"Нито в ЦСКА съм счетоводител, нито искам да знам и да се бъркам в счетоводството на Лудогорец. Някои казаха, че жена ми се занимава с финансите на ЦСКА, така че не съм аз. Ако си мислят, че информацията, която я спират да излиза в медиите, не стига до нас, жестоко се лъжат. Това, което съм казал, съм преценил много добре, че е така. Някои хора не могат да преглътнат, че ние с 320 хил. лв. бюджет на месец, успяваме да сме на първо място с 3 т. пред Лудогорец, които са с 10 пъти по-голям бюджет нашия. Ако нашия е 3-4 млн., техният е 33 млн. Ако за Анисе, Хамза и Ангуло се събират 3 млн. евро, колко може да им е бюджета? Не искам да им броя парите, от къде са дошли, това си е тяхно нещо. Аз не искам да се бъркам и да ги нападам, искам да сме в добри отношения с всички клубове, най-вече с тях, защото те са цесекари. Би трябвало да имаме добри взаимоотношения, но в последно време това трудно става. Гледам, че направиха голяма дружба с "Левски", което не остава скрито и покрито. Футболните хора имаме 10-то чувство и успяваме да предугаждаме ситуациите. Евала им правя за постигнатото и за начина, по който работят. Те имат 10 терена, ние имаме 1. Продължаваме да се борим с тях и ше направим всичко възможно да излезем победители."
Това сме го гледали: След три месеца ще каже, че не е имало дружба, а той си го е измислил, за да пренесе напрежението в лагера на противника. Народа бързо забравя, ама това беше преди само две години. Изчакай да минат поне 4-5 годинки, народа да забрави какви си ги бръщолевил и тогава пускай директиви. Само не ми се мисли какво ще стане ако паднем в Разград (което е много вероятно), а вземем че прекъснем серията срещу чевените (което е малко вероятно).
Нека реването да започне още от сега
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mlad ... ski-314953