Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот since_1912 » 14 дек 2009 13:33

Nase,predi vreme ti kazah da svali6 rozavite o4ila ti se razsardi,qvno si dale4 i ne moje6 da preceno6 normalno kolko e NASRANA situaciqta ot vsqkade.PS. sori za latineca.
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:38

creamfields

Има определено форумно поведение, което ме дразни повече от всико друго - провкоации и арогантност са сред тях. И когато това се случи, аз си изразявам мнението, трърся логика и задавам въпроси. "Крастта" нямам. Но има неща, които особено много ме дразнят.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 13:43

Hacko1912 написа:Да ама туак има хора, които твърдят че Италианци НЯМА и сделка не сам няма но никога не е ИМАЛО, всичко е цирк. Кви 300 000 кви 200 000 ... да цитирам един форумен плъх "Мисля,че няма непредубеден фен на Ботев Пд който да не е съгласен с гореизнесенето".

Насе лидере мой, пак ли запали!!!??? :mrgreen:
Отдавна всичко е ясно и колкото и да се опитвате да изкарате виновен ВХП..... НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ТОЙ, че няма сделка...опаааа италианци хахахааха :mrgreen: :mrgreen:

Няма "сми" да си го изкарвате на човек който мисли различно от вас!

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 14 дек 2009 13:45

всеки го дразнят мн неща,но ако тръгне да се занимава с всички това значи,че цял ден ще се занимава с глупости.Кучетата си лаят,а кервана си върви.Ако ще има нещо нито приказките на форевер нито приказките на вхвп ще го спрат.По добре насочи вниманието си към парите ,които искат Христолов и Шилев и кой би ги дал при положение,че има задължения надхвърлящи ги многократно

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 дек 2009 13:48

Защо да не се отваря такава тема? Защо и да се мълчи? Имало друг проблем - да има, но изглежда че и двата проблема имат връзка. Така че, мисля че сега е времето и мястото да се кажат нещата такива, каквито са. Става въпрос за верни неща, естествено. Аз не съм съдник на никого, но нещата при феновете в последно време не вървят в правилната посока. Толкова голям креди на доверие, както получи Селския не е получавал и Динко Дерменджиев като треньор. След края на бойкота не съм чул нито веднъж да се вика дори срещу ДХ. Мисля, че за 10 години повече трябваше да сме научили и що за човек (по-скоро нечовек) е Христолов.
Наско, завиждам ти че си далеч от селското изчадие! И от действителността в отбора, май.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:49

since_1912 написа:Nase,predi vreme ti kazah da svali6 rozavite o4ila ti se razsardi,qvno si dale4 i ne moje6 da preceno6 normalno kolko e NASRANA situaciqta ot vsqkade.PS. sori za latineca.

since майна ... честно не знам нарочно ли го правипш това или ти се иска да ме ядосаш жестокко с такива фрази. Кви розови очила, кви пет лева? Аз и тогава те питах. Ситуацията не е насрана ами е мега насрана. Това не онзачава че всеки може си играе с фенските страсти за личен интерес, вендети или чешена на самолюбието.

Да ти каже още нещо. Ако хора като Форевер и ВХП са знаели на 100%, с факти и прочие, че италианците са циркаджии и сделка няма никога да има, те са толкова виновни както и тези тартори дет взимат директно кинти от италианото, ако има такива. Защото да имат подобно инфо и да го крият си е престъпление. Ако са го имали естествено. Това да се появят в един форум и скрити за анонимността на някви никове, да твърдят подобни неща без доказателства не се брои. Много ясно е че малко ще им повярват. Ако са знаели с доказателства, да са казали и представели. Ако не на мен и на теб, то поне на тези, които са решавали какво да се прави. Ако не - да гният заедно с тези, които са лапали на наш гръб./

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:51

creamfields написа:всеки го дразнят мн неща,но ако тръгне да се занимава с всички това значи,че цял ден ще се занимава с глупости.Кучетата си лаят,а кервана си върви.Ако ще има нещо нито приказките на форевер нито приказките на вхвп ще го спрат.По добре насочи вниманието си към парите ,които искат Христолов и Шилев и кой би ги дал при положение,че има задължения надхвърлящи ги многократно

тук си прав ... ама аз тия полвин милион няма кво да ги мисля.

ето появи се няква нова статия за Пичонката в П 24 гледам ... щал си ходи в четвъртак. ако е вярно кой ли му е платили или ще плати хотела го еа?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 13:59

http://sport.plovdiv24.com/125180.html
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичоне смята да се прибере в Италия този четвъртък, научи Plovdiv24.bg. Специалистът изглежда ще успее да се прибере в родината си за Коледните празници, след като имаше опасност да остане в България поради наложена забрана от прокуратурата за напускане на страната, заради неплатени около 60 000 лева сметки в хотел Империал на негово име. Пичоне обаче е убеден, че ще може да се прибере при семейството си в Генуа за празниците. Италианските футболисти, които бяха пращани в Италия още миналата седмица от вестници и сайтове, търсещи само скандали, все още са в Пловдив и не са разтрогвали договорите си с Ботев.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 14:00

sokkoban написа:
Hacko1912 написа:Да ама туак има хора, които твърдят че Италианци НЯМА и сделка не сам няма но никога не е ИМАЛО, всичко е цирк. Кви 300 000 кви 200 000 ... да цитирам един форумен плъх "Мисля,че няма непредубеден фен на Ботев Пд който да не е съгласен с гореизнесенето".

Отдавна всичко е ясно и колкото и да се опитвате да изкарате виновен ВХП..... НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ТОЙ, че няма сделка...опаааа италианци хахахааха :mrgreen: :mrgreen:

Ооо, чакай малко, хайде да не подхващаме пак спора, заради който предната тема бе заличена. Едно е различно мнение, друго е уважение към пишещия. Познай кое липсва на толкова обичания от теб "вхп".
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 14:03

sokkoban написа:

пак ме бъркаш с някой друг ама нейсе ... аз не си ги изкарвам на никой за нищо. Аз съм радетел за форумна логика и чистота ... :mrgreen:

Върни се в “Архив”