стойчо Младенов говори за чуждите клубове, трябва да правя и аз същото? Да си видял повече от 2-3 мои мнения в подфорум Лудогорец?
От друга страна ти и оня твоя съпартиец не излизате от подфорум ЦСКА. Тогава дали не сте фенове на червения клуб повече, отколкото на зеления?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 фев 2015 12:13

alexpetrof написа:Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените ? Двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.

За данъци чувал ли си ? Или вашият отбор не плаща данъци ? Когато се обявяват заплати, те са без данъците. Сънди като взема 15к това е без данъци. Марселиньо като взема 90 000лв, това пак е без данъци. По-принцип винаги се оповестява кой колко ще взема, а на клуба това му излиза по-скъпо.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 фев 2015 21:07

alexpetrof написа:
mistreated написа:

Като не ти дреме , какво си се разпенил тук ? Бягай да прибереш стоката от къра и не се занимавай с работи , които не са ти ясни !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 фев 2015 21:47

Кво му обръщате фнимание на тоя Б(р)езняк? Стойчо ги е надъхал да безобразие и ако днес имахме мач с тях щеше да има жертви! :evil:
Дайте да обсъждаме Капело и Мауриньо в тая тема? Със селенията дотук!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 фев 2015 22:16

При Стойчо все едно и също. Плюване по другите и когато дойде втория сезон и трябва да тренира той футболистите, които през лятото са дошли във форма тотален срив.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 фев 2015 23:00

cska-632 написа:При Стойчо все едно и също. Плюване по другите и когато дойде втория сезон и трябва да тренира той футболистите, които през лятото са дошли във форма тотален срив.

:lol: :lol: :lol:

Хахахахахахах как развеселяваш само. "Дошли във форма" ? То 90% от тези, дето ги вземаме, не са играли по една година футбол.

Върни се в “ЦСКА”