Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |

Мнениеот iliev72 » 01 фев 2015 11:11

Тренер БР нареди пъзела и вече не само играем добре , но и вкарваме голове.Върна се и голмайстора.Покрай него вече има и такива които да се учат.
И без трансфери вече имаме нови в отбора.Единственото което се надявам да се случи - Ловрен и Балотели да си върнат формата и самочувствието.
Наистина май ще има интересен завършек на сезона :)
Диего Коща след скандала: Не съм ангел, но не съм направил нищо лошо
Този е истински нагляр ! Да го бяха наказали още след първият мач с Ливърпул този сезон нямаше да наглее.Поне за мен този срам за бразилската школа !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 фев 2015 11:54

tisho_ynwa написа:гости сме на съседите
кокошките и бешикташ идват на Анфийлд
гости сме на светците и бешикташ
домакини сме на сити

чак в на4алото на март посрещаме бърнли .. точно 1 месец само тежки мачове , до някъде останах разочарован че не взехме някое име на пазара, но днес за 10 минути осъзнах че няма нужда - Ибе е нашето попълнение което ще ни помогне.

Това имах предвид + мач срещу Болтън, който сме длъжни да вземем, за да може да останат надеждите за купа, която Капитанът да вземе в последната си година в Ливърпул.A иначе Айб е бъдещето на отбора :)

Да му подарят и на Брендън такъв :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 12:42

iliev72 написа:Тренер БР нареди пъзела и вече не само играем добре , но и вкарваме голове.Върна се и голмайстора.Покрай него вече има и такива които да се учат.
И без трансфери вече имаме нови в отбора.Единственото което се надявам да се случи - Ловрен и Балотели да си върнат формата и самочувствието.
Наистина май ще има интересен завършек на сезона :)
Диего Коща след скандала: Не съм ангел, но не съм направил нищо лошо
Този е истински нагляр ! Да го бяха наказали още след първият мач с Ливърпул този сезон нямаше да наглее.Поне за мен този срам за бразилската школа !

Абсолютно.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 фев 2015 13:41

Влизаме в тежка серия сега. От 17-ти Януари до сега сме имали цели 5 мача, а сега в рамките на 10 дена имаме още 3. След Тотнъм до Бешикташ имаме глътка въздух с 9 дни почивка, но тогава май са националните отбори, което ще натовари някои футболисти още повече. Можем обаче да излезем от тази серия с максимално много точки. Сега важното е да си вземем без проблем мача с Болтън и след това да не губим точки срещу Евертън. След тези два мача идва първия важен мач срещу Тотнъм на 10-ти. Следват 9-те дни и след това имаме Бешикташ на 19-ти и втория важен мач със Саутхямтън на 22-ри. После сме пак с Бешикташ на 26-ти и на 1-ви Март сме със Сити. Трудна програма с много мачове и малко време за почивка, но пък поне имаме широчина в състава и винаги може да се пусне срещу Болтън примерно Борини вместо Маркович или Джонсън вместо Морено за да си починат част от титулярите. Особено имат нужда от почивка Коутиньо, Стърлинг и Сако! Сако имаше проблеми срещу Челси и на този етап нямаме право да го губим.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2015 13:59

Alonso_Massa написа:Влизаме в тежка серия сега. От 17-ти Януари до сега сме имали цели 5 мача, а сега в рамките на 10 дена имаме още 3. След Тотнъм до Бешикташ имаме глътка въздух с 9 дни почивка, но тогава май са националните отбори, което ще натовари някои футболисти още повече. Можем обаче да излезем от тази серия с максимално много точки. Сега важното е да си вземем без проблем мача с Болтън и след това да не губим точки срещу Евертън. След тези два мача идва първия важен мач срещу Тотнъм на 10-ти. Следват 9-те дни и след това имаме Бешикташ на 19-ти и втория важен мач със Саутхямтън на 22-ри. После сме пак с Бешикташ на 26-ти и на 1-ви Март сме със Сити. Трудна програма с много мачове и малко време за почивка, но пък поне имаме широчина в състава и винаги може да се пусне срещу Болтън примерно Борини вместо Маркович или Джонсън вместо Морено за да си починат част от титулярите. Особено имат нужда от почивка Коутиньо, Стърлинг и Сако! Сако имаше проблеми срещу Челси и на този етап нямаме право да го губим.

Много да внимава Бухала как ще върне Стъридж и Стърлинг

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 01 фев 2015 14:40

wolf написа:
Alonso_Massa написа:Влизаме в тежка серия сега. От 17-ти Януари до сега сме имали цели 5 мача, а сега в рамките на 10 дена имаме още 3. След Тотнъм до Бешикташ имаме глътка въздух с 9 дни почивка, но тогава май са националните отбори, което ще натовари някои футболисти още повече. Можем обаче да излезем от тази серия с максимално много точки. Сега важното е да си вземем без проблем мача с Болтън и след това да не губим точки срещу Евертън. След тези два мача идва първия важен мач срещу Тотнъм на 10-ти. Следват 9-те дни и след това имаме Бешикташ на 19-ти и втория важен мач със Саутхямтън на 22-ри. После сме пак с Бешикташ на 26-ти и на 1-ви Март сме със Сити. Трудна програма с много мачове и малко време за почивка, но пък поне имаме широчина в състава и винаги може да се пусне срещу Болтън примерно Борини вместо Маркович или Джонсън вместо Морено за да си починат част от титулярите. Особено имат нужда от почивка Коутиньо, Стърлинг и Сако! Сако имаше проблеми срещу Челси и на този етап нямаме право да го губим.

Най-добре ако от отбора не го пуснат за националния или той сам изяви желание да не ходи. (За Стъридж става въпрос :mrgreen: )
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2015 14:47

bobonik написа:
wolf написа:

Най-добре ако от отбора не го пуснат за националния или той сам изяви желание да не ходи. (За Стъридж става въпрос :mrgreen: )

Стъридж, ако не се лъжа, беше казал някъде, че и със счупен крак би играл за националния, така че ще палим свещи.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 фев 2015 15:00

Karsa Orlong написа: Стъридж, ако не се лъжа, беше казал някъде, че и със счупен крак би играл за националния, така че ще палим свещи.

Мисля , че по-лесно е да контузим дядо Рой.Да му счупим и двете ръце.Няма да има с какво да подписва повиквателни :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от iliev72 на 01 фев 2015 15:17, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 16:42

sonor написа:Добър мач, очаквано да бием с 2:0, сега идва рубикона - Евъртън, Тотнъм и Саутхямптън. За да искаме да се борим за ТОП4, трябва да бием конкурентите си. Брендън разбира се отново пробва ново нещо - Джан в центъра отдясно Шкъртел и отляво Сако ;)

Радвам се ,че си забелязал промяната в защита . Това стана ,заради смяната на халф-бека Маркович с нападателя Стъридж . Лалана мина на мястото на Маркович и заради по малките му защитни навици ,Брендън прати опитния Шкъртел отдясно ,за да помага и подсигурява Лалана. По неопитния Джан влезе в центъра на защитата и там се представи на ниво .Изобщо и тримата ни централни защитници бяха страхотни в тоя мач .
Спокойно ,ще бием и Евъртън и Тотнъм и Саутхямтън ..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 16:45

iliev72 написа:
Karsa Orlong написа: Стъридж, ако не се лъжа, беше казал някъде, че и със счупен крак би играл за националния, така че ще палим свещи.

Мисля , че по-лесно е да контузим дядо Рой.Да му счупим и двете ръце.Няма да има с какво да подписва повиквателни :lol: :lol: :lol:

Илиев ,говорите глупости .Всеки играч се радва на повиквателна за националния .Освен това ,контузиите са божа работа и въпрос на късмет .

Върни се в “Ливърпул”