Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Джо Алън има много хляб в него, трябва да се отпусне, както направи Хендо, когато беше пред трансфер във Фулъм, когато Брендън го беше поставил в листата за трансфери. Първият, който сигурно ще си отиде в лятото е Ламбърт, просто не виждам как ще намери място между Стъридж, Балотели, Борини
sonor написа:Джо Алън има много хляб в него, трябва да се отпусне, както направи Хендо, когато беше пред трансфер във Фулъм, когато Брендън го беше поставил в листата за трансфери. Първият, който сигурно ще си отиде в лятото е Ламбърт, просто не виждам как ще намери място между Стъридж, Балотели, Борини
Разбира се .Джо Алън има още доста неразгърнат потенциал. В никакъв случай не трябва да се продава !! В момента е перфектната резерва на опорните халфове Лукас и Хендерсън .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Karsa Orlong
- Контакти:
sonor написа:Джо Алън има много хляб в него, трябва да се отпусне, както направи Хендо, когато беше пред трансфер във Фулъм, когато Брендън го беше поставил в листата за трансфери. Първият, който сигурно ще си отиде в лятото е Ламбърт, просто не виждам как ще намери място между Стъридж, Балотели, Борини
Борини трябва да напусне. Ще му вземем доста повече пари отколкото на Ламбърт, заплатата му (в това не съм 100% сигурен) е по-голяма, а и Ламбърт е единственият ни по-различен човек в предни позиции, докато другите са еднотипни. Освен това има 3 гола през този сезон, колкото са всичките на Борини от 2012 насам. Жабаря аут

Karsa Orlong написа:sonor написа:Джо Алън има много хляб в него, трябва да се отпусне, както направи Хендо, когато беше пред трансфер във Фулъм, когато Брендън го беше поставил в листата за трансфери. Първият, който сигурно ще си отиде в лятото е Ламбърт, просто не виждам как ще намери място между Стъридж, Балотели, Борини
Борини трябва да напусне. Ще му вземем доста повече пари отколкото на Ламбърт, заплатата му (в това не съм 100% сигурен) е по-голяма, а и Ламбърт е единственият ни по-различен човек в предни позиции, докато другите са еднотипни. Освен това има 3 гола през този сезон, колкото са всичките на Борини от 2012 насам. Жабаря аут
И Балотели с него ако може...
Hala Madrid
-
- Контакти:
gogovcite написа:Karsa Orlong написа:sonor написа:Джо Алън има много хляб в него, трябва да се отпусне, както направи Хендо, когато беше пред трансфер във Фулъм, когато Брендън го беше поставил в листата за трансфери. Първият, който сигурно ще си отиде в лятото е Ламбърт, просто не виждам как ще намери място между Стъридж, Балотели, Борини
И Балотели с него ако може...
Няма кой да му извади 5М+. Определено, освен че не е във форма и не може да се впише в този отбор.
Ламбърт с 2 години и заплата 40к не е проблема...той до края на договора си и може би още 1 година ще спре футбола така или иначе, така че не очаквам да го продем въобще. Борини с 60к на седмица трябва да си ходи да...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Алън със над 70 мача и почти на 25 дотук не ме е убедил по никакъв начин че си заслужава онея 15млн паунда.
Агентът на новото попълнение на Рома Сейду Думбия обясни как се е стигнало до трансфера на досегашния играч на ЦСКА (Москва) в тима на "вълците" от Рим. Днес руският и италианският клуб обявиха сделката за факт и Думбия ще облече фланелката на отбора от Вечния град срещу сумата от 14,4 милиона евро, като при изпълнението на определени условия тя може да достигне 15,9 млн. евро.
"По време на всеки трансферен период ми се обаждат много клубове, защото той е играч, който винаги бележи редовно голове. Освен това четири пъти се е изправял срещу Манчестър Сити и има пет гола срещу този отбор".
Само като се сетя, че платихме повече за Балотели и Борини, че дадохме 25млн ПАУНДА за тоя олигофрен Лалана и откачам. Хората са се разбрали точно за седмица, не за 3 месеца.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Ако Моуриньо не ни мразеше толкова и се беше навил да ни продаде Чех и Шюрле в пакет, догодина си ставахме съвсем реален претендент за титлата 

Karsa Orlong написа:Ако Моуриньо не ни мразеше толкова и се беше навил да ни продаде Чех и Шюрле в пакет, догодина си ставахме съвсем реален претендент за титлата
Аз пък Шурле не го харесвам .Ние и без това пак сме си РЕАЛЕН претендент за титлата догодина !!!

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.