Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Сега си погледах билетите от ШЛ, гледал съм Челси, Вердер и Барселона за общо 33 лв, толкова сега мога да гледам отново 3 мача но от А група, като 3 мача от а група съм ги гледал не за същите 30 лв, а за 3.
Дано ме разберете правилно ... Преди години фирма на фамилия Пеевски приватизира/открадна зала Универсиада заедно с прилежащите и площи , някъде около 180 декара + хотел на морето в пакет от държавата . Сами виждате до къде стигна баскетбола в Левски , просто тогава идеята е била явно да се присвоят тези имоти , а после , после ... ще видим , то вече се вижда де .
В момента се прилага същата схема и с футбола в Левски , трябва да сте слепи , за да не го видите ! Батков , по някакви си негови заобиколни "начини" е присвоил ст.Георги Аспарухов и прилежащите му части , някъде около 125 декара . Герена е вече частна собственост на господин Тодор Батков или на някакви господа без имена ! А какво е ПФК Левски без Герена ?!? Герена без ПФК Левски може , ама обратното едва ли ... Вече и държавата няма как да е гарант на феновете чрез собствеността на стадиона , няма как , той е частна собственост ... макар и все още неофициално . Затова и не се разрешава на журналистите да задават неудобни въпроси по темата ! Като например "Как без позволение на държавата бе бутнат сектор А" , нали е държавна собственост ... а може би е бил държавна собственост , някога . Бил е , ама вече не е явно . От тук нататък и 100 лева да направят билета ще си плащате , ама на Батков , а не в полза на ПФК Левски , което всъщност е едно и също . Ако Герена беше останал държавна собственост щеше да е съвсем друго , но това е и друга тема . Ще напиша още едно неприятно сравнение , което вече може би е на 100% истина ... не знам , но и не се интересувам толкова много - ПФК Левски спокойно вече може да се прекръсти за Во Веки Веков и без право на обжалване на ПФК Тодор Батков ! Откраднаха ви отбора левскари , под носа ви и със съдействието на Тръста , Фонда , НКП , Тити Папазов и т.н. ... От ЦСКА съм , но ми е тъпо като гледам безучастната ви участ . А и едва ли има какво толкова да направите . Жалко е , ПФК Левски трябваше да си остане ваш , а не на разни там приватизатори и печелбари . Впрочем задайте ги тези въпроси на Васил Колев от Тръста , нали той работи без пари за каузата Левски ... ама едва ли , безплатен обяд няма и никой няма да си отделя от времето дори и за Левски . Всичко е добре подплатено финансово за хората от УС и тези , които са извършили тази мога да я нарека спокойно "Кражбата на века " на вековния Левски . НКП също е здраво финансово подплатен от доста време , за да пази физически и по всякакъв друг начин Батков . Батков беше на учредяването на НКП и назначи Гугутката еднолично за шеф на феновете . Това стана в НДК преди време . Наскоро с неговата благословия Васил Колев стана шеф на Тръста ... Мъкнеше и Тити Папазов по телевизиите от студио в студио , но ролята на Тити е на придворния шут и съвсем не е безплатна . Всичкото е такъв прах в очите ви , от който вече на виждате нищо от случващото се . Не ми е работа на мен , като ЦСКА р да ви го казвам , но вие преценете сами дали ви пиша истината или сегашното положение ви устройва . Все пак делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се е казал някой някога .
Ето ви и още малко по темата , защото не съм адвокат и не мога да говоря с членове и алинеи кое как е станало : http://sofia.bg/pressecentre/press.asp? ... 4&nxt=5715
В момента се прилага същата схема и с футбола в Левски , трябва да сте слепи , за да не го видите ! Батков , по някакви си негови заобиколни "начини" е присвоил ст.Георги Аспарухов и прилежащите му части , някъде около 125 декара . Герена е вече частна собственост на господин Тодор Батков или на някакви господа без имена ! А какво е ПФК Левски без Герена ?!? Герена без ПФК Левски може , ама обратното едва ли ... Вече и държавата няма как да е гарант на феновете чрез собствеността на стадиона , няма как , той е частна собственост ... макар и все още неофициално . Затова и не се разрешава на журналистите да задават неудобни въпроси по темата ! Като например "Как без позволение на държавата бе бутнат сектор А" , нали е държавна собственост ... а може би е бил държавна собственост , някога . Бил е , ама вече не е явно . От тук нататък и 100 лева да направят билета ще си плащате , ама на Батков , а не в полза на ПФК Левски , което всъщност е едно и също . Ако Герена беше останал държавна собственост щеше да е съвсем друго , но това е и друга тема . Ще напиша още едно неприятно сравнение , което вече може би е на 100% истина ... не знам , но и не се интересувам толкова много - ПФК Левски спокойно вече може да се прекръсти за Во Веки Веков и без право на обжалване на ПФК Тодор Батков ! Откраднаха ви отбора левскари , под носа ви и със съдействието на Тръста , Фонда , НКП , Тити Папазов и т.н. ... От ЦСКА съм , но ми е тъпо като гледам безучастната ви участ . А и едва ли има какво толкова да направите . Жалко е , ПФК Левски трябваше да си остане ваш , а не на разни там приватизатори и печелбари . Впрочем задайте ги тези въпроси на Васил Колев от Тръста , нали той работи без пари за каузата Левски ... ама едва ли , безплатен обяд няма и никой няма да си отделя от времето дори и за Левски . Всичко е добре подплатено финансово за хората от УС и тези , които са извършили тази мога да я нарека спокойно "Кражбата на века " на вековния Левски . НКП също е здраво финансово подплатен от доста време , за да пази физически и по всякакъв друг начин Батков . Батков беше на учредяването на НКП и назначи Гугутката еднолично за шеф на феновете . Това стана в НДК преди време . Наскоро с неговата благословия Васил Колев стана шеф на Тръста ... Мъкнеше и Тити Папазов по телевизиите от студио в студио , но ролята на Тити е на придворния шут и съвсем не е безплатна . Всичкото е такъв прах в очите ви , от който вече на виждате нищо от случващото се . Не ми е работа на мен , като ЦСКА р да ви го казвам , но вие преценете сами дали ви пиша истината или сегашното положение ви устройва . Все пак делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се е казал някой някога .
