Симеон Славчев в Болтън до края на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Синьор Славчев в Болтън до края на сезона

Мнениеот Messi_fan » 02 фев 2015 22:53

mark1926 написа:
Messi_fan написа:Беше въпрос на време да го махнат. Трансфера му определено може да се нарече провала на годината. Дано в Болтън да го пускат поне през второто полувреме, но ме съмнява. Цял полусезон бърса праха по пейката. :roll: :|

Е, чак на годината- виж Тошко Неделев, в Майнц, далеч по слаби от Спортинг и е в трета лига , като не играе и редовно :!: А и Болтън е с една дивизия по- нагоре от трета лига на Германия. Не е успешен трансфер, но падението на Тошко е много по- голяямо :idea:

Неделев не го ли взеха година преди Славчев ? :roll:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 фев 2015 23:22

mark1926 написа:Охо, има промяна в жълтите опорни точки- първо се занимаваха с Марто , не им мина номерът и сега почват с Абушев :lol: :lol: :lol:

Разликата между Абушев и Тошенцето Неделев е сериозна- никой не го е обявил за футболен бог, както вие ,жълтури, направихте с подвизаващия се в трета лига на Германия, изпадащ втори тим на Майнц -Тошко Неделев. Споменавам Тошко, за да видите какви глупости говорите, а каква е действителността всъщност, за Абушев сме казали- силен полусезон и толкова, но мисля, че и той не е по- зле от Тошенцето :!:

Абушев беше обявен за младата надежда на българския футбол след едни 2 гола,той с тях си и остана,а свиленградския не е играл в нито един отбор от Европа ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 02 фев 2015 23:41

diplomat написа:
Logical person написа:
diplomat написа:
Logical person написа:Бавен е като слон за Англия. Такава повлекана, като него, само в Италия има шанс да играе.

Дейли Блинд от Манчестър Юнайтед гледал ли си го? :?

Гледал съм го на световното. Мачкаше от аутлиния до аутлиния, като халф-бек. Много добър е. В мунчо не съм го засичал.

Спечели приза "Играч на сезона" в холандското първенство играейки като дефанзивен халф. Определено е бавен, но благодарение на страхотния прочит на играта, позиционирането и цялостния му футболен интелект, този недостатък изобщо не се забелязва. Знам, че ще прозвучи смешно на някои, но много ми прилича на Пирло, с разликата че все пак е по-млад и доста по-борбен и подвижен. (но тази класа все още му липсва) Та мисълта ми беше, че скоростта не е толкова важна за централните полузащитници. :)

В Англия скоростта е много висока. Гледам Чемпиъншип, когато го дават. Отборите са сравнително некадърни като идея особено в завършващата фаза. Но скоростта е умопомрачителна. Който има нужда от 2-3 докосвания за да овладее топката няма шанс. Който не се придвижва много бързо от ситуация до ситуация, също.

От Славчев като цяло нямам добри впечатления, миналия сезон Тодор Янчев го надигра всичките ни мачове с Литекс.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2015 23:48

Logical person написа:
diplomat написа:
Logical person написа:
diplomat написа:
Logical person написа:Бавен е като слон за Англия. Такава повлекана, като него, само в Италия има шанс да играе.

Дейли Блинд от Манчестър Юнайтед гледал ли си го? :?

Гледал съм го на световното. Мачкаше от аутлиния до аутлиния, като халф-бек. Много добър е. В мунчо не съм го засичал.

Спечели приза "Играч на сезона" в холандското първенство играейки като дефанзивен халф. Определено е бавен, но благодарение на страхотния прочит на играта, позиционирането и цялостния му футболен интелект, този недостатък изобщо не се забелязва. Знам, че ще прозвучи смешно на някои, но много ми прилича на Пирло, с разликата че все пак е по-млад и доста по-борбен и подвижен. (но тази класа все още му липсва) Та мисълта ми беше, че скоростта не е толкова важна за централните полузащитници. :)

В Англия скоростта е много висока. Гледам Чемпиъншип, когато го дават. Отборите са сравнително некадърни като идея особено в завършващата фаза. Но скоростта е умопомрачителна. Който има нужда от 2-3 докосвания за да овладее топката няма шанс. Който не се придвижва много бързо от ситуация до ситуация, също.

