Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
БФС дали ще ни изхвърли,ако днес не се плати дължимото към тях?
- Canaries front
- Контакти:
не няма да ни изхвърлят. Слушах интервю на перуката,каза,че вече няколко отсрочки са давали и че до старта на пролетния сезон ако нещата не се оправят ще бъдат принудени да вземат драстични мерки ,та дори и изваждане от групата .Според мен поредното лягане на БФС пред Ботев,само незнам защо и те продължават да се вързват на селския.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
Тайфуни с нелицеприятни дела.........
Наблюдавам индивида Велизар и се чудя на: докъде може да стигне наглоста на един мерзавец на средна възраст.Всички помним как се самопредлагаше за изпълнителен директор на Селяка и какъв ред щяло да има в съблекалнята.Странно,но чак след това стана антихристоловист.Сега се е вписал в ролята на шофьор на смешника Малу и навсякъде тръби,че е заслужил висок пост във Ботев Пд.Тежко и горко на клуба ни с такива индивиди.Всъщност той е един от хората взели пари да осигурят комфорт на италианците.Мисля,че няма непредубеден фен на Ботев Пд който да не е съгласен с гореизнесенето.
-
- Контакти:
Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........
вече на 100 % съм сигурен,че наистина има платени фенове и авторът на темата е един от тях 

форевер:
1) кажи си името, а не се крия зад анонимността на форумно-плъховото съществуване
2) дай доказателства, това след като си кажеш името
3) как непредубедените фенове ще се съгласят с теб при условие че не представяш доказтелства. Ако знаеш нещо, (както твърдиш), копето ние не знаем, как очакваш да се съгласим с теб ако не покажеш факти за това.
Ако не се случат 1 и 2 (или поне едно от двете), ще съм принуден да сметна противно на желанието и волята си, че си мерзавец.
Наско
1) кажи си името, а не се крия зад анонимността на форумно-плъховото съществуване
2) дай доказателства, това след като си кажеш името
3) как непредубедените фенове ще се съгласят с теб при условие че не представяш доказтелства. Ако знаеш нещо, (както твърдиш), копето ние не знаем, как очакваш да се съгласим с теб ако не покажеш факти за това.
Ако не се случат 1 и 2 (или поне едно от двете), ще съм принуден да сметна противно на желанието и волята си, че си мерзавец.
Наско
CanariesUltrasFront написа:БФС дали ще ни изхвърли,ако днес не се плати дължимото към тях?
според мен вече всичко може де се сулчи. явно играчите са страхотно заплетени в корупционно-махаленско-тарикатско-селски игрички. тук теоретично включвам всички възможни играчи, от боби и БФС, през селяка, италианците и андреев/димитров, до тартори, таратори, форевери, ВХПихита, УНеСеСета, ПеУта и прочие.
- since_1912
- Контакти:
Tova e istina,+200 000evro iska 6ilev.Canaries front написа:Димитър Христолов е поискал от италианските бизнесмени 300 000 евро кеш за сделката за Ботев Пловдив, твърди в. "24 часа", позовавайки се на запознати с преговорите между двете страни. Лансираната сделка с инвестиционния фонд от Апенините все още не е финализирана. Освен въпросната сума в брой Христолов чакал и банкови гаранции от страна на купувача. Според запознати те са свързани със заложените от крумовския бизнесмен имоти, благодарение на които отборът е получил лиценз за настоящото първенство. Публична тайна е, че канарчетата дължат над 2 млн. лева на НАП и други държавни институции. Днес изтича ултимативният срок от БФС към клуба за издължаване на 47 000 лева за стари глоби.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/125102.html#ixzz0Zec3W2ku

А БЕ BOTEV FOREVER НА КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ ВЕЛИЗАР ,ЧЕ БИЛ ПЛАТЕН, ЧЕ БИЛ ШОФОЬОР... БОТЕВ ЗАГИВА, А ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО СЕ ГЛАСЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ СА КРАЙНО СЪМНИТЕЛНИ
botev forever написа:Тежко и горко на клуба ни с такива индивиди.
Форевъра не го познавам, но което си е вярно, вярно е. Велизаровците са от типа "агиткаджии". Те нямат ПОТЕНЦИАЛА да се борят с Чумата! Да не говорим за слуховете, които се носят за някои от тарторите... Доказани или не, във всеки слух има по малко истина...Борбата би трябвало да се подхване от хора като Чико, Бакалов, Андреев, но уви...явно и те не стават, затова сме на тоя хал.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
Да ама туак има хора, които твърдят че Италианци НЯМА и сделка не сам няма но никога не е ИМАЛО, всичко е цирк. Кви 300 000 кви 200 000 ... да цитирам един форумен плъх "Мисля,че няма непредубеден фен на Ботев Пд който да не е съгласен с гореизнесенето".