Ето ви и още малко по темата , защото не съм адвокат и не мога да говоря с членове и алинеи кое как е станало : http://sofia.bg/pressecentre/press.asp? ... 4&nxt=5715
Високи са цените. Не е това начинът да накараш феновете да са съпричастни и да помагат чрез покупката на билети, още повече при намаляваща посещаемост.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- ultrasbooks.com
- Контакти:
Цена от 10 лева НЕ е висока!
Въпросът не е на цени, а на приоритети
Въпросът не е на цени, а на приоритети

makedonski написа:Левски трябва да бъде листнат на борсата. За разлика от комунистическия клуб ние ще успеем да направим първичното публично предлагане успешно. Тогава собственици ще бъдат акционерите. Много заможни и такива с по-скромни възможности левскари ще се възползват. Това е единственият начин да се отървем от Батков. Има един проблем - душманинът ни агент Тара прави всичко възможно това да не се случи.
Щом ЦСКА не успя с борсата,вашият резултат е ясен!Виж,ако се направи отново опит за ЦСКА и е успешно,може да се пробвате!
BRF написа:makedonski написа:Левски трябва да бъде листнат на борсата. За разлика от комунистическия клуб ние ще успеем да направим първичното публично предлагане успешно. Тогава собственици ще бъдат акционерите. Много заможни и такива с по-скромни възможности левскари ще се възползват. Това е единственият начин да се отървем от Батков. Има един проблем - душманинът ни агент Тара прави всичко възможно това да не се случи.
Щом ЦСКА не успя с борсата,вашият резултат е ясен!Виж,ако се направи отново опит за ЦСКА и е успешно,може да се пробвате!
На борсата може да се тръгне и с оригиналните акции, а не с ИПО

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- milen.hristov
- Контакти:
Tommi написа:Високи са цените. Не е това начинът да накараш феновете да са съпричастни и да помагат чрез покупката на билети, още повече при намаляваща посещаемост.
Тези билети няма да се купуват с любов, а с принуда, само за да може да гледаш любимият си отбор на живо. Който иска да помогне може да го направи лесно на дарителска сметка, чрез смс, независимо дали парите ще отидат в ръцете на Батков или в друг, но тогава тези пари ще са дадени с желание, с любов към Левски.
milen.hristov написа:Който иска да помогне може да го направи лесно на дарителска сметка, чрез смс, независимо дали парите ще отидат в ръцете на Батков или в друг, но тогава тези пари ще са дадени с желание, с любов към Левски.
Това го знаем всички, не е нужно да ни учиш.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
zlato1234 написа:milen.hristov написа:Който иска да помогне може да го направи лесно на дарителска сметка, чрез смс, независимо дали парите ще отидат в ръцете на Батков или в друг, но тогава тези пари ще са дадени с желание, с любов към Левски.
Това го знаем всички, не е нужно да ни учиш.
Не уча никого, просто споделих мнението си, че това с билетите се нарича изнудване, а не помощ.
Кашчей написа:BRF написа:makedonski написа:Левски трябва да бъде листнат на борсата. За разлика от комунистическия клуб ние ще успеем да направим първичното публично предлагане успешно. Тогава собственици ще бъдат акционерите. Много заможни и такива с по-скромни възможности левскари ще се възползват. Това е единственият начин да се отървем от Батков. Има един проблем - душманинът ни агент Тара прави всичко възможно това да не се случи.
На борсата може да се тръгне и с оригиналните акции, а не с ИПО
Иначе казано Батков да си продаде неговите акции и да изкара няколко милиона