Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
7 е добро число

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот 7 е добро число » 16 яну 2015 18:19

Добре де , аз лекичко така да попитам - намериха ли се парите дето уж не е истина , че липсват ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 16 яну 2015 23:52

7 е добро число написа:Добре де , аз лекичко така да попитам - намериха ли се парите дето уж не е истина , че липсват ?

Грешно адресираш въпроса си. Тръста и Фондацията са две напълно различни неща.Тръста, както НКП и Форума е един от големите дарители за Юбилея. Като такъв нееднократно е настоявал за пълен отчет на Фондацията. Към момента такъв не е представен на обществеността. Тръста не може да даде отговор вместо организация, в чието управление не е взимал и не взима участие.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: до тръст"Синя България" и НКП

Мнениеот Djack_84 » 17 яну 2015 18:40

vency75 написа:уважаеми господа от двете организации.
вече няколко дни в нашия любим клуб се случват разни неща.случват се и то не толкова добри.идват и си отиват някой хора,търсят се начини за спасение на клуба,търсят се нови тренери,идват нови такива.(надявам се днес ).във форумите валят хиляди въпроси ,предложения от феновете.същите тези фенове които милеят за отбора,заради които ви има вас-ТРЪСТ И НКП.има си много други проблеми и теми за решаване,но вас ви няма.вас двете организации човек не може да намери,да чуе вашето мнение,решение,предложение.всеки ден влизам във вашите (нашите)саитове на организациите ви, с надеждата да видя ,да прочета някаква позиция за случващото се.но не би.там единственно чета кога ,къде ще има празненства .и то не обединени както би трябвало да е ,а поотделно.било то в сливница,плевен или пък в клуб "Стикс".докога ,докога господа ще бъде така?докога няма да имате позиция?тук изключение прави "Торсида Кюстендил".само те имат позиция.благодаря им за което.
във форумите един привърженик пита как може да дарява по 100 всеки месец,как да съберем още такива хора.няма кой от вас да му отговори.не е ли вашо задължение да му отговорите?да намирате такива хора като него? да ни накарате и други такива да го направим.и той не говори за тези 14 лв за членство.говори за средства всеки месец.а ако пък се поинтересувате повече ще намерите доста начини в форумите ,как могат да се изкарват доста прилични пари с които да подпомагаме отбора-каквато е целта надявам се на Тръста и на НКП.
и моля ви без извинения от сорта -ние не бяхме поканени,не знаехме или нещо такова.къде да ви поканят,нали сте част от това нещо.не се правете на идиоти.а помагаите на отбора.

Пич,ако имаш идеи и искаш да помагаш - подай си молба за членство,ела на общото събрание и на други срещи на тръста и кажи идеите си.Този фен дето иска да дарява 100 лв всеки месец - предполагам има интернет.На сайта на тръста има обявена банкова сметка.Може да ги превежда там.Ако не иска да е член на каквато и да е организация,нищо не пречи да прави дарения.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 20 яну 2015 20:09

Отчетът за юбилея
Днес, 20 януари 2015 г., по настояване на Тръст „Синя България”, Национален клуб на привържениците на Левски и forum.levski.com, които са трите най-големи дарители за честването на стогодишнината на Левски София, се състоя вътрешен одит за дейността на Фондация „Фонд 100 години Левски”. На него присъстваха Константин Папазов (председател на Фондацията), Ина Йорданова (председател на Фондацията), Христо Василев (представител на Фондацията), Васил Колев (председател на тръста), Любен Цонков (член на УС на тръста), Димитър Костадинов (член на УС на тръста), Владимир Владимиров (председател на НКП), Любомир Костадинов (председател на НС на НКП) и Антони Джамбазов (представител на форума).
В продължение на 4 часа бяха прегледани всички документи, свързани с приходите и разходите на Фондацията, включително честването на 23 май 2014 г., „Синя Коледа” и производството и продажбата на юбилейни артикули.
Бяха установени:
1. Неустановени разходи (липси) в размер на 1779.80 лв.
2. Неотчетени билети за мача Левски – Лацио в размер на 204 лв.
Същевременно беше установено, че пряката печалба на ПФК Левски от дейността на Фондацията около стогодишния юбилей достига почти до 200 000 лева, в това число дарения за юношеската школа на клуба, продажба на колекция от фен артикули, брандиране на клубния автобус, футболни пособия и др. Почти 40 000 лева са изразходвани в благотворителни каузи, свързани с левскарската общност като организиране на юбилейни детски турнири в цялата страна и подпомагане на лечението на привърженици на клуба.
Счетоводният баланс на Фондацията ще бъде приет и публикуван съобразно изискванията на закона.
Тръст „Синя България
Национален клуб на привържениците на Левски
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 23 яну 2015 17:48

