Левски- Улисес - контрола /03.02.2015г. 17:30ч./
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски- Улисес - контрола /03.02.2015г. 17:30ч./
Поне аз видях, че арменците първи започнаха с подобни провокации и скачане на бой... Нормално е в един момент на нашите да им кипне. Така и не видях точно какво стана около тъча, но след като цял мач си провокиран и после някой те издразни е нормално да прелее чашата... Няма значение кой е виновен за сбиването, важното е какво видяхме в играта на нашите. 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Гаджев не трябва да е в отбора,той започна голямото меле и защо ли?
-
- Контакти:
Какви комплексари има в тоя форум ..... направо не е истина!
-
- Контакти:
Популярността на Левски зад граница расте след всеки международен двубой.Редно е да играят и с някой австралийски тим.Континента заслужава да се разсея.
- ralka_levskarka
- Контакти:
В тази 61-ата минута се стигна до спречкване между Веселин Минев и футболист на съперника, като защитникът на "сините" беше ударен. След това на игрището излязоха резервите, треньорите и всички останали представителина клубовете. В един момент човек от арменския щаб събори Владимир Гаджев на земята и след това настана ритане и блъскане. Сред най-активните в грозните сцени беше наставникът на Улисес Гаджик Симонян. Това принуди Георги Иванов-Гонзо да призове своите футболисти да напуснат терена.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Долно уйно
- Контакти:
zlato1234 написа:Поне аз видях, че арменците първи започнаха..... Така и не видях точно какво стана около тъча
Последно? :D
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- ralka_levskarka
- Контакти:
„Удариха Веско Минев и от там нататък не се знаеше кой какво прави. Ситуацията стана неуправляема. Може би и съдията е виновен, тъй като не санкционира някои остри влизания. Работата на треньора е да успокои футболистите и това бе моята цел, когато се намесих“, започна Стоев.
„Имаше и хубави моменти особено през първото полувреме, но някои играчи не бяха на висота. Има неща, които определено бяха добри в играта ни. Що се отнася до съперника, бяха ме предупредили, че играе по-твърдо, но не очаквах чак толкова грубо“, продължи Стоев.
„За нови футболисти не мога да кажа кога ще стане като дата. Джалоу е с неизлекуван Хепатит В и по тази причина не го привлякохме. В срещата допуснахме грешки в защита. Преди втория гол двама от нашите играчи погледнаха много лежерно на ситуацията и от там се разви атаката за гола“, анализира специалистът.
„Ще хабя нерви по време на подготовката, но в официалните мачове няма да бъда така. Не мога сам да си давам оценка дали се справям с работата. Все пак мисля, че има повече широта на атаката и някакъв напредък. Мисля, че ще променим нещата в положителна насока. От Хасково пратиха съгледвачи на нашия мач, но и ние ще ги гледаме в една контрола в Турция. Тези неща са нормални“, каза Стоев по случай на това, че изпълнителният директор на хасковлии Тихомир Петков и помощникът Емил Ангелов наблюдаваха проверката.
„Имаше и хубави моменти особено през първото полувреме, но някои играчи не бяха на висота. Има неща, които определено бяха добри в играта ни. Що се отнася до съперника, бяха ме предупредили, че играе по-твърдо, но не очаквах чак толкова грубо“, продължи Стоев.
„За нови футболисти не мога да кажа кога ще стане като дата. Джалоу е с неизлекуван Хепатит В и по тази причина не го привлякохме. В срещата допуснахме грешки в защита. Преди втория гол двама от нашите играчи погледнаха много лежерно на ситуацията и от там се разви атаката за гола“, анализира специалистът.
„Ще хабя нерви по време на подготовката, но в официалните мачове няма да бъда така. Не мога сам да си давам оценка дали се справям с работата. Все пак мисля, че има повече широта на атаката и някакъв напредък. Мисля, че ще променим нещата в положителна насока. От Хасково пратиха съгледвачи на нашия мач, но и ние ще ги гледаме в една контрола в Турция. Тези неща са нормални“, каза Стоев по случай на това, че изпълнителният директор на хасковлии Тихомир Петков и помощникът Емил Ангелов наблюдаваха проверката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- damyanov1963
Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Или Батков да се маха, или да пращат отбора при аматьорите! ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ!
Сега пък тия анонимници Улисес откъде се пръкнаха, от коя част на Азия са, от "европейската" ли? Само те не ни бяха били?!
Аман вече!
Или Батков да се маха, или да пращат отбора при аматьорите! ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ!
Сега пък тия анонимници Улисес откъде се пръкнаха, от коя част на Азия са, от "европейската" ли? Само те не ни бяха били?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Лягай да спиш бе клоун! То бива реване , ама чак пък толкова - не бива! Писна ми всеки 2-ри, който си мрази живота и като не върви нещо в Левски да влиза във форума и да товари наред! Айде хващай дългата!
dominos написа:Предвиждам бойко реми.

[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]