ВЛ: Челси - Манчестър Сити / 31.01.2015г. / 19:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: ВЛ: Челси - Манчестър Сити / 31.01.2015г. / 19:30ч.

Мнениеот CSKA69 » 01 фев 2015 01:10

язе написа:
CSKA69 написа:
По-интересния въпрос е защо руснакът отново нае Моуриньо? Надявал се е, че престоят му в Италия и Испания ще го промени или просто за да изгради наново един отбор (това португалецът умее), който да печели трофеи, дори и без Моу начело в бъдещето :?:

Защото отчете грешката си с изгонването на Моуриньо и най- накрая реши да си седне на гъза. ;) Защото след Моу видя една плеяда от прехвалени специалисти начело на Челси, от които само един Анчелоти успя маалко да се доближи до успехите на Жозе.

С наследника на Моуриньо - Аврaм Грант, Челси стигна до така жадувания от Абрамович финал в Шампионската лига, загубен по доста нещастен начин. С Ди Матео пък спечели Лигата, което е най-големият успех на клуба в ерата Абрамович! Дори с Бенитес начело бе взета Лига Европа..Анчелоти направи дубъл в първия си сезон, но и той като Моуриньо не успя да се справи в Лигата - отпадна от Интер под ръководството на португалеца и от Юнайтед на следващтата година. Мисълта ми е, че за Абрамович най-важната цел винаги е била Шампионската лига, а Моу се провали даже още веднъж (миналия сезон) и смятам, че ако и тази година не я спечели, дори да вземе титлата в Англия, отношението на собственика ще се промени драстично ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 фев 2015 01:36

Аврам Грант, Ди Матео, Бенитез... не ме разсмивай. :lol: И тримата бяха временни по презумпция и не случайно. От всички само Анчелоти беше близо до определението мениджър и постигна нелош успех, но втория му сезон беше кошмарен... Убеден съм, че този път Моу ще се задържи повечко време. Както съм убеден, че все още не сме видели най- доброто от новия Челси на Моуриньо. :)
Последна промяна от язе на 01 фев 2015 01:38, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 01 фев 2015 01:37

Добре може умората от мача с Ливърпул да е извинение за днешния мач. Ще почакаме малко да дойдат мачовете на истината с ПСЖ и да видим как ще играем във Франция и на моста. Друго нещо е че неможахме да бием най-слабия сити от 5 години на сам и най-лошото нещо беше че нямахме един точен удар във вратата.
за умората вина носи и Моу тъй като знаем че не обича ротациите но ето до къде води тва + че тея на пейката губят и форма и за нищо не стават след тва.
Аз си мислех че Моу си е взел поука за първия си престой при нас, ама все повече мачове ме карат да мисля че е страхлив тренъор който си пази реномето.
Мачовете с Арсенал, МЮ, Ливърпул пак беше автобуса отпред пред вратата. Със по-слабите отбори и аз да съм тренъор с тея играчи и аз ще имам владение на топката и т.н силните отбори си проличават срещу силните. Излезна един път да се надиграва в открит мач с Тотнъм и ни напалниха мрежата с голове.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 фев 2015 02:02

Мача с Тотнъм на моста също беше много открит и си ги сгънахме без много зор. За случката на УХЛ обаче още нямам обяснение. Както и за мача с Брадфорд...
Със сигурност обаче, срещу силни отбори и за в бъдеще ще подхождаме по- дефанзивно, отколкото срещу слабаците.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 фев 2015 02:44

Майко такова опълчение не бях виждал скоро :shock: :mrgreen:

Иначе ЯЯ е по-важен според мен за Сити, просто защото най-важният играч на Челси е АЗАР....а Сити в 5 мача без яя нямат побед,а друг отбор са, особено когато Кун не е във форма ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 01 фев 2015 05:14

Първо, Лампард е ЛЕГЕНДА на Челси.
Второ, едва ли има фен на Челси, на който да му е харесала играта на тима през второто полувреме. Но с оглед на липсващите основни играчи и липсата на резервна скамейка (погледнете скамейката на Сити...) и не на последно място и тежкия мач с Ливърпул, аз съм много доволен от резултата. Куртоа не бива да бъде винен, на всеки може да се случи, а освен това и защитниците допуснаха грешка при изравнителния гол. Аз поздравявам Моуриньо, с тези налични играчи - толкова. Умората беше изписана на лицата на повечето играчи. Възхитен съм от Зума ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 01 фев 2015 09:42

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 01 фев 2015 10:35

We're 5 points clear.
Zouma is a Tank.
Zouma is doing a Varane.
We're in the Champions league.
We're in the Capital One Cup final
Lampard didn't score against us this time.
We have the easier fixtures than Man Shity.
Costa will be back in 2 games.
Our injured players will most likely be back for Aston Villa.
Cuadrado is pretty much a Chelsea player.

Бъдете оптимисти! :)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2015 10:48

riak4 написа:Бъдете оптимисти! :)

Е, разбира се, няма да отстъпим и крачка назад. :twisted:

Играта ни не е като в началото на сезона, но момента е специфичен и трябва да се печелят мачове.
Къса ни е пейката, но ще се справим.

Вземаме поне два трофея тоя сезон, поне според мен. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 01 фев 2015 13:38

Keyser Soze написа:Не съм писал в тоя форум от месеци, ама така като гледам - няма и смисъл, нека паплачта от форумни капацитети с IQ на хлебарка да го прави. Лампард не бил легенда на Челси - БЕЗ КОМЕНТАР!

Аз пък те приканвам да пишеш по-често. Колкото повече трезвомислещи има тук, толкова по-добре. Иначе положението тотално пропада.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Челси”