Благой Георгиев:Ако съдия от Русия свири тук, ще го линчуват

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Благой Георгиев:Ако съдия от Русия свири тук, ще го линчуват

Мнениеот San-Jose » 14 дек 2009 13:03

Благой Георгиев какво каза за съдийството по Канал 3, че в Русия съдиите грешяли повече и ако съдия от Русия свири в България, просто няма да излезе от стадиона :mrgreen: Камбуров и Благо Георгиев в клуб '' Висша Лига'' по Канал 3 също се смеят на синия рев :lol: Мартин Камбуров: ''За първи път виждам съдия да отмени гол на Левски и да сгреши в тяхна вреда'' :lol: :lol: :lol:

Sole
Контакти:

Re: Благой Георгиев:Ако съдия от Русия свири тук, ще го линчуват

Мнениеот Sole » 14 дек 2009 13:14

Алооо, сини медийни плачковци, нищо не казвате,че изравнителния гол на Левски е от чиста засада :!: /ясно се вижда на видеозапис!/ Не дадохте по синята ТВ как при нарушението срещу Заков в 14-та мин.цялата резервна скамейка барабар с Гонзо влезе на терена да се разправя със съдията---Ако,бе рефер на място щеше да останете още тогава без резервите си - спести червени картони на всички резервни играчи нахлули на терена :!: :twisted:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 дек 2009 13:14

Абе ти нямаш ли си друга работа та само се занимаваш с отбора на ЛЕВСКИ ,гледай си там морето и се кланяй на бай Димо ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 дек 2009 13:28

Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 13:36

Sole написа:Алооо, сини медийни плачковци, нищо не казвате,че изравнителния гол на Левски е от чиста засада :!: /ясно се вижда на видеозапис!/ Не дадохте по синята ТВ как при нарушението срещу Заков в 14-та мин.цялата резервна скамейка барабар с Гонзо влезе на терена да се разправя със съдията---Ако,бе рефер на място щеше да останете още тогава без резервите си - спести червени картони на всички резервни играчи нахлули на терена :!: :twisted:

На кой видеозапис се вижда,че голът е от засада?Щото аз гледах мача,Канал 3 и други репортажи и на НИТО ЕДИН не се вижда В МОМЕНТА на центрирането къде е Миланов!Може би въпросният видеозапис е бил излъчен само по твоя телевизор или по зелената телевизия?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 дек 2009 13:39

Ако дойде тук руски съдия и види на какъв стадион играят българските евроучастници би си теглил куршума на секундата.
Последна промяна от Madridist на 14 дек 2009 13:46, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 дек 2009 13:45

terata написа:Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост :)

Нека всички моряци се поставим на мястото на феновете на Левски...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма мач в който отборчето му да не е подпирано от съдиите и сега,когато един път съдия сбърка/според тях/ в тяхна вреда ще квичат седмици и месеци наред от мъка.А относно засадата,аь бях на мача,точно на линията на засадата и ти казвам че засада имаше на 100%!На всичкото отгоре имаше и нарушение на зетко срещу вратаря ни.Ама ти сигурно си едноок,а здравото ти око е защитено от истината с тъмно сини очила.Затова не го видя.Сигурно не си видял и нахлуването на резервите и треньорите след червения картон за Рабех.Трябваше съдията още тогава да ви редуцира бройката,а в мелето да изгони и Минев и Милиев и другите нападащи съдията.Тогава нямаше да се стигне до удара който понесе надрусания Минев.И резултата закономерно отиваше на поне 5 гола.А така мога смело да заявя че съдията ни ощети и ви спаси от разгром.Както обикновено ви се случва на вас.Помните ли след двете дузпи и червения картон на Герена срещу нас какво приказвахте?Така бил видял съдията,така отсъдил.И човешко било да се греши.И дори и да не бил дал две дузпи и червен картон,пак щели сте да биете морето.Ами същото сега се отнася и за вас!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 дек 2009 13:51

Veso1913 написа:
terata написа:Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост :)

Нека всички моряци се поставим на мястото на феновете на Левски...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма мач в който отборчето му да не е подпирано от съдиите и сега,когато един път съдия сбърка/според тях/ в тяхна вреда ще квичат седмици и месеци наред от мъка.А относно засадата,аь бях на мача,точно на линията на засадата и ти казвам че засада имаше на 100%!На всичкото отгоре имаше и нарушение на зетко срещу вратаря ни.Ама ти сигурно си едноок,а здравото ти око е защитено от истината с тъмно сини очила.Затова не го видя.Сигурно не си видял и нахлуването на резервите и треньорите след червения картон за Рабех.Трябваше съдията още тогава да ви редуцира бройката,а в мелето да изгони и Минев и Милиев и другите нападащи съдията.Тогава нямаше да се стигне до удара който понесе надрусания Минев.И резултата закономерно отиваше на поне 5 гола.А така мога смело да заявя че съдията ни ощети и ви спаси от разгром.Както обикновено ви се случва на вас.Помните ли след двете дузпи и червения картон на Герена срещу нас какво приказвахте?Така бил видял съдията,така отсъдил.И човешко било да се греши.И дори и да не бил дал две дузпи и червен картон,пак щели сте да биете морето.Ами същото сега се отнася и за вас!

Е ти щом викаш че и съдията вие ощетил, нема смисъл да пишем повече :)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 дек 2009 13:56

Каде ще пребъде Левски?
Гледайте срещу Лацио какво ще стане..незнам там кой ще ви е винове обаче..
Може би Гонзо ще каже,че Лацио е 2 класи над вас и е нормално да загубите 3/4:0
Затваряте си очите за големите проблеми за това ЧЕ НЯМАХТЕ 2-3 УДАРА ЗА ЦЯЛ МАЧ МАКАР И С 10 ЧОВЕКА ?
ТОВА ЛИ Е ОТБОРА КОЙТО ИСКАТЕ ДА ВИЖДАТЕ?
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ БГ МЕДИЙТЕ ИЗКАРАХА ЛЕВСКИ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА,А НАС НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 дек 2009 15:19

Дучето като свирне тръбата и тръгва първосигнално.Пената каза че е най-добре Левски и ЦСКА да се обединят и Дучето реши да започне обединението откъм ревовете.Да ама защо не погледнете какво пишат редвите фенове на другите отбори,включително и тези на ЦСКА?Историята се повтаря.В София като ни заклахте миналата година,вие викахте че даже сте били и ощетени.Или си забравил?То вярно че късата памет или липсата на такава е присъща на хората с два пръста чело. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”