От Славчев като цяло нямам добри впечатления, миналия сезон Тодор Янчев го надигра всичките ни мачове с Литекс.

За бързото обработване на топката си абсолютно прав! Аз пък лично смятам, че Славчев ще процъфти точно в такава атмосфера. Ако натрупа достатъчно игрова практика и самочувствие, има шанс да пробие в Спортинг!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 03 фев 2015 00:58

slash1912 написа:
mark1926 написа:Охо, има промяна в жълтите опорни точки- първо се занимаваха с Марто , не им мина номерът и сега почват с Абушев :lol: :lol: :lol:

Разликата между Абушев и Тошенцето Неделев е сериозна- никой не го е обявил за футболен бог, както вие ,жълтури, направихте с подвизаващия се в трета лига на Германия, изпадащ втори тим на Майнц -Тошко Неделев. Споменавам Тошко, за да видите какви глупости говорите, а каква е действителността всъщност, за Абушев сме казали- силен полусезон и толкова, но мисля, че и той не е по- зле от Тошенцето :!:

Абушев беше обявен за младата надежда на българския футбол след едни 2 гола,той с тях си и остана,а свиленградския не е играл в нито един отбор от Европа ;)

Неделев е обявен за ваша легенда :) и бъдещето на националния отбор :lol:

Абушев не е , а Камбуров неговото си го е направил- 106 гола за Локомотив Пловдив, остава му да вкара още 10 и задминава Гочо Василев по голове и се превръща във втори по голове след Бонев :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 03 фев 2015 01:02

Messi_fan написа:
mark1926 написа:
Messi_fan написа:Беше въпрос на време да го махнат. Трансфера му определено може да се нарече провала на годината. Дано в Болтън да го пускат поне през второто полувреме, но ме съмнява. Цял полусезон бърса праха по пейката. :roll: :|

Е, чак на годината- виж Тошко Неделев, в Майнц, далеч по слаби от Спортинг и е в трета лига , като не играе и редовно :!: А и Болтън е с една дивизия по- нагоре от трета лига на Германия. Не е успешен трансфер, но падението на Тошко е много по- голяямо :idea:

Неделев не го ли взеха година преди Славчев ? :roll:

Всъщност наистина някъдо толкова, просто не се сдържах да покажа , какво е истинско падение ;)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 03 фев 2015 07:15

На Острова трябва да си боец и да се раздаваш до край.Така е и в Германия.За това нашите играчи са с малки шансове.Дано Славчев го разбере и развие потенциала си.По-добре да играе във втора лига на Англия от колкото да търка скамейката в Португалия.За това е и под наем.Сравнението с други наши футболисти е неуместно.Спомням си думите на великият Кройф ,,За мекият и техничен футбол на Барселона и трябва зъл футболист'' и взе Камата в Каталуния.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 03 фев 2015 08:17

mark1926 написа:Всъщност наистина някъдо толкова, просто не се сдържах да покажа , какво е истинско падение ;)

Истинско падение,мойто момиче,е подготвителен лагер в хотел SPS с всекидневни тренировки в уюта на парк Лаута, ролеви игри на стражари и апаши из гората,бране на гъби и горски билки,деба горските феи чернобели....
Истинско падение е: нов собственик до 10 дена, после след още десет, и още 10....и така..
Падение е МарТОТО 1х2 всеки кръг.
Падение е да няма нормална фирма,която иска да бъде свързвана със Столипиново,Аджисана и Шекера.

Георги Илиев е светец-ето ТОВА е истинско падение...
Професор по география

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 фев 2015 12:05

Важно е да играе по-често.
Пожелавам му късмет и дано успее да използва всеки шанс.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Футбол - Свят”