Обсъжда се четвърта смяна и отмяна на "тройното наказание" в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Обсъжда се четвърта смяна и отмяна на "тройното наказание" в

Мнениеот Alexx » 03 фев 2015 13:42

Обсъжда се четвърта смяна и отмяна на "тройното наказание" във футбола

Футболният орган, отговорен за правилата на играта, ще обсъжда въвеждането на четвърта смяна в продълженията и отмяната на т.нар. тройно наказание.

Двете теми ще залегнат в програмата на заседанието на Барда на международните футболни асоциации (IFAB) по-късно този месец. Организацията включва представители на четирите британски федерации (Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия) и четирима души от ФИФА.

Тройното наказание е обект на обсъждане от години. Отсъждането на дузпа за нарушение при чиста голова възможност в наказателното поле, придружена с червен картон и наказание от един мач се смята за крайно несправедливо.

Критиците твърдят, че комбинацията от дузпа и червен картон е твърде драстично и в много случаи убива конкуренцията в мача.

Миналата година УЕФА предложи да червеният картон да се замени с жълт, но представителите на IFAB са притеснени, че може да се увеличат циничните нарушения в наказателното поле.

Срещата в Белфаст на 28 февруари ще реши дали да се позволи на отборите да използват четвърта смяна, когато двубоите влязат в две продължения по 15 минути.

IFAB ще обсъжда и възможността на играчите да се прикачат чипове или малки уреди, които да следят представянето им по време на мач. По-надолу в дневния ред е залегнала възможността за използването на видео повторения от съдиите.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Обсъжда се четвърта смяна и отмяна на "тройното наказание" в

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2015 13:56

bestvaluestore написа:И какво решиха?Нали на 28.2.15 е било събитието.

Не е ли малко рано за 28.02.2015, след като днес е 03.02.2015 :roll:

Аз лично съм за четвърта смяна и против отпадане на тройното наказание.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 фев 2015 13:56

Да дават червен картон и да изтрият наказателното, тогава няма да има дузпи и наказанията ще са още по-малко. :lol:

Според мен Господ ги е наказал достатъчно с фалшивия футбол, който администрират, но и нас наказват, тъй че имат да обсъждат и четвъртото наказание как да бъде избегнато. :) :mrgreen:

И да увеличат съдиите зад вратите на трима, поне единият да види когато е отбелязан гол, не да се отменят чисти голове заради проклетото им тото. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 03 фев 2015 13:59, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 фев 2015 13:58

Аз съм за 4та смяна, но при схема 3+1. Три смени за полеви играчи и една за вратаря, ако се контузи или ако бъде изгонен. Може да се въведе и четвърта смяна за полеви играч, ако има продължения.
За тройното наказание се колебая, но смятам,че за да има интрига в мачовете трябва да го отменят.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 фев 2015 14:10

Четвърта смяна бива, ама да го направят така че да се ползва, само ако се контузи някой състезател, по-удачно ми се струва. Другите им промени са излишни- единственото хубаво нещо засега дето са ъпгрейднали, е наличието на технология на голлинията. Тва им намалява и работната ръка, и вече се вижда ясно гол или не, освен ако не правят някаква шашма и пускат друг кадър на зрителите. Замисляли ли сте се по тоя въпрос, сега могат да манимулират всичко с компютъра? :lol:
Последна промяна от dreben23 на 03 фев 2015 14:38, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 фев 2015 14:15

Обсъжда се ама не от днес :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 03 фев 2015 14:33

Само 4-та смяна в продълженията е добре да има. Всичко останало разваля самата игра и ако продължават така скоро футболът ще заприлича на американският футбол с 1435434 спирания.
Може би и головете на чужд терен трябва да се премахне или промени... всичко друго е ОК. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 фев 2015 14:52

Отдавна не е най-великата, чувате го от най-големия й почитател. :cry: Може би най-скъпата е по-правилно, за велика категорично не съм съгласен, твърде много намаляха истинските звезди, тези не са много реални кой квото ще да ми ги хвали. Но тези дето сме гледали истинските знаем и правим разликата, например аз избрах да подкрепям като дете скуадра адзура, не защото ни бие където ни хване, а щото имаше поне 8 -10 истински звезди, а сега в цяла серия А нямат толкова! :lol: Бразилия също беше пълна със звезди и ги харесвах, сега се радват на някъв Неймар кожа и кости, ама кво да се прави. Велика игра само на хартия е останало, да залъгваме малките деца, само че дори те не я гледат, ама си цъкат на лайф бета, щото знаят, че не е велика вече и поне да припечелят от нея нещичко! :lol:

Колко от тук залагащите играят на лайф, нека си признаят, за да видим комара ли ги влече или футбола като велика игра и тогава ще видите до какво състояние са я докарали играта разните му там Платинита, Блатерчета и Боби Михайловци! :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - Свят”