Тончи го немаше на бека при контрата...
/контрола/ ЦСКА - ФКСБ(Стяуа) Букурещ 03.02.2015 - 17:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: /контрола/ ЦСКА - ФКСБ(Стяуа) Букурещ 03.02.2015 - 17:30ч.
....добре... цяло първо полувреме ги мачкаме и накрая в 45 - 0:1...
По-добре играхме през първото полувреме и някак незаслужено губим в резултата. Но от играта общо взето съм доволен.
ЦСКА играе добре,но много положения пропуска,а Стуяа си вкара от две едното.
caracol написа:Но от играта общо взето съм доволен.
И аз
- Red Warrior
- Контакти:
Разликата между румънците и нас, е че те от едно положение си вкараха гола, а наш Силва си мисли за трансферчета. Николич досега нищо не показва. Не съм ги гледал с Бъркляча първите две контроли, но не съм впечатлен. Ще им дадем известно време, но не може да е безкрайно много.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Teo написа:caracol написа:Но от играта общо взето съм доволен.
И аз
Като цяло темпото на мача не е висока и Стяуа ако така играе да забрави за групите на Шампионската Лига.
parazit написа:Teo написа:caracol написа:Но от играта общо взето съм доволен.
И аз
Като цяло темпото на мача не е висока и Стяуа ако така играе да забрави за групите на Шампионската Лига.
Има разлика между официален мач и контролка... и двата отбора не се хвърлят общо взето, но ние стояхме в пъти по-добре от тях... на Тончи ахилесовата пета му е в защитата... никъв го нема..
Последна промяна от Teo на 03 фев 2015 18:24, променено общо 1 път.
- Logical person
- Контакти:
dreben23 написа:0-1
Зле изглеждамеНямаме никакви идеи в атаката.
Как изглеждаме зле като ги смачкахме ? Цяло полувреме се игра в тяхното наказателно поле. Създадохме си три чисти 100% положения + 7-8 корнера от които можеше да падне гол. Това че си изпуснахме положенията и ни хванаха на една контра в 47 минута е друг въпрос. Резултата не е важен. Аз съм доволен от всичко с изключение само на Никулич. Ще му трябва повече време да влезе във форма и да се сработи с останалите.
Teo написа:parazit написа:Teo написа:caracol написа:Но от играта общо взето съм доволен.
И аз
Има разлика между официален мач и контролка... и двата отбора не се хвърлят общо взето, но ние стояхме в пъти по-добре от тях... на Тончи ахилесовата пета му е в защитата... никъв го нема..
Съгласен съм,че ЦСКА стоя по-добре,но трябваше да си вкара едно от трите положения.Стяуа просто това им е потенциала.
Добро първо полувреме, стояхме по добре от румънците, изпуснахме няколко положения и накрая с едно ни вкараха. Фелипе и Съни изцяло владеят ццентър, Марки е слаб и си мисля, че е крайно време този сезон да е резерва
Последна промяна от Joni_ на 03 фев 2015 18:30, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]