Възможност за реализация в любимия клуб:
Конкурс за управител на съвместното дружество за маркетинг
http://sinyabulgaria.org/konkurs-za-upravitel-na-savmestnoto-druzhestvo-za-marketing/

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2015 18:43

Доктор Н написа:Възможност за реализация в любимия клуб:
Конкурс за управител на съвместното дружество за маркетинг
http://sinyabulgaria.org/konkurs-za-upravitel-na-savmestnoto-druzhestvo-za-marketing/

Дали не беше по-добре да напишат някакви изисквания за позицията? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 28 яну 2015 22:42

бих искал да попитам ,дали някой знае какво стана с кампанията ДМС ЛЕВСКИ на 17 777.съществува ли още.как вървят нещата.
всъщност потърсих тук там и намерих някой странни данни.да кампанята още я има.и забележете за декември месец има изпратени точно 88460 смс,което за мен лично е едно изненадващо добро число.защо казвам изненадващо.ами първо и може би най важно -всички спряха да говорят за нея.дори тити .незнам защо,след като това също може да едно перо за набиране на средства.та това са 88 500лв на месец.
второ-и както всички казваме че сме левскари и сме над милион,ако поне 20% от нас изпращат САМО по 1 смс на месец,то това са поне 200 000 месечно.
и трето-погледнах справките и за предните месеци-е тук е голяма изненада .за ноември месец имаме цели 9811смс,за октомври -представете си 13.да точно 13.а септември бие всички рекорди-6.
които не вярва може да погледне на dmsbg.com
но тук не искам да съдя никой,та нали и аз съм в кюпа.а по скоро искам да призова да се изпращат смс-по 1 на месец.искам да призова и разпознаваемите лица на левски-тити,гонзо,батков,сираков,гаджев,футболисти, тренери,баскетболисти и всички други когато и където имат възможност да призовават хората да изпращат.след мач ,на интервюта..........пратете смс на 17 777 с текст левски.
и накрая една проста сметка-ако наистина поне 20% даряваме и се събират над 200 000лв,то всеки месец може да се дават от тях примерно:40%за футболния клуб,10%за баскетбола,10%за волеибола,?% за стрелбата,?% за гимнастиката..........защото левски не е само футбол ,както казваме левски е религия и там има много спортове които се нуждаят от нас.имаме и много шампиони в другите спортове.
сметката така показва следното 40% от 200 000=80 000лв.по 12 мес=960 000лв годишно.а по договор привържениците май трябваше да осигуряват 1 000 000 на ФК ЛЕВСКИ.а за баскетбола и другите-10%по 200000=20 000по 12мес=240 000лв годишно.а на тити му требваха 300 000.и т.н,и т.н.
и всичко това при 1смс на 20% от милионите фенове.а ако са 30% или пък 40%?и ако изпратим не по 1 а само по 2?
но за да се случи това трябва реклама,навсякъде -тв,радио,нет,вестници-точно както беше в периода в началото на кампанията.
аз съм никой и затова пиша тук,нямам познати ,връзки с такива хора който да го покажат на хората.ако има някои от вас ,моля направете го ,помегнете.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 яну 2015 16:25

Пич, хубави сметки правиш ама без кръчмар, както се казва.Провери си пак инфото и ще видиш, че си в голяма грешка ;)
ДМС 17777 имат 88 400 смс-а за всички кампании, за Левски са точно-354 смс-а....или 300 лева грубо ;)
Има начин да се събират пари, но трябва да се измисли точната формула.Аз подкрепям генерално идеите на тръста, единствените ми притеснения са свързани с дейното участие на хора от СЗ, което малко ме притеснява и според мен в някаква степен дискредитира тръста, като организация и целите пред него.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 30 яну 2015 22:57

SAMP написа:Пич, хубави сметки правиш ама без кръчмар, както се казва.Провери си пак инфото и ще видиш, че си в голяма грешка ;)
ДМС 17777 имат 88 400 смс-а за всички кампании, за Левски са точно-354 смс-а....или 300 лева грубо ;)
Има начин да се събират пари, но трябва да се измисли точната формула.Аз подкрепям генерално идеите на тръста, единствените ми притеснения са свързани с дейното участие на хора от СЗ, което малко ме притеснява и според мен в някаква степен дискредитира тръста, като организация и целите пред него.

да съгласих се почти веднага с цифрата 88 000.за съжаление де.бих искал да са поне толкова. но идеята ми не е само от тук да идват пари разбира се,но И от тук.а и така е наи евтино за всички и същевременно доста за отбора.на нас ще ни струва левче месечно ,а за отбора ще има доста по сметките горе.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 01 фев 2015 19:15

Информация за състоялия се УС на Левски
http://sinyabulgaria.org/informatsia-za-sastoyalia-se-us-na-levski/

Върни се в “Левски”