Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот vaskonti » 31 яну 2015 22:26

becks32milan написа:
vaskonti написа:Въпроса ми е за обикновените пешеходци, без колело. Масово се мисли, че велоалеите са със статут на зебри. Мен много ме дразнят тия, дето пресичат където им падне, особено когато го правят бавно, все едно си им длъжен. Такива по принцип ги подгонвам с колата и ги шашкам, ама не знам дали и тия по велоалеите подлежат на газене или трябва чинно да ги изчакам, както правя на всяка зебра.

Гази колкото си искаш, но има страничен ефект който включва прокурори, адвокати, белезници, затвори и такива формалности. Прави си густо

Е, не ги газя, ама ги шашкам с приближаване на една боя разстояние :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2015 22:47

проф. д-р Томов написа:Форца Челси 8-)

Форца, ама съм леко разочарован...сбърка я вратарчето. Но случва се-гледаме напред!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 яну 2015 23:28

Васконти, откакто съм шофьор започнах да разбирам как българинът няма никакво чувство за самосъхранение.Пресича си както му дойде, изскача изведнъж на улицата, дори не се оглежда.Най-лошото е, че такива олигофрени могат да те вкарат в затвора без да си виновен.Ония ден си карам с 40 ( ограничението е 50 ) и изведнъж между спрели камиони изскача някаква лелка, малко остана да ми види бронята от близо, а после аз ще съм некадърен шофьор.Само да ви кажа, че в Германия има глоби и за пешеходци, които не пресичат както трябва и да ги видите как пресичат само на пешеходни пътеки и си чакат зелената светлина на светофарите.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2015 00:42

Soulen написа:Местните модератори като онова лайно от червения подфорум имат ли право да банват в спам темата за обсъждане на модератори :?:

Всичко имат право, без значение от случая, пък ако решиш да се оплачеш... по-добре недей! :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 фев 2015 01:05

diplomat написа:
Soulen написа:Местните модератори като онова лайно от червения подфорум имат ли право да банват в спам темата за обсъждане на модератори :?:

Всичко имат право, без значение от случая, пък ако решиш да се оплачеш... по-добре недей! :lol: :lol:

То не ми е за самия бан, аз мога хиляда регистрации да си направя. Просто ме дразнят такива комплексари като оня, няма да му казвам името сигурно се сещат повечето, поне Станко :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 фев 2015 01:11

daduradam написа:Васконти, откакто съм шофьор започнах да разбирам как българинът няма никакво чувство за самосъхранение.Пресича си както му дойде, изскача изведнъж на улицата, дори не се оглежда.Най-лошото е, че такива олигофрени могат да те вкарат в затвора без да си виновен.Ония ден си карам с 40 ( ограничението е 50 ) и изведнъж между спрели камиони изскача някаква лелка, малко остана да ми види бронята от близо, а после аз ще съм некадърен шофьор.Само да ви кажа, че в Германия има глоби и за пешеходци, които не пресичат както трябва и да ги видите как пресичат само на пешеходни пътеки и си чакат зелената светлина на светофарите.

То и тук има такива глоби. Само дето никой не ги налага.
Иначе преди да взема книжка, и аз изскачах отвсякъде по пътя с идеята, че колите трябва да ме пазят. Обаче щом започнах да шофирам, много бързо ми стана ясно, че като пешеходец трябва да показвам елементарна колегиалност към шофьорите и да не правя всичко възможно да ме сгазят. Същото важи и за шофьорите, които не знаят за какво служи пешеходната пътека.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2015 01:24

Corwin написа:
daduradam написа:Васконти, откакто съм шофьор започнах да разбирам как българинът няма никакво чувство за самосъхранение.Пресича си както му дойде, изскача изведнъж на улицата, дори не се оглежда.Най-лошото е, че такива олигофрени могат да те вкарат в затвора без да си виновен.Ония ден си карам с 40 ( ограничението е 50 ) и изведнъж между спрели камиони изскача някаква лелка, малко остана да ми види бронята от близо, а после аз ще съм некадърен шофьор.Само да ви кажа, че в Германия има глоби и за пешеходци, които не пресичат както трябва и да ги видите как пресичат само на пешеходни пътеки и си чакат зелената светлина на светофарите.

То и тук има такива глоби. Само дето никой не ги налага.
Иначе преди да взема книжка, и аз изскачах отвсякъде по пътя с идеята, че колите трябва да ме пазят. Обаче щом започнах да шофирам, много бързо ми стана ясно, че като пешеходец трябва да показвам елементарна колегиалност към шофьорите и да не правя всичко възможно да ме сгазят. Същото важи и за шофьорите, които не знаят за какво служи пешеходната пътека.

Аз пък не мога да си обясня защо наистина има хора, които до толкова не ценят живота си и си пресичат както им дойде! :shock: Толкова ли е трудно да се преценяват ситуациите, да се огледаш, да премислиш кога можеш да пресечеш...? :roll: :?:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 01 фев 2015 01:37

Аз имам чувството че циганите искат да ги блъснат. От "Чистота" редовно ги виждам как си седят на асфалта, или пък как пресичат в последния момент.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 фев 2015 01:38

Добър вечер. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 01 фев 2015 11:22

ЗАГИ ХАЛИЛ 8-